香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 坑口公牛
打印 上一主題 下一主題

2010.4.4 2010沙田復活跑

關閉 [複製鏈接]

升級   13.16%

該用戶從未簽到

長跑網參賽名單 (人工智能報到系統 - 請各位自行加名  )
(主辦者公佈之參加者名單: http://www.pacers.org.hk/2010easterrun%20entry.pdf )

1. 亞平
2. piyrag提督
3. snoopyccy (有得玩呀!!)
4. 小參孫
5. jogging_cat
6. paulsiu
7. forget
8. Blurmax
9. mj576
10. denis3885
11. mc
12. 爆兩K
13. anthony
14. anthony 大大
15. Gary-Kwan
16. D文
17. bobby
18. 天天跑
19. stunyap
20. kingkong仔- -"
21. Mr.Incredible(Perry)
22. Wallace
23. saki (#670)
24  bolo
25. 火柴
26. ivan
27. chengyung
28. 山貓 (#300)
29. Kenny Choi (依個賽事,未跑過,試玩)
30. 齋老味 (人生第二個10k, 今次希望可以 sub-60)
31. Terry (四個星期,第四個比賽...)
32. miumiulam
33. 尾二 (我都係人生第二個10k, 只想快過渣打10k果次)

升級   13.16%

該用戶從未簽到

死啦 ...
果日收左我張信 ... 信上尐比賽資料全部唔記得 ... 邊位ching/ctse post返尐資料上來睇下得唔得 ...
比賽時間係唔係改左???
謝謝 ...

升級   13.16%

該用戶從未簽到

Delete

升級   13.16%

該用戶從未簽到

二零一零年飛達復活跑特別通告
31/03/2010
由於紀念品製造商改用「合晟國際物流公司」(www.hosoncargo.com)托運貨物來港,該運輸公司聲稱貨車被皇崗海關扣查近一週並且原因不明,更沒有交代何時放行。現經開會後決定將馬上趕工再造紀念品,爭取於週六速遞來港。號碼布及紀念品換領券仍照常派發,參賽者可於比賽當日領取紀念品。受影響人士將額外獲贈鞋袋一個。由於事出突然,敬希各跑友見諒。

各位ching/ctse請留意 ...

升級   13.16%

該用戶從未簽到

升級   13.16%

該用戶從未簽到

復活跑紀念品最新消息(更新﹕0:30 3/4/2010 )
03/04/2010
因紀念品託運公司「合晟國際物流公司」(www.hosoncargo.com)聲稱其貨車仍被皇崗海關扣留,原因不明,送貨無期,現加急再製的服裝已於今晚順利交「順豐速遞」託運來港 ,如無意外明天下午可到達沙田運動場,屆時可能提前於沙田運動場派發,詳情將立刻在網上公佈。
本會另特別訂造鞋袋及以精英緊身褲送予受影響之參賽者,由於是次事出突然,敬希見諒。

此外,跑衫褲及T-恤(※註)只屬紀念品,未必能貼身適合各跑手,亦不切退換,敬希垂注。
※註﹕男裝跑衫褲必須和T-恤同一尺碼;女裝T-恤可細一尺碼。

由於比賽當日賽前時間緊迫,紀念品將於比賽後才派發,跑手敬請帶同回條及號碼布往所需尺碼之指定位置排隊領取。若未能於當天到場領取,可於賽後一週內到沙田體育會領回。

請各跑手留意開跑時間﹕

男子10km所有組別[元老組(生於1955年或以前)除外]﹕7:55(綠色標貼)
男、女子青年組3km﹕8:08(黃色標貼)
女子組10km所有組別及男子元老組﹕8:13(橙色標貼)

升級   13.16%

該用戶從未簽到

我人生第二次10K(around 70") .... 成功快過第一次渣打10K(77") ....
比較慢 ... 但已經非常滿意 ... 之前成2個week無跑 ...

升級   13.16%

該用戶從未簽到

其實幾時會有正式成績公布???

升級   13.16%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-4-4 15:05 發表
話時話
今次d gift 都幾好
又有水又有運動 drink
鞋袋實用
件 tee 好正
又輕身質地又好

不過背心就窄左d
我著 XL 都唔掂
條窄身褲真係好現代..............  

我都係比較肥 ....
件TEE都重OK .... 下午去街都著左 ...
但件背心真係 ....   ... 秋香"露點"
條褲真係 ... 前現代主意 ...

升級   13.16%

該用戶從未簽到

今朝跑條左腳都好似有唔妥 ...
下午去街開始痛都"第"唔得高 ...
聽日返工死得 ...

升級   13.16%

該用戶從未簽到

原帖由 尾二 於 2010-4-4 20:59 發表
其實幾時會有正式成績公布???

今日假期會唔會都有官方成績公佈呢???

升級   13.16%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-4-5 15:28 發表

其實果條緊身褲
係咪要先著 under 先呢?
同埋仲駛唔駛著多條跑褲在面呢?

件秋香背心 ... 我諗我減唔減肥都唔唔可以面著 ... 所以我會底著+tee去跑 ... 用來"索"汗 ... 唔洗"薛"毛巾 ...
而"前"現代褲我都會當底著面著係短波褲 ... 入面唔著under ... 我見踢波人都係敢著 ...

升級   13.16%

該用戶從未簽到

同我計差不多 ... 我自己rounding個秒數 ... 個成績係一樣 ...
達到自己目標比上一次快10% ...
但自己真係跑得好慢 ...
如果下次又要快10% ... sub60"內就好啦 ...