香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新手報到, 希望 not too late...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

新手報到,
各師兄師姐可否教一教我呢個新仔怎樣做一些正確熱身放緩伸展運動?
有否網頁或圖示可提供?
感謝, 先預祝各位渣打馬拉松成功創佳績
+1 0
上一篇︰賽後投票 - 2010.10.1 2nd Victoria to Peak Challenge (共7票,3.29分)下一篇︰HI~~~新手報到

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-10-1 12:49 發表

又黎. 又黎.

唔遲唔遲. 十月都係拜年時. 十月先岩岩開始者" />" />hiuijhkj

歡迎!!歡迎!!

我地TKO逢星期三.六都有約跑. 快慢長短隨心. 都係以跑會友而已. 希望有機會見到你啦 ...

多謝你
其實我都係tko友, 但我實在不敢"班門弄斧", 待我默默練好些才露面向各位偷師
有否熱身運動圖示或網頁可參考, 因為我怕熱身不足,天氣冷時會...
請指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newbie 於 1-10-2010 16:01 發表

多謝你
其實我都係tko友, 但我實在不敢"班門弄斧", 待我默默練好些才露面向各位偷師
有否熱身運動圖示或網頁可參考, 因為我怕熱身不足,天氣冷時會...
請指教

歡迎newbie ching/ctse 加入長跑網, 長跑長友 !!
如都係tko 友, 星期三黎我地既gathering 跑, 好開心的, 希望下星期三見到你

升級   93.33%

該用戶從未簽到

好多謝烏拉+馬神的溫馨邀約
可惜我今天無空, 而且實在是全新手, 擔心我的龜速影響各位
所以我會默默努力, 希望日後能一鼓作氣跑完10k才試去排隊尾偷師

見照片tko真熱鬧, 十分難能可貴的一班同(跑)道中人