香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

CASIO STR-201

升級   35.4%

該用戶從未簽到

今日過左去囉
不過只係去左outlet睇睇
但發現唔算好多野買, 比想像中少.....

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-7-18 13:12 發表
Redred  Tse,

記得跑完要用清水洗下只錶,條錶帶好易斷ga,
大約玩到1年多,看妳跑步多唔多啦!
原裝錶帶要HK150. 重要訂至有,等半個月到。
幣啦, 我無咁做tim
多謝ching 指教
我宜家啦啦臨補救下先得

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2008-7-19 20:57 發表
今日去左觀塘廣場買番隻白色錶帶STR-600,盛惠$360銀!
ching, 白色都好靚,恭喜ching 買到心頭好
幾時去試下新錶 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-7-20 01:21 發表
今日過左去囉
不過只係去左outlet睇睇
但發現唔算好多野買, 比想像中少.....

red姐有無買到好野

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-7-20 01:42 發表

red姐有無買到好野
無...其實價錢只係比出面平少少
(鞋另計),女仔多數係做瑜伽d衫多
,而且大部份都係巳經断曬碼,所以我都望左一陣巳經閃左人

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

回復 60# 的帖子

Ching,

I bought STR-600 in blue last Thursday, a bit disspointed as I find white colour looks nicer.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

各位CHING/CTSE,

我都想買番隻可以計圈速的錶, 我家大少剛買了STR600, 我戴上手覺得重左少少, 而且個Lap制有D難"禁", 可能我指甲長.

請問STR201個size係咪同STR600差唔多?  D制好唔好"禁"?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2008-10-30 22:02 發表
    各位CHING/CTSE,

我都想買番隻可以計圈速的錶, 我家大少剛買了STR600, 我戴上手覺得重左少少, 而且個Lap制有D難"禁", 可能我指甲長.

請問STR201個size係咪同STR600差唔多?  D制好唔好"禁"?

wongc ching/ctse, 請問你/妳是否打算到觀塘廣場那間麗晶公司買, 小妹上星期六去過, 201已沒有貨, 而200, 小妹已買了最後一隻. 所以最好打電話去問問先好d.

可能我用不慣, 只用了一次, 都是覺得str200個制難"禁".

升級   35.4%

該用戶從未簽到

st201個按鈕係錶面的上面同下面
    很易按的

升級   18.2%

該用戶從未簽到

唔該哂兩位CTSE.  咁請問個size係咪同600差唔多?  我覺得600大左少少同重左少少.

升級   3.16%

該用戶從未簽到

我今日都打過去麗晶問str 201還是沒返貨。不知那位ching/ctse知道邊度仲有呢?我呢兩日到過葵涌同荃灣都不見。

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2008-7-21 12:25 發表
    Ching,

I bought STR-600 in blue last Thursday, a bit disspointed as I find white colour looks nicer.

不過個陣我都諗緊買白色定blue
    但個老闆話白色好容易變黃
    所以最後都係買咗隻blue~~
    都几好用呀~~~
    白色太shape~~~低調點好~" />" />黃咁咁黃咁咁................................黃咁咁

升級   3.16%

該用戶從未簽到

哈哈~我都買左隻str 600 紅色,昨天到斧山道練習兼試用,感覺良好。另外想問下呢隻錶有冇得倒數計時既呢?(睇說明書睇唔明)

仲有唔知天氣太冷會唔會整壞佢,皆因小弟想載佢去雪山.......

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 73# 的帖子

R san,
    Are you going to ski?

升級   3.16%

該用戶從未簽到

唔係呀~ 我係去雪地登山,有兩晚會係山上紮營過夜。因為會係雪地停留頗長時間,唔知隻錶O唔OK (我好似愈來愈離題了......)

升級   49.47%

該用戶從未簽到

CASIO STR-300

北角有間錶鋪有得買 CASIO STR-300 同 CASIO STR-201 一樣。
    只售$270,新光戲院及十三座牛雜旁