香港長跑網  - 長跑長友

樓主: peteruno
打印 上一主題 下一主題

白頭佬跑山 『逸』 記

升級   97.05%

該用戶從未簽到

老啦!     真係老啦!  

老字後面漏咗D 字 ----- 應該是 老而彌堅 !
5 字頭點算老啊?  你得罪咗好多人啦!!!

Alfred 兄, 快 D 聲援!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Peteruno,

星期日 26/10 有無興趣一齊走番鑽?
我約咗鬼腳七。

星期日上午 26/10/2008
時間,---- 10:00am
路程

2./ 新屯中公園 - 龍鼓灘 來回 ( 約 20K )
             (新屯中公園小食亭等)

不用帶水,帶 8仔及+元紙幣便可以。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

我上次 鹿頸半馬試路,就係長命落斜度,再次弄傷雙膝舊患,
功力得番六成,偈咗–排,而家至好少少,果度唔去哪!
落斜太多了,受唔住! 你慢 慢玩吧!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

恭喜 亞強兄再次在澳馬得獎!

哈哈!大家現在才發現你的真正實力啦!

白ching 佢 10K 現時水平最快約38' 分
(即 3' 4x"走 1K 可能再會再進步)

但佢可以用平均 4' 10"度 走 42K 唔係走半馬,
半馬同全馬完全不同走法的!
依D才叫做真正實力!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

其實平兄,係將自己代入咗白ching度,想著有朝一日,會學白ching咁跑,自自然然就會思潮起伏,好詩便不期然大發!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

白頭佬:

無事嗎?
聽 Oscar 講你跑到中途腸抽筋,要上車休息,但坐咗一陣又落地跑過,你咁嫁情况忍著痛黎跑,跑3 hr 1x"己經跑得好快啦!不要介懷,我吔以你為榜樣的!
有空將途中過程分享吓!休息好先!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2009-3-11 14:12 發表
睇定黎,真係即刻頭痕rtr07rytr ,心情又激動,又緊張,又沮喪。投降又無面,應戰又唔係好店。唔著短袖衫又跑佢唔贏,我又無826果款鞋。真係頭痕。
白頭佬

白頭佬:

セ你野咗果勁人呀?

仲係三年約添,你知啦,三年又三年,你好自為知啦!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

白頭佬呢D 不合理的目標,比 d tips 你地就係似gills 噉 係邊度跌倒,就係個度起身!
佢至家不斷改善自己的弱点及不良習慣,佢咁大個仔都肯努力去改變,真係服咗佢!
各位跑友真係要向白師兄學習此不所斷學習及接受的精神。

白頭佬我唔想比壓力你嫁,但係想真d,  又好似要加多少少至得,因你心態已不同了,壓力同練跑一樣要不斷鍛練、習慣至能克服。