香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲
打印 上一主題 下一主題

七月十四 夜上梅子林

關閉 [複製鏈接]

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2010-8-24 12:54 發表
第一次在馬鞍山運動埸跟各位C兄C姐跑梅子林,感覺很好,都有20多位出席,一路跟住久休復出嫁路路姐跑,只見佢火氣十足,真係跟到我C下C下,跑到路頂5K仲唔夠喉,

尋晚真係好熱鬧呀... 你地成班嘩鬼... 初段同KF跑,佢完全無抖氣聲架...嚇得我,好在佢自己話佢有腳喎
lulu姐真係好勁... 一開跑就無哂影...
呀西門兄都唔知好人定壞人黎嫁,
梅子林上斜磅住我跑話陪我喎,但又要扮x叫嚇我 ,
上斜頂唔順跑下停下...黑媽媽驚驚地都唔係好敢停..焗住上!
初段唔覺意跟跑跑快左... 梅子林落完斜開始有d腳痛...
見阿聰追左上黎好努力咁跑無停過... 叻仔! 心諗要加油先得!
回程海邊跑係咁畀人介.. 狗哥仲笑街坊鄭賣nut老婆生猛哂hgjD115" />" />hj
番到運動場原來街坊鄭掉頭接番大大,hgj091" />" />hj 真係好老公喎~
奇蹟地我竟然孖住快腳狗哥番終點 ,實情.....係佢一早"話"做鴨尾... 全程hea跑
特訓 runrun搵位
真係難得馬鞍山咁熱鬧咁好玩... 歡迎再次光臨!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

特別鳴謝人仔CHING, 要你等埋我地, 仲要帶路

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 24-8-2010 00:38 發表

我住馬鞍山咁耐都係第一次跑梅子林,
你好叻呀!一氣呵成~所以話唔好睇少自己啦..你做得到喎~
可惜咩o者....?? 而家唔熟遲d咪會熟囉....
呢個世界... 真正要可惜既事唔係呢d呀!!!你話係咪???

妳就唔係啦, 令太住咁近街坊都遲黎

咁妳以後要跑多D 梅子林啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 24-8-2010 17:33 發表
多謝各位...山長水遠走入黎馬鞍捧場應節.

開心跟街坊鄭跑, 好勤力呀你, 仲可以照顧埋大大, 希望你之後多D黎TKO 玩啦

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 馬拉 於 2010-8-24 12:54 發表
    第一次在馬鞍山運動埸跟各位C兄C姐跑梅子林,感覺很好,都有20多位出席,一路跟住久休復出嫁路路姐跑,只見佢火氣十足,真係跟到我C下C下,跑到路頂5K仲唔夠喉,

仲有下文...........

話說LULU姐跑上到梅子林路頂盡頭已有5k,好似唔夠喉,狀態大勇,越跑越快,話仲可繼續跑入去,再跑入去還有1k路程,但沒街燈,漆黑一片,問驚唔驚,既然來到LULU姐都唔驚,冇理由我地驚呀,繼續由停雲C兄帶頭,ET.KF,LULU和我在後面沿著斜路猛追,黑蚊蚊一片,真係仲黑過跑夜山,心想幾驚呢個時候跑下跑下突然間多左一個小倩出來唔知點算,希望盡快到終點折返,終於跑到終點,無路可再跑,又沿著黑蚊蚊ga路跑返轉頭,好彩梅子林條路唔太斜,比澳景容易跑,回程經海濱長廊跑回運動場,來回一共12K,LULU姐:好勁啊!

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 馬神 於 2010-8-24 19:30 發表

妳就唔係啦, 令太住咁近街坊都遲黎

咁妳以後要跑多D 梅子林啦

唔知係咪o係屋企睇埋單新聞先出o黎呢~

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2010-8-24 22:17 發表

唔知係咪o係屋企睇埋單新聞先出o黎呢~

我睇錶係o岩o岩趕到黎嫁

係呀... 睇到我好嬲呀... 平時人地好斯文架o麻... 唔講粗口既我都忍唔住xyz~#$%^&
    其實早幾日心情都不太好啦.. 加埋呢單野 ...
    都係一句啦:世事難料... 珍惜眼前人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-8-24 18:57 發表

尋晚真係好熱鬧呀... 你地成班嘩鬼... 初段同KF跑,佢完全無抖氣聲架...嚇得我,好在佢自己話佢有腳喎
    lulu姐真係好勁... 一開跑就無哂影...
    呀西門兄都唔知好人定壞人黎嫁,
    梅子林上 ...

christy,
    西門壞人來架...小心d佢呀~

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-8-24 23:33 發表

christy,
    西門壞人來架...小心d佢呀~

我都估到架喇... o係肥book度叫我 "去酒樓等位;杯上杯落算把啦..."
    睇小我跑唔到喎.... 壞人!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 24-8-2010 22:29 發表

我睇錶係o岩o岩趕到黎嫁

係呀... 睇到我好嬲呀... 平時人地好斯文架o麻... 唔講粗口既我都忍唔住xyz~#$%^&
    其實早幾日心情都不太好啦.. 加埋呢單野 ...
    都係一句啦:世事難料... 珍惜眼前人

世事難料... 珍惜眼前人 x 2

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 狗哥 於 2010-8-24 00:54 發表

已跑得好好啦~ 呢d有咩可唔可惜,一齊跑多d咪熟囉

謝謝你, 狗哥
    你陪住我地一齊跑, 令我自己都唔會咁輕易放棄...