香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

1月8日創新路8點

升級   98.8%

該用戶從未簽到

今個星期六(1月8日)早上8點會入創新路操車, 大概操到10點

+1 0
上一篇︰找回自己下一篇︰Testing

升級   21.55%

該用戶從未簽到

9/1 味精濃hm, 你地順手踩去踩場啦.

升級   98.8%

該用戶從未簽到

係喎, 唔記得左今個禮拜日米蒸龍tim, 今個禮拜六實冇人黎啦   

升級   52.3%

該用戶從未簽到

星期六我應該會到

升級   41.95%

該用戶從未簽到

要返工,到我開工後,出黎科學園巡街,你地應該散左水!

升級   25.8%

該用戶從未簽到

聽日我都會到
唔知key兄聽日洗唔洗黎觀塘羅車呢?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

升級   65.79%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

我又來, 好耐冇操了

升級   95.6%

該用戶從未簽到

JASON 幾點返到鋪頭呀?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2011-1-8 12:49 發表
    JASON 幾點返到鋪頭呀?

返左啦

升級   52.3%

該用戶從未簽到

今朝天寒地凍, 地身既時候真係好不容易
    固唔到前前後後都有6個ching來到
    今日無咩特別program, 大家踩足里數就收工
    Key兄同D文就加操半個鐘跑步, 我無帶跑鞋就踩多幾個圈, total索左80K右
    下個星期預告 : 拉強度, 踩斜路

升級   25.8%

該用戶從未簽到

可能開始操多左跑,尋日操車表現比起上兩次差左d,之前同一檔位可以keep 90轉尋日得返80,轉輕腳d又唔夠快,搞到成日轉波...
    之後跑元洲仔來回,條路幾好跑,唔知比賽係咪就係跑尼條呢?
    最後要多謝key兄,趕時間都載小弟返地鐵站.希望沒阻到你啦.
    原帖由 orce 於 2011-1-8 14:24 發表  下個星期預告 : 拉強度,踩斜路

尼個好有興趣,不過星期六未必得閒
    另外想請教jason有關aero bar問題
    我知用aero bar會比較難控制,但見key兄對佢讚不絕口,搞到我心思思都想裝,想問下用時有咩要注意呢?
    同埋我架車個seat依家已經set到最前,裝左會唔會坐得好辛苦?洗唔洗換埋鐵人車果d seat?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2011-1-9 12:12 發表
    可能開始操多左跑,尋日操車表現比起上兩次差左d,之前同一檔位可以keep 90轉尋日得返80,轉輕腳d又唔夠快,搞到成日轉波...
    最後要多謝key兄,趕時間都載小弟返 ...

D文兄, 我都係順路遮, 反而要多謝你陪我跑元洲仔來回   

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2011-1-9 12:12 發表
    最後要多謝key兄,趕時間都載小弟返 ...

換鐵人seat, 未必可以幫到
    反而你條seatpost是否layback? 如果有的話可以用番直上果種會較易setup
    另外stem既長度都可以就一就

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2011-1-12 13:27 發表 換鐵人seat, 未必可以幫到反而你條seatpost是否layback? 如果有的話可以用番直上果種會較易setup另外stem既長度都可以就一就
    咁我應該要換過條seatpost
    carbon layback seatpost有冇好介紹呢?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2011-1-12 19:47 發表
    咁我應該要換過條seatpost
    carbon layback seatpost有冇好介紹呢?

你反而係要條無layback先可以推前張seat喎

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2011-1-12 22:16 發表 你反而係要條無layback先可以推前張seat喎
    唔係好明添
    係咪layback就係支seatpost同seat位果part野係向後彎?我果支就係咁咁支冇layback carbon setpost 31.6mm 有冇好介紹呢?
    EASTON ec90 zero 係咪就係冇layback款?
    同埋我支handlebar(cinelli vai)響鵝頸兩邊都肥左dd,聽ginny講有d因為個位太粗可能裝唔到,我果支點睇啱唔啱裝?
    睇黎下次出黎搵部單車黎硏究下先

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2011-1-12 23:33 發表
    唔係好明添" />" />
    係咪layback就係支seatpost同seat位果part野係向後彎?我果支就係咁咁支冇layback carbon setpost 31.6mm 有冇好介紹呢?
    EASTON ec90 zero 係咪就係冇layback款?
    同埋我支handlebar(cin ...

今個星期有機會睇睇, 或者影張相出來又得