香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.4.25 第四屆沙田越野道路混合賽

關閉 [複製鏈接]

升級   91.67%

該用戶從未簽到

saki兄........Thank you!
真係第一手賽事資料比我地........非常佩服!!

升級   91.67%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐:
有冇人有多d知料...........係條路線詳情!
因未跑過唔知.....花心坑,女婆坳, 梅子林路,亞公角, 石門??   Thanks!

升級   91.67%

該用戶從未簽到

Thank you!! ....................得得地 Ching:
我想先試吓跑,然後決定玩唔玩.......
起點:沙田小瀝源行善里(近我住附近),梅子林路我就未跑過,但我最怕落石梯...係好容易 PK.
得得地Ching再挑自己.....再玩呀!....加油!

升級   91.67%

該用戶從未簽到

Thank you very much!!.............Pang Ching:
Thanks!...........MJ576 Ching:
非常之影得好d相,幫到我呀!!
真係如果五月天又回南天或者落完雨後.......見到d相石路真係行都難.......跑更難..........??
未玩過越野道路真係要考慮吓............兩位Ching會否參加呢?

升級   91.67%

該用戶從未簽到

2010.4.5 沙田越野道路混合賽道 - 預跑報名跑手名單
集合時間:8:00am
出發時間:8:30am

1. 大圍新跑手 (帶隊)
2. 菲菲
3. catcat
4. vv
5. rico
6. 街坊鄭
7. mill
8. hkyen
9. Lorena
10. Rockiec
11.E.T
12. batbat
13. laputa99
14. snoopyccy

升級   91.67%

該用戶從未簽到

我第一次參加越野道路混合賽但去到先知下年唔再舉辦賽事........
好彩都有機會參加最後一次沙田越野道路混合賽,嘩!真係好辛苦又上斜又上石級,然後又落斜佈滿青苔石級上,我都係慢慢落斜.我都覺得太危險同埋太辛苦了,都係玩路賽好d!