香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.12.12 第十七屆海華杯十公里長跑賽 (The 17th Highwise 10km Road Race)

關閉 [複製鏈接]

升級   40.5%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-12-13 10:24 發表

CHING, 一個比賽有晶片計時,有衫,紀念品送,仲有2張來回台北的機票即場抽....收120元,是否合理 ? ...
會員有優惠,有咩問題 ? 好多比賽都有俾優惠會員...係唔係大细超 ? 係唔係傻?
事實証明一切,嘅然咁多優惠,但參加人數不足400人,閣下如果解釋?咪又係你地班泰基友玩埋佢.大會相隔多年再攪賽事,借助泰基幫忙造成厚此薄彼呢鋪真失策!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 coolmanlai 於 2010-12-13 20:45 發表
事實証明一切,嘅然咁多優惠,但參加人數不足400人,閣下如果解釋?咪又係你地班泰基友玩埋佢.大會相隔多年再攪賽事,借助泰基幫忙造成厚此薄彼呢鋪真失策!

解釋 ? 我又玩得好開心......

升級   32.55%

開心
  • 簽到天數: 1 天

如果唔係撞樂善盃應該都會多好多人玩

升級   71.58%

該用戶從未簽到

恭喜晒 , 得得地師兄!!
    狀態大勇喎!  好快又另創佳績......

原帖由 得得地 於 2010-12-13 11:40 發表

臨尾 1km, 個牌唔啱,
    冇理由 1分半鐘多啲 跑到 1km 啩 ?!
    好彩冇俾佢誤導, 冇放棄 !   

至於係 9.91km, 定係 10km.
    哩邊咁多賽事, 我當足佢 10km, PB 架嘞 !     ...