香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲)
    2. 平 (一般事務員乙)
    3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    8. cc (慢遊團,我又黎)
    9. 零下十度(報定先)
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級)
    11. laputa99 (報定先)
    12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
    13. 非比
    14. Samuel
    15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
    16. allanccl
    17. 天鬼
    18. bolo
    19. Sammy TO
    20. chairman

後備:
    21. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    22. bobby.
    23. 迪迪仔
    24. 次次(田.金.田.金)
    25. kf (報定先)
    26.
    27.
    28.
    29.
    30.

升級   100%

奮鬥

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位
    全套服務指1)早上集合一齊食早餐 2)午餐於山上一齊野餐 3) 晚餐BBQ
    人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲) 全套服務
    2. 平 (一般事務員乙) 全套服務
    3. runrun 全套服務
    4. kito807 全套服務
    5. 亞聰  全套服務
    6. 曲奇
    7. bello 全套服務
    8. cc (慢遊團,我又黎)
    9. 零下十度 全套服務
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) 全套服務
    11. laputa99 (報定先)
    12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊) 全套服務
    13. 非比 全套服務
    14. Samuel
    15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
    16. 天鬼
    17. bolo
    18. Sammy TO 全套服務 or only BBQ ?
    19. chairman
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    21. bobby.  全套服務
    22. 迪迪仔 全套服務
    23. kf (報定先)   全套服務
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill  全套服務
    28. 田中會長 full set
    29. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) 全套服務
    30. stanwong

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳) 全套服務
    3. Lorena
    4. 赤子
    5. chuen3182
    6. 墩奶佬(只要早午服務,晚上唔燒啦)
    7. stephen 全套服務

升級   100%

奮鬥

升級   100%

奮鬥

升級   100%

奮鬥

原帖由 零下十度 於 2010-4-24 22:14 發表

我約左比比8:10分系黃大仙站等~~
    你來記得准時出現啦...
    我要跑沙田混合賽呀,跑完趕過黎

升級   100%

奮鬥