香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   93.68%

該用戶從未簽到

人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8. Kin
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10.George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付

升級   93.68%

該用戶從未簽到

人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10. George (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付 (印名: GOLDEN HIGH)
11. newfoot ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
12. Kuen Fai ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付

升級   93.68%

該用戶從未簽到

請問聲:
Champ-sys.com 駐本港寫字樓係邊處啊?

升級   93.68%

該用戶從未簽到

回復 71# 的帖子

TITAN果件好似沒pad的 ,應該唔同瓜

升級   93.68%

該用戶從未簽到

回復 91# 的帖子

睇#5貼。
師兄我改定classic 版啦,入數後再PM你。

升級   93.68%

該用戶從未簽到

回復 88# 的帖子

我就要個pad啦,几薄都好啦,上次著跑褲踩著40KM個patpat就定唔順囉,縱沒練就個鐵屁股啊

升級   93.68%

該用戶從未簽到

我都覺得前拉鍊好的,去唱歌方便的

升級   93.68%

該用戶從未簽到

"唱歌" = "交水費"

升級   93.68%

該用戶從未簽到

我今晚會過去北區運動場,怎穩你的?

升級   93.68%

該用戶從未簽到

收到,順便教兩招來得嗎

升級   93.68%

該用戶從未簽到

試著啦“M"碼合

升級   93.68%

該用戶從未簽到

好多謝loudspeaker安排試衫

我除著根jason師兄操車,就自己一個傻佬係南生圍練習。

升級   93.68%

該用戶從未簽到

係山貝河個段,一圈約8KM,因為是單線路所以要減速讓車。還好平日一早車不多,但週末就....

升級   93.68%

該用戶從未簽到

三鐵衣好似唔落得泳池水嘎!有綠氣啊!

升級   93.68%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-2-25 21:33 發表 7 兄, kin kin 試過"M"碼好 fit, 件"S"碼扯極都扯唔上膞頭... (可能大家係咁扯, 結果走咗樣, 變咗"L"碼!!)Kopo身高同我都係差唔多, 只係重過我少少姐!

我都有出力扯過Hehe...
明天我跑半馬heat 630, #M2613 會戴紅帽,有師兄�姐影開相就唔該順便影埋。