香港長跑網  - 長跑長友

樓主: peteruno
打印 上一主題 下一主題

白頭佬跑山 『逸』 記

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2008-6-27 18:56 發表
是日也
跑前過磅132
跑後覆磅125
大食死佬是我也...日式芝士烏冬配凍真珠奶茶,再上兩個出爐椰達,正。
餐後過磅128

白頭佬

白ching,

一係唔食一食就兩大個椰tart +  凍真珠奶茶, 我知食個時真係好開心. 不如下次改熱奶茶走/少甜, 加生果做甜品 ,  小女子跑完步都係食菜, 生果加家中大人老火湯咋, 有時都有甜品 - yogurt , 都好好味道.

升級   0%

該用戶從未簽到

白頸老師真人好fit, 真係唔駛減喎,係咪攪錯o左呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2008-7-7 12:18 發表
是日也
早上與巴士佬包場
佢用均速我用變速
你追我逐極有意思
均圈速1'45"-10K
甘拜下風佩服之至

白頭佬

巴士速度, 所以咁快... 佩服, 仲要係均速 - 10k

升級   0%

該用戶從未簽到

唔通e排興找靚女相做頭像 連白頭ching都不例外

睇怕小妹都要跟住個潮流放張型仔相喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-9-28 22:30 發表

小妹唔多喜歡咁性感的相,想起N年前,入經理房見到類似的日曆,
小妹怕怕,盡量唔入去,入去到快手快腳走人

NC,唔好揀咁性感,o.k.?

揀型仔相, 唔揀性感相 ...

不如叫經理出來

升級   0%

該用戶從未簽到

白ching, 點解你可以跑得咁輕鬆, 一d都唔氣喘

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2008-12-3 12:18 發表
澳門馬拉松

回想十二年前首次踏足澳門,參加當年的澳門馬拉松(第16屆1996年)。那年的成績相信今後是無法超越的。

今年備戰的練習日子已經完成,內中無數的受傷,無盡的失落與痛苦,累積堅定的信心和耐力,最舒 ...

祝白ching越戰越勇, 再闖高峰, 一切順利

加油...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2008-12-15 22:17 發表
思想爭奪很久,最終決定將我接下來七個星期的渣打全馬練習進度向大家分享。對一些局外人看到後會感到我好儍,對於身處其中的同道人來講,會是身同感受。與大家分享,其目的是共勉之,也不計較他人怎去想...... ...

謝謝白ching無私的分享. 小妹會以ching的勤奮, 堅毅的意志為學習目標, 努力加油呀, 白師兄

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 248# 的帖子

抄襲成功

謝謝瘋兄的分享

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2009-1-22 11:13 發表
回應眾多友好(家人、朋友、同事、網友、街坊,我我)的期望:
自復出已來,不時有各方友好的鼓勵,尤以近期,帶來或多或少的壓力。我自知道對於一個目標重要的賽事,必須全力以付,對自已有所交代,不負友好的期望, ...

平常心, 人的力量有限, 只要盡了力, 全力已付, 問心無愧, 一切由天安排

希望白ching以輕鬆的心情面對, 唔好比自己咁大壓力!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-11 11:09 發表

已向白師兄發出SMS, 表達各位既問候.

Thank you呀, 坦克車兄 真係很掛住白ching.

在駱克道等緊全馬chingctse返時, 大家一邊看錶, 一邊數緊仲有邊位未返呢, 唔知點呢... 希望無事啦... 當天也為一眾全馬chingctse緊張...

升級   0%

該用戶從未簽到

白ching, 今天見到你返來這個跑步的大家庭, 相信大家也安心了.  很欣賞白ching在賽前無私的分享, 遇到閣下認為是"倒下"的經歷, 也很透徹地與我們分享.  白ching在身體不適也能堅持跑回終點, 完成整個馬拉松, 而有個很不錯時間, 真是非一般跑手可以的.

希望白ching身體無事, 繼續為目標而進發, 長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2009-3-31 20:10 發表

三月份儍儍下跑法結朿。
接下來四、五、六月每星期5日渾噩噩練習法開始:
田徑場--比黃sir 玩對腳(星期一)
跑   山--入山尋春(事但搵一日)
引水道--引水道媾狗(求其搵兩日)
田徑場--比自己玩對腳 ...

白ching, 霧鎖瓜棚正喎!!! 屯門區嗎?? 定哪一樹山頭呢??