香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gunners
打印 上一主題 下一主題

2012渣打馬拉松

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

升級   100%

開心

完全入唔到去.. 頂..

升級   93.33%

該用戶從未簽到

可能大家不用報了
    我報名途中, 在信用卡過數認證時, timeout了 (等了近半小時)
    即打去熱線, 終於有人聽
    話佢地個server都down左
    查不到
    要留下hkid, 姓名及電話,
    明天回覆我
    唉!

升級   100%

開心

原帖由 newbie 於 3-10-2011 19:02 發表
    可能大家不用報了
    我報名途中, 在信用卡過數認證時, timeout了 (等了近半小時)
    即打去熱線, 終於有人聽
    話佢地個server都down左
    查不到
    要留下hkid, 姓名及電話,
    明天回覆我
    唉!

我現在入左去, 填左VISA, SUBMIT 緊.. .....SHIT...
    我都TIME OUT..

升級   58.67%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 wlau 於 2011-10-3 19:09 發表 我現在入左去, 填左VISA, SUBMIT 緊.. .....SHIT...我都TIME OUT..

me too

升級   100%

開心

我填VISA 果度只係STEP 2 .. .但佢TIME OUT 左, 仲話我SUBMIT 左.. 叫我唔好再登記.. 咁即係點先...
    第二個STEP 就TIME OUT , 但佢個MESSAGE 就叫人唔好再登記.... 我真係唔知佢點..

升級   22.67%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

我用上商Master Card 非常順利喎!

升級   17%

奮鬥
  • 簽到天數: 15 天

已經報ed, 過左數,收埋 e-mail....好彩報得快 今年話加到 70,000 人,希望大家都報到啦。如果而家未得,不如等到零時十分先至報,好過做到一半,跟住又唔知得唔得

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 monkeywsk 於 2011-10-3 16:57 發表 >.< 宜家打緊電話...勁唔通lor...
    唔好諗咁多,即刻download張form寄去,我舊年都係咁。
    佢地一定有quota俾寄form的人!

升級   41.5%

該用戶從未簽到

唔好用VISA好麻煩,我約3時半入去用Master無問題及好暢順,我多年都係Master都無發生問題。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 monkeywsk 於 2011-10-3 17:42 發表 繼續打喇...我打左100次...通左5次 有4次去左留言....最後成功左 =.=
    恭喜晒!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 lotustower 於 2011-10-3 19:35 發表
    唔好用VISA好麻煩,我約3時半入去用Master無問題及好暢順,我多年都係Master都無發生問題。

oh my god!
    我正是用visa
    上年我用mastercard是無事的
    今年中伏了

升級   52.5%

開心
  • 簽到天數: 1 天

o係step 3 hold住係度20分鐘
    之後按F5已經成個網上唔到
    點算
    咁係咪要重新填form
    渣打個網咁多年都係咁垃圾

升級   72.63%

開心
  • 簽到天數: 2 天

applied but not sure if ok or not, only get a screen showing:

302:Your registration is being processed,unknown previous payment status,need to check payment gateway for status. - Your online registration is being processed and will be completed within 10 working days. You can check your entry status through entry searching on marathon website after 10 working days. Please DO NOT repeat the application through either online registration or by post.

升級   38.45%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

報名時佢話"全馬參加者必須在過往三年參加過賽事",咁其實使唔使比證明佢睇咖?定係老吹都得??

升級   100%

該用戶從未簽到

之前用ie報, hang 咗成個鐘, 跟住 time-out
    跟住用 chrome 去報, 出奇順利, 唔駛5分鐘就成功,
    仲可以同三個朋友報埋添!

順帶一提, 宜用 master card!!!

暫時全馬已報人數係 514!!
    Ref No.: 2011-1003-0006-7514-M

升級   0%

該用戶從未簽到

足足用左成個小時比我報左全馬!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-10-3 20:32 發表
    之前用ie報, hang 咗成個鐘, 跟住 time-out
    跟住用 chrome 去報, 出奇順利, 唔駛5分鐘就成功,

Ref No.: 2011-1003 ...

Ching, why using master card is better? Thx.

升級   5.26%

該用戶從未簽到

點解宜家網上都報唔到名? 幾時先得?

升級   3.68%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-10-3 20:32 發表

Ref No.: 2011-1003 ...

如果冇打錯, 可能已經係7514人. 因為我組數字係2011-1003-0006-06xx-M 全馬壯年組.