香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Left3
打印 上一主題 下一主題

澳門國際馬拉松賽

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

衝線一刻好珍貴, 唔該晒亮哥!
    天氣咁曬, 辛苦你喇~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

其實大會比得兩張號碼布我地, 都應該掛上身的, 否則便對其他參加者不公平... 因為係方便工作人員和其他人知道你的號碼和組別, 不過好多時我地都貪方便唔帶.... 返到終點佢唔俾紀念品我唔緊要, 我怕佢要DQ我成績(大會絕對有權咁做, 我亦同意如果只帶一張, 有可能有參加者代跑或唔比$跑, 或者貪多一兩份紀念品!) 咁我就白跑喇~!
    所以一係唔玩, 一係都要守規矩喇~

升級   94.21%

該用戶從未簽到

但最大問題係大會無清晰地係website或本書寫話要掛晒兩塊號碼布, 亦無話唔掛晒兩塊號碼布, 大會就唔會俾完成跑手紀念品呢!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-12-7 08:59 發表

比因,有相為證,我影左張你坐係地既辛苦相,都係terry 個相簿度架!

我發覺我係唔可以知道人地係度影緊相, 下次影我唔使叫我一按快門就好啦 !

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-12-7 11:43 發表

當日見到你坐係地下向我伸手,仲以為你想同我來個熱情既擁抱添,原來你係起唔到身,搞到我幾乎表錯情!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-12-6 11:57 發表
    比因師兄:下次一齊吞左澳馬佢

Yes !  

你同大大一入到拿號碼布既場館係咪有個你唔識既橙衫傻佬同你揮手呢? 0個個就係我啦 ! 岩岩個時同亮哥講緊電話 .

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-12-7 22:19 發表
    比因........." />" />

??????

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 lchoi 於 2010-12-7 18:20 發表
    但最大問題係大會無清晰地係website或本書寫話要掛晒兩塊號碼布, 亦無話唔掛晒兩塊號碼布, 大會就唔會俾完成跑手紀念品呢!

我在想
    各個賽會如果有甚麽新安排
    值得大家特別注意的
    可以先通知一下長跑網
    比賽之前出個post
    就可以避免很多不快事情啦

Kin in Running

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-12-6 15:18 發表

哈哈, 謝謝小西華, 其實我都係心口掛住個"勇"字就去跑,

想不到竟有意想不到的成績~~" />" /> ~~跑完自己真係好開心呢~~

嘩, 小師妹跑左無耐就可以完成全馬, 成績仲咁好, 真係明日之星呀!   睇你過終點時由心到笑出來就知你幾開心啦.  跑完馬仔真係好開心架, 仲有排開心啊.  不過話聲你聽, 呢D係毒癮來, 好難介架..........

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-12-8 10:15 發表

嘩, 小師妹跑左無耐就可以完成全馬, 成績仲咁好, 真係明日之星呀!   睇你過終點時由心到笑出來就知你幾開心啦.  跑完馬仔真係好開心架, 仲有排開心啊.  不過話聲你聽, 呢D係毒癮來, 好難介架...... ...

Agree............

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2010-12-8 10:15 發表

嘩, 小師妹跑左無耐就可以完成全馬, 成績仲咁好, 真係明日之星呀!   睇你過終點時由心到笑出來就知你幾開心啦.  跑完馬仔真係好開心架, 仲有排開心啊.  不過話聲你聽, 呢D係毒癮來, 好難介架...... ...

謝謝wongc & Louis!! 其實我已經上左癮喇, 而家戒緊呀...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-12-7 22:25 發表

Yes !  hgj091" />" />hj

你同大大一入到拿號碼布既場館係咪有個你唔識既橙衫傻佬同你揮手呢? 0個個就係我啦 ! 岩岩個時同亮哥講緊電話 .

Sorry Sorry...Didn't know it...but now I know ga la...hahahaha

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-12-8 12:29 發表

謝謝wongc & Louis!! 其實我已經上左癮喇, 而家戒緊呀..." />" />

戒 is impossible....

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-12-7 22:24 發表
    QUOTED
    號碼布、計時標準及方法:
                       不論是參加「全程馬拉松」、「半程馬拉松」或「迷你馬拉松」,所有運動員將獲發屬於其參賽組別的號碼布與計時晶片。運動員在比賽時必須按大會指示佩帶號碼布 ...

哦, 原來佢係網頁先有寫, 本書就無, anyway, 我係指大會無話"唔帶齊兩張號碼布, 就無紀念品"囉

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-12-8 12:29 發表

謝謝wongc & Louis!! 其實我已經上左癮喇, 而家戒緊呀..." />" />

So far我係長跑網無見過有人介得甩.............毒癮只會愈來愈深.

升級   100%

該用戶從未簽到

Marathon Photos 已經出左“澳門星際國際馬拉松2010”,可以到那裡下載証書:
    http://www.marathon-photos.com/scripts/event.py?event=Sports/2010/Macau%20International%20Marathon

升級   18.2%

該用戶從未簽到

So far我係長跑網無見過有人介得甩.........毒癮只會愈來愈深.