香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Getter1
打印 上一主題 下一主題

大家好! 九龍東新人報到~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

好嘢!有ctse一起跑,要影大合照啊!

升級   92.85%

該用戶從未簽到

三一萬能俠? 小弟怎可以唔記得呢D經典卡通呢! 現送上懷舊主題曲!

http://www.youtube.com/watch?v=ut3OzZ92Qfc

升級   2%

該用戶從未簽到

回復 12# 的帖子

多謝Gills ching 睇得起, 如要組隊則要等小弟練到接近ching 水平先不辱使命~ 我比較穩陣要肯定自己達到預設目標時才作越級挑戰, 所以進展很緩慢! 但頭一次全馬我只求順利完成並以此作為往後賽事指標~

升級   2%

該用戶從未簽到

回復 13# 的帖子

叮叮噹c tse 心得不算什麼, 不過我跑半馬時做多了體能訓練及開始做長課, 另外也參加了一些訓練班改善了跑姿, 雖然現在仍很水皮, 但比較第一次跑半馬已算有交待了~

升級   2%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-6-19 21:46 發表
    歡迎Getter1師兄, 大家努力, 加油吧!

我的目標也只是完成首個半馬, 全馬 - 遙不可及

obaanc 師兄 你也要加油啊! 當你能完成半馬後就會心思思想去玩全馬~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   2%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-6-20 05:17 發表
    三一萬能俠? 小弟怎可以唔記得呢D經典卡通呢! 現送上懷舊主題曲!

http://www.youtube.com/watch?v=ut3OzZ92Qfc

正! 多謝c hing~ 重溫此片不無感慨, 自己身形如同主角般由 3號漸變成 1號再進化成 2號 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

getter 1 c hing

pict for u

升級   2%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-20 10:12 發表

obaanc 是...ctse 來的。hjhvbj" />

sorry c tse! sorry!

升級   2%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-6-20 10:17 發表
    getter 1 c hing

pict for u

Thx a lot! 這玩意現身處我檯頭, 工作悶時都會拎佢幾下~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Getter1 於 2008-6-20 10:10 發表

obaanc 師兄 你也要加油啊! 當你能完成半馬後就會心思思想去玩全馬~

真的??  我想也要若干年後了, 現在d油好貴, 但我要加好多好多油才可以提升到走全馬呢  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Getter1 於 2008-6-20 10:18 發表

sorry c tse! sorry!

無問題啦, 你已答中一半了, c

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-6-19 23:40 發表

好嘢!有ctse一起跑,要影大合照啊!

其實有d怕"渣打"的多人, 反而有興趣跑舉辦了兩屆(通常在12月初), 由香港聯合國兒童基金會主辦的, 在欣澳及disneyland 附近跑, 話晒都係新界區, 吸引d, 唔知今年會否繼續舉行?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 33# 的帖子

hi obaanc C tes

info from http://www.hkrunners.com

the "UNICEF Disneyland 10km and Half Marathon Charity Races"

event date : 30 November , 2008

add more oil

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-20 13:58 發表

聯合國半馬小弟上年都有參加。今年應該都會有得跑。不過件紀念T就無乜紀念價值。

Ken兄, 何以紀念T無乜紀念價值???

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-6-20 14:18 發表
    hi obaanc C tes

info from http://www.hkrunners.com

the "UNICEF Disneyland 10km and Half Marathon Charity Races"

event date : 30 November , 2008

add more oil

Thank you SOOOOOOOOOOO much, ching. 嘩, 一年比一年早, 以小女子咁ge準度, 真係...好驚..., 但去年我已對這個賽事虎視眈眈, 無理由又miss一年, 一於今年要跑disneyland

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-6-20 16:39 發表

1.冇年份
    2.非排汗衫
    3.冇...乜特別
    我估應年年都是送嗰件。

"年年都是送嗰件", 咁驚.

咁真係無乜紀念價值, 如無記錯, 今年是第三屆, 希望他們吸收了前幾年的經驗, 今年好d (明天會更好)