香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

神秘梅子林

升級   0%

該用戶從未簽到

Hiking with a group of 300, like below

升級   30.33%

該用戶從未簽到

300個人真係好多呢? 是日本人團來的嗎?
你由梅子林路行去邊?
好多人在大金鐘玩滑翔的
我諗住秋冬再上去睇人飛

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 Sonia 於 2008-8-6 10:35 發表

300個人真係好多呢? 是日本人團來的嗎?
你由梅子林路行去邊?
好多人在大金鐘玩滑翔的
我諗住秋冬再上去睇人飛

No

自然之友
http://www.hiking.com.hk/contact.htm

登錄/註冊後可看大圖

升級   27.37%

該用戶從未簽到

見到d ching話到甘正,所以今日就同果friend去一去, 仲要專登要7:00去- -
去到start point....冧住跑果時,無lala 果friend 話5係幾舒服.......之不過我地都上左去第三個小亭,wa! 果條斜路真係..........果friend頂5住要走,無奈迫於折返...我就run 落山,佢就行,我一run 就run 到馬崇門口等佢,等左2果字.....見到佢......佢震哂同我講話聽到D怪聲+mo lala 見到D人影....(but he can make sure that  no ppls there atm)      嚇到佢(家硬)跑落去- -          (邪5邪?!) --

最後5夠喉..去左馬安場跑左幾個圈.....正........(係去馬安場果時見到個着住(長跑網)戰衣既ching ,身材勁fit !!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   27.37%

該用戶從未簽到

冧住橫掂有人陪- -.......

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 benchan000 於 29/8/2008 16:13 發表
冧住橫掂有人陪- -.......

嗰度山邊有人住架

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

今日走左轉呢條路線迎中秋

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈 ~ ching 好有意境呢 ~~~ 我今晚都有跑呀,不過個月亮未係好圓 ~~~

升級   10%

該用戶從未簽到

小弟家住富安花園, 即係梅子林旁邊既屋苑, 細個果陣日日同老豆行去梅子林, 當時連涼亭都未有

如果由第四幅相"梅子林"個路牌出發, 行路約三分鐘左右, 旁邊會有幾間屋仔, 以前有養狗, 一有人經過就會狂吠, 宜家好似隻狗已經唔見左

師兄D相令我覺得好吸引, 好想去行, 唯一美中不足是影不到某幾段較斜的路, 單看相好像頗平坦

以前條路冇咁多人, 宜家又晨運客, 單車人, 行山人, 仲有私家車, 好鬼熱鬧, 即使夜馬馬都有街燈, 點解師兄話佢"神秘"???

升級   100%

該用戶從未簽到