香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2010.02.11 港區年尾流流口水型男索女:強身健體慶團年

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

2月11日報名人士名單:

1. onon -             (1 + 2)
2. cu83 -              (1 + 2)
3. matthew~文 -  (1 + 2)
4. Simon So -       (1[tbc] + 2)
5. wadee-            (1 + 2)
6. gary                 ( 勁hea1 + 主力2 )
7. kcchu               (2)
8. smchan2          (1 + 2)
9. TerrySze          (1 + 2)
10. kc                   (1[TBC] + 2)
11. 青年才俊          ( 1 + 2 )
12. 朋友仔             ( 1 + 2 )
13. 同學仔             ( 盡量趕黎 )

各位港區型男索女,今年見!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 11-2-2010 10:36 發表
港區年尾流流天真強上檯娛賓慶團年..." />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 11-2-2010 12:07 發表
字裡行間透露些少實情,明唔明要看得透就靠自己的做化啦。

經查證,
才俊 = 同學 = 朋友 = piyrag提督

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 11-2-2010 14:53 發表
HEHE, I can guess all~
Matthew, 哈哈~青年才俊 可能你未見過/好少見倒...

105,你黎唔黎呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

2月11日報名人士名單:

1. onon -             (1 + 2)
2. cu83 -              (1 + 2) <= 風頭火勢,都係 TBC 好 D
3. matthew~文 -  (1 + 2)
4. Simon So -       (1[tbc] + 2)
5. wadee-            (1 + 2)
6. gary                 ( 勁hea1 + 主力2 )
7. kcchu               (2)
8. smchan2          (1 + 2)
9. TerrySze          (1 + 2)
10. kc                   (1[TBC] + 2)
11. 青年才俊          ( 1 + 2 )
12. 同學仔             ( 盡量趕黎 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 11-2-2010 16:08 發表
CU,你唔黎打patpat

呢排個 Pat Pat 俾 EC 打到起哂箴,
都唔驚你啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 11-2-2010 16:11 發表
港區年尾流流口水型男索女天真強身健體上檯慶團年
TBC!? 今晚係你大日子呀!

No No No!
今日係幫你慶祝咋,
我收你 order 代出貼咋!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥哥哥KC 於 11-2-2010 16:20 發表
你TBC, 小心比人五馬分C..

你班友仔,使唔使忙呀,
跑馬仔之餘,仲要分 C 咁利害?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 11-2-2010 16:30 發表
part1係你!
part2係我!
part2壓軸上檯係你!

OK,你慢慢等啦!
記得帶出席名單呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

返黎啦,
同你地成班人食團年真係幾開心,