香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位
全套服務指1)早上集合一齊食早餐 2)午餐於山上一齊野餐 3) 晚餐BBQ
人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲) 全套服務
2. 平 (一般事務員乙) 全套服務
3. runrun 全套服務
4. kito807 全套服務
5. 亞聰  全套服務
6. 曲奇
7. bello 全套服務
8. cc (慢遊團,我又黎)
9. 零下十度 全套服務
10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) 全套服務
11. laputa99 全套服務
12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊) 全套服務
13. 非比 全套服務
14. Samuel
15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
16. 天鬼 全套服務丫唔該           
17. bolo
18. Sammy TO 全套服務 or only BBQ ?
19. chairman
20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
21. bobby.  全套服務
22. 迪迪仔 全套服務
23. kf (報定先)   全套服務
24. 慢子
25. B
26. Esther
27. mill  全套服務
28. 田中會長 full set
29. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) 全套服務
30. stanwong

後備
1. 街坊鄭
2. ET (行+膳) 全套服務
3. Lorena 全套服務
4. 赤子
5. chuen3182
6. 墩奶佬(只要早午服務,晚上唔燒啦)
7. stephen 全套服務
8. catcat (自備素午餐,唔BBQ)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 2010-4-21 08:38 發表
[quote]原帖由 狗哥 於 2010-4-19 23:50 發表

登錄/註冊後可看大圖

花子姐姐,我個朋友仔(Joyce)都想報名參加(行就會係全套),唔知可唔可以加人呢

係咪就係上次raining無黎跑步個2個fd呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-25 23:48 發表
花子~~~你欠我既八仙嶺之行,算唔算還左呢?八仙..我一仙都未見過~又好難同人講去過八仙嶺喎~~
好唔好..你繼續欠住先...出年來多次?哈哈~~今日辛苦晒你...成30幾人...真係好難照顧..走失了一個...在所難免...佢真係抵 ...

走失果個係邊個?