香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

九龍西新手

升級   98.95%

該用戶從未簽到

新手報到~

我跑了接近1年了, 最長距離只試過12km, 而平時跑10km 時間大約 60 分鐘, 多數跑運動場, 黎緊希望會跑下街~
+1 0
上一篇︰有冇師兄姐有興趣係未來兩個星期六或日夜跑荃灣西?下一篇︰想問下,馬拉松有冇Asic牌子既跑鞋賣?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

歡迎呀~! janjan

平時有冇玩比賽呀

明晚有約跑呀~! 有時間一齊黎玩啦

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16045&goto=lastpost#lastpost

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2011-10-27 18:06 發表
    歡迎呀~! janjan

平時有冇玩比賽呀

明晚有約跑呀~! 有時間一齊黎玩啦

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16045&goto=lastpost#lastpost

今年才第一次參加比賽, 黎緊渣打也報了10k~

我都有見到約跑, 但近幾日身體抱恙動不起來啊...........
    你地跑依段路合新手嗎?? 因為我幾怕斜路.......

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

Welcome, janjan!!
    其實無所謂,快慢都唔緊要,最主係一齊跑開心D,又無咁悶!
    其實我地唔係點咩快,有時間來一齊跑!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 janjan 於 2011-10-27 17:49 發表
    新手報到~

我跑了接近1年了, 最長距離只試過12km, 而平時跑10km 時間大約 60 分鐘, 多數跑運動場, 黎緊希望會跑下街~

Welcome janjan,
    跑街無咁曬架..得閒來join埋我地跑啦! 明天唔得閒就下次再join我地"荃灣青公約跑"啦!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

好呀~ 你地好似星期五晚都約跑的, 會唔會有我差唔多時間的慢腳出席?? 因為我唔識路.........., 跑跑下連影都追唔倒你地我就慘啦~~~

升級   100%

慵懶

原帖由 janjan 於 2011-10-27 19:44 發表
    好呀~ 你地好似星期五晚都約跑的, 會唔會有我差唔多時間的慢腳出席?? 因為我唔識路.........." />" />, 跑跑下連影都追唔倒你地我就慘啦~~~" />" />

我就係慢腳啦...青公絛路係直路一條, 如果你唔認識路, 可以在路上見到有自己人跑回程時跟人地回程..咁就無咁易盪失路啦!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-10-27 19:53 發表

我就係慢腳啦...青公絛路係直路一條, 如果你唔認識路, 可以在路上見到有自己人跑回程時跟人地回程..咁就無咁易盪失路啦!

mill ctse 唔好玩我啦, 一睇你個樣就知你勁啦............
    你地最慢果個跑依段路用幾多時間呀??

升級   100%

慵懶

原帖由 janjan 於 2011-10-27 20:12 發表

mill ctse 唔好玩我啦, 一睇你個樣就知你勁啦............" />" />" />" />
    你地最慢果個跑依段路用幾多時間呀??

我唔跑得又唔睇得...一d都唔健.
    至於最慢果個就係尋晚同我跑的男同事亦係呢度的會員stanley, 佢跑12k跑1:20.
    不過今個星期5晚佢唔得閒來... 我同佢最近逢星期3都有跑青公的, 但我地比較早開跑..我地6:00pm就開跑了.

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-10-27 20:23 發表

我唔跑得又唔睇得...一d都唔健.
    至於最慢果個就係尋晚同我跑的男同事亦係呢度的會員stanley, 佢跑12k跑1:20.
    不過今個星期5晚佢唔得閒來... 我同佢最近逢星期3都有跑青公的, 但我地比較早開跑..我地 ...

12k - 1:20 岩曬我步速呀~~
    早d跑都唔係問題, 因為我自由身~~

升級   100%

慵懶

原帖由 janjan 於 2011-10-27 20:33 發表

12k - 1:20 岩曬我步速呀~~
    早d跑都唔係問題, 因為我自由身~~

咁下星期3晚如果你得閒6:00PM就來Join我地啦! 我pm電話#比你, 有問題就call我

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-10-27 20:39 發表

咁下星期3晚如果你得閒6:00PM就來Join我地啦! 我pm電話#比你, 有問題就call我

好呀~ 咁星期三如ok 果日我就打比你丫~

升級   100%

慵懶

原帖由 janjan 於 2011-10-27 20:45 發表

好呀~ 咁星期三如ok 果日我就打比你丫~

好的.

升級   98.95%

該用戶從未簽到

還有野問, 中途有無水站??
    其實平時我跑運動場10km-12km 都唔駛飲水的, 但無咩野跑街經驗, 唔知駛唔駛帶水?

升級   100%

慵懶

原帖由 janjan 於 2011-10-27 20:57 發表

還有野問, 中途有無水站??
    其實平時我跑運動場10km-12km 都唔駛飲水的, 但無咩野跑街經驗, 唔知駛唔駛帶水?

我跑幾次青公都無帶水, 又無飲水, 條路係無水機架...要返到運動場先有水機的.
    跑街要小心過馬路,要留意交通情況..小心為上, 最緊要大家安全.

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-10-27 21:06 發表

我跑幾次青公都無帶水, 又無飲水, 條路係無水機架...要返到運動場先有水機的.
    跑街要小心過馬路," />" />要留意交通情況..小心為上, 最緊要大家安全.

有好多馬路要過的?
    我是跑街白痴..........

升級   100%

慵懶

原帖由 janjan 於 2011-10-27 21:19 發表 有好多馬路要過的?我是跑街白痴..........

有3,4絛路要過, 唔係大馬路果隻, 係大廈出入口的路來, 但有車出入的, 亦都有馬路架...只要小心d睇車d, 應該問題不大.