香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新手~我都係沙田友!

升級   30%

該用戶從未簽到

HELLO~ 咁多位師兄師姐!

Hee, 我係跑步初哥~開始左兩個多月喇~
一星期跑2-3次喇~都係跑城門河!
剛剛上星期玩左我人生第一個長跑比賽...

<<城門河皇者之戰>>

因為按錯掣關係...報左半馬 =.=" 21K...唔係講笑...
不過現場氣紛好好~ 我都咬緊牙關...跑完左全程!
原來跑完感覺係好正!!
加上...因為我果組唔多人... 就算我時間唔好...都好好彩有獎扲下~
呢一個獎將會成為我既動力令我跑得更遠更快!
哈哈~仲有呀, 係比賽當中, 見到好多長跑網既師兄師姐! 你地個個多跑得好勁呀!!^^
希望遲D有機會認識下大家喇~

多多指教
+1 0
上一篇︰2010_1226 第十一屆Kappa 30Km馬拉松熱身賽 by Amanda下一篇︰自己有時真係會動搖

升級   0%

該用戶從未簽到

路過
哈囉~哈囉~!

升級   25.26%

該用戶從未簽到

HI~~你好

我係沙田阿姨,都係出沒城門河畔~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

WELCOME呀! 報錯都有獎攞...好野喎!
    得閒都多D出來同我地跑吓啦! 長跑網的確有好多約跑活動..
    我有時都會入馬鞍山跑去大埔元洲仔公園來回的, 睇吓會唔會見到你.
    加油加油!

升級   68%

該用戶從未簽到

歡迎沙田友!