香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: chisuet
打印 上一主題 下一主題

港台節目《黃金歲月》之 《黃金鐵人》

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-9-13 14:41 發表

幾時都係,做自己喜歡的事,多好!!

題外話,白頭 ching爬雪山個段,斜坡咁斜,又兩只手都渣住ski pole
如果”線”腳,點保護自己?

他們應該穿著了雪爪0向鞋度,而且要每步都好小心0甘行,5 用支桿支撐借力
會好費力。(我看得多 discovery channel)猜架詐,5 好笑我

升級   100%

該用戶從未簽到

Loud兄真係利害,咁都看�猜出來!!

我都係估估下,斜坡咁斜又沒有用繩將大家連起來(咁做當然有辣有唔辣),辣就別人可以保護你,唔辣就可以能成村人都給你扯左落山.
看電影都見到在雪地上下跌,主角好驚險咁在懸崖邊用冰斧剎停自己.
白頭 ching佢地又冇用到冰斧
都係提出來吹吹水而已.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-9-14 10:11 發表
Loud兄真係利害,咁都看�猜出來!!

我都係估估下,斜坡咁斜又沒有用繩將大家連起來(咁做當然有辣有唔辣),辣就別人可以保護你,唔辣就可以能成村人都給你扯左落山.
看電影都見到在雪地上下跌,主 ...

下次 (9.26) 如果見到 中見紋, 一于問下許,
7 大周 d 山瘋都俾許征服晒, 行山, 爬山我 k1 學生

升級   100%

該用戶從未簽到

中sir?
FD黎bor
佢比左張"中sir朋友折扣卡"我,好似係埋單時再9折
要用出聲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-9-15 15:59 發表
中sir?
FD黎bor
佢比左張"中sir朋友折扣卡"我,好似係埋單時再9折
要用出聲

咁荀, 下次去佢度買返 2 條快干富, 揾你張拆扣用下