香港長跑網  - 長跑長友

樓主: RowerBee
打印 上一主題 下一主題

2011陸上兩項鐵人聯賽 – 比賽 1 & 2 (接受報名喇!)

升級   100%

該用戶從未簽到

啱啱出咗績...

http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1210007475248&customWebPageId=1292833475765008487

恭喜 jason ching 攞第三

自己只係差廿幾秒就... 下次3月再片過!

升級   100%

該用戶從未簽到

孱鐵 ching 保重!

我玩完即刻番屋企, 拿拿聲沖個熱水涼,
再食番個熱辣辣ge 早餐, 先至似番個人!

架車要點大清洗? 噴水? 上油?
我都無時間理, 今晚睇點攪!

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 120# 的帖子

因為我試過玩毅行有過兩次低溫症經驗, 所以緊張左少少, 所以去到都冇出賽.
因為我比賽後係冇地方避雨, 萬一完成賽事時繼續落雨, 可能我同女友都好可能病.
不過你冇玩scm, 病一病都吾係大問題.

升級   25.8%

該用戶從未簽到

今次時間好過上次,不過排名中間位低左兩格,比上次低左一格. T^T
仲以為可以執死雞排返個中間位添。。。

升級   52.3%

該用戶從未簽到

都唔知你有報名玩呢場, 我踩緊車既時候都好似見到你!
之後要操多d斜路

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-2-14 13:19 發表

孱鐵 ching 保重!

我玩完即刻番屋企, 拿拿聲沖個熱水涼,
再食番個熱辣辣ge 早餐, 先至似番個人!

架車要點大清洗? 噴水? 上油?
我都無時間理, 今晚睇點攪!

水戰後部份潤滑油比沖走, 上油係好緊要....不過我都未攪

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2011-2-14 19:33 發表
今次時間好過上次,不過排名中間位低左兩格,比上次低左一格. T^T
仲以為可以執死雞排返個中間位添。。。

好多人都快左, 不過我就轉灣時有阻滯, 比主車群甩左, 慢過上次兩分鐘!

升級   100%

該用戶從未簽到

頹左一排, 今場終於都搵返O的鬥心同狠勁,
加上同對手太近, 迫到自己要比盡...
雖然辛苦, 不過好奈都無試過咁滿足喇
好好玩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2011-2-15 07:56 發表 都唔知你有報名玩呢場, 我踩緊車既時候都好似見到你!
之後要操多d斜路

本來諗住留力跑渣馬...
但橫惦新車落地, 不如當係試車,
所以最後一日報咗名!

當日踩車大風大雨, 真係認唔到人,
只係見到好多車係咁扒頭!

"要操多d斜路" 指踩車定係跑步?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2011-2-14 12:55 發表
我昨日玩完架車又要切底大清洗,個人又病?宜家重發緊燒,下次落雨又凍真係要諗諗!

保重呀~ 0個日我差d 認唔到你, 反而你認到我同我講加油, thanks~~~

我都係驚病所以跑完五k 就走左佬, 返屋企洗車先到我嘔=.=.....

祝早日康復

升級   20.33%

該用戶從未簽到

i am coming back, cause after competition, i go to camping
i really enjoy the race, and meet jason YOYOYO......
i must join it next time
my time is 46:xx.....

Ps: where can i find the photos(not in sport soho)?
thanks a lot

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 hei 於 2011-2-16 17:26 發表
i am coming back, cause after competition, i go to camping
i really enjoy the race, and meet jason YOYOYO......
i must join it next time
my time is 46:xx.....

Ps: where can i find the photos(not ...

Glad to see you enjoy the race.
You may be able to find some pic in Facebook.

升級   73.68%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

新娘潭路

我兩場都有參加!好涷,上場仲要加濕!雖然玩得好渣同好辛苦,但都好享受!

想問下有冇師兄師姐可以提供第三場陸上兩項的路線資料?會否有上落斜路?適合新手參加?小弟是Male Veteran組別!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 saikui 於 2011-2-17 00:23 發表 我兩場都有參加!好涷,上場仲要加濕!雖然玩得好渣同好辛苦,但都好享受!
    想問下有冇師兄師姐可以提供第三場陸上兩項的路線資料?會否有上落斜路?適合新手參加?小弟是Male Veteran組別!

可以參考去年的比賽資料, 今年應該唔會點改...

http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1210007475248&customWebPageId=1265169679796006572

新娘潭路基本上係又上又落, 係條斜路
    但唔難踩, 只係怕落斜時, 並他車手會博晒命加速,
    條路又無中間分隔, 分分鐘會飛過對面線...

升級   73.68%

無聊

唔該師兄,真係同創新路好唔同,上上落落! 真係要入去試下先...再諗下報唔報!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

下星期六早上會入去練, 到時一齊踩啦

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2011-2-17 20:37 發表

正有此意!

升級   73.68%

無聊

原帖由 key 於 2011-2-17 20:37 發表

好嘩!創新路我一條友都夠膽踩下,新娘潭真係唔係幾敢一條冷去!
    係咪會好早...?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 saikui 於 2011-2-18 00:02 發表

好嘩!創新路我一條友都夠膽踩下,新娘潭真係唔係幾敢一條冷去!
    係咪會好早...?

等Jason兄發號司令

升級   73.68%

無聊

Yes, Sir!
    靜候中,希望聽日天氣唔會太差喇!