香港長跑網  - 長跑長友

樓主: billy_yau
打印 上一主題 下一主題

青公再續前情...後話

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 得得地 於 1-5-2010 15:55 發表
    擒晚今朝未得閒回應, 而家留言幾句先.

好多謝攪手大人, 長跑網支柱, 版主, 攝影, 各領跑員.
    仲有係夾埋過百位師兄師姐 !

攪咁大型活動, 真係出咗好多心力, 多謝晒 !

我自己本來話跑 6min/km, 最近少 ...
    好高興認識 街坊鄭 師兄 得得地 師兄 大力師兄 同 Samual ching,有你地陪我一齊搭車都無咁孤單,出年我地一齊努力再跑過,唔會再比人捉上車gala。

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 烏拉 於 2010-5-1 17:48 發表

" />" />師兄
    我諗係你啦! 你講個"後生仔"係咪無著上衣. 身穿紅褲架? 而你係著網衫架嘛
    我同阿CAT前半程一直跟住係你地後面架. 我仲聽到句什麼"消防員什麼"
    直至個位"後生仔"收工折返. 你就一支箭咁一下子飛走左啦

烏拉 (龜) 師姐 (?!)

係呀... 嗰個後生仔話想考消防, 要自己 train 吓長跑喎 !
    我梗係介紹吓 [長跑網] 啦 ! (唔知佢入咗會未呢 ?)

差唔多去到汀九, 我就行先, (我都有叫佢第時嚟 [荃灣西] 一齊跑架 !)
    我追上咗前面少少, 其實唔係好遠, 之後我都係冇乜力.

你跑到 11km, 大約喺邊度呀 ?
    我哋都係 14-15km, 跑得 1/3 馬, 唔係多你好多.

我都以為冇咁快截人, (本來係兩個鐘要到三聖嘛)
    如果知嘅, 就點都要跑快少少啦 !     

Hello !
    希望有機會相認, 或者你嚟 [荃灣西] 跑.
    (我唔係成日去, 去過一次, 不過下星期四應該會去.)   (退步咗, 唔練唔得.)   

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

多謝billy哥, 秘書cookie, 一眾攪手和義功. 令賽事圓滿結束.
    跑得開心, 食得開心
    再次   Billy

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

好開心見到來自各方的跑友, 為跑而來
    依次應該破佐長跑網約跑記錄
    3年前由1x-20師兄帶落黎嘅4.30活動, 已經成為長跑網其中一個大型活動
    希望明年4.30不再係一個網友約跑
    希望明年繼續見到大家, 見到個個都係跑返終點

升級   92%

該用戶從未簽到

hello 大家好! 我係 赤子朋友~
    今次係我第一次參與長跑網活動, 好熱鬧好開心呀!
    雖然因為跑得慢所以未能跑畢全程, 但係都好享受個過程~
    辛苦哂一眾攪手同義工呀!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 jogging_cat 於 2010-5-1 11:01 發表
    首先要多謝晒各位義工無私既付出,悉心既安排,讓大家享受一個開心的晚上。

不過我自己既感受就~~~" />" />
    琴晚跑到去黃金海岸竟然被平兄捉咗上車,跑咗15k時間係1小時43分,跑唔晒>_

仲有大把貨, 證明妳已經超班la, 唔好介意la, 平兄都係為大家安全著想, 都係我哋義工處理號碼牌延誤咗開始既時間, 請cat ctse妳包容吓la, 青公之麻, 搵晚入黎跑 , 搵平兄等快腳人馬同妳私奔入鄧記lor , 唔好扭計la, 乖la

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 烏拉 於 2010-5-1 17:40 發表
    多謝各位攪手, 義工, 攝影師, 參與既各位師兄, 師姐!!!!!!!!琴晚真係好正. 天氣又好. 唔熱唔凍. 個景又靚. 條路又跑得舒服.
    開跑個下個氣勢真係嚇親街坊. 百幾人一齊咁衝出去!

講下慢腳烏拉既"糟"遇先 (都幾糟 ...

烏拉 ching, 好高興認識你ar , 下次去你地頭, 你帶路lu wor, 多謝你 + jogging_cat陪我搭車 ar

升級   31.95%

該用戶從未簽到

平ching, 多謝你430照顧我地, 讓我地無論在前在後都跑得安心和開心!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-5-3 13:37 發表

仲有大把貨, 證明妳已經超班la, 唔好介意la, 平兄都係為大家安全著想, 都係我哋義工處理號碼牌延誤咗開始既時間, 請cat ctse妳包容吓la, 青公之麻, 搵晚入黎跑" />" /> , 搵平兄等快腳人馬 ...

絕對冇問題,幾時有時間既,約埋一齊慢慢跑入鄧記.....快我就唔得..慢跑就岩我啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-5-3 13:45 發表

平ching, 多謝你430照顧我地, 讓我地無論在前在後都跑得安心和開心!!!

唔駛客氣~~
    今次最辛苦都係比利 & 曲奇等一班籌備小組..及義工們.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-5-3 15:00 發表

4分/k唔得,4分半/k 啱你??

冇問題...一定可以支撐到麗城的..

升級   11.35%

該用戶從未簽到

多謝所有義工人員的無私付出. 讓我們很安心及放心地跑.. 非常非常感激

是晚1"55' 完成21k... 謝謝.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 laputa99 於 2010-5-2 00:29 發表
    多謝billy哥, 秘書cookie, 一眾攪手和義功. 令賽事圓滿結束.
    跑得開心, 食得開心" />" />
    再次   Billy

X2

咁就要報告下賽事情況
    一起步lulu 和 肥比跑出
    之後由Kin 和 Saki 帶咗200多米
    之後.....大家完成+食飯

Kin in Running

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

首先要感謝咁各位出心又出力的義工們~sue sue, billy,  cookie,  kennychoi,  鬼影, Kenneth, Tarry Ctse, 仲有d我唔認識的攝記師兄.
           430當日跑得好開心, 又有水支援, 又有cookie大叫我地加油~~
           起步時我唔記得按手錶, 如果起步係7:30的話, 我跑到屯門鄧記時, 聽到有師兄話已是9:35分,
           咁我的個人時間應該係 2:05 完成, 唔知有無錯呢!
      好彩無比 靚仔平師兄捉上車, 期待2011青公430再同大家見面了.
            再次多謝大家~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-5-3 16:20 發表
      首先要感謝咁各位出心又出力的義工們~sue sue, billy,  cookie,  kennychoi,  鬼影, 仲有d我唔認識的攝記師兄.
           430當日跑得好開心, 又有水支援, 又有cookie大叫我地加 ...

MILL姐你跑得咁快...點會被我捉上車呀...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 亞平 於 2010-5-3 16:23 發表

MILL姐你跑得咁快...點會被我捉上車呀...

緊唔係啦...快過我果D"大有人在", 就講你啦..已經快到無影,
    其他遲番果d, 係因為佢地跑錯路啫!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-5-3 16:31 發表

緊唔係啦...快過我果D"大有人在", 就講你啦..已經快到無影,
    其他遲番果d, 係因為佢地跑錯路啫!  

快過我的...更加大有人在,只講鄧記班人...想搵個慢過我的...都唔容易...