香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新界西新手報到~

升級   61%

開心
  • 簽到天數: 1 天

大家好∼ 終於等夠72小時,可以打招呼了∼青衣區新手加入,平時跑青衣海旁,尋日跑左渣馬10km,
    希望今年多加練習,來年可以完成半馬。多多指教∼
    +1 0
    上一篇︰渣打新聞 <都市日報,爽報,晴報,AM730,頭條日報>下一篇︰全馬輪椅賽的一些檢討

升級   100%

慵懶

歡迎加入...!!得閒入黎https://www.longrun.hk/forum/red ... o=lastpost#lastpost
    荃身癲地 吹吓水喇,我地都有好多青衣人架,平時我地星期五晚7點都有青公約跑的...有時間既可以黎玩吓..!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kogun 於 2012-2-6 10:04 發表
    大家好∼ 終於等夠72小時,可以打招呼了∼青衣區新手加入,平時跑青衣海旁,尋日跑左渣馬10km,
    希望今年多加練習,來年可以完成半馬。多多指教∼

kogun師兄:
    歡迎你呀!我是荃新癲地既班長「小二妹」
    我地有部份師兄都係青衣人,我地除了星期五,7pm,青公「定時定點約跑」

平時也會按大家需要自行約出來跑,前陣子新年進行了兩次「環跑(小二島)=青衣島」

我都係新手,只係跑了兩個月,是超級慢慢慢腳,

歡迎你多些來長跑網,與我們一起吹水,交流跑步心得!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16385&extra=page%3D1&page=177  (荃新癲地)

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16045&goto=lastpost#lastpost (青公約跑)
    ps:昨天你跑了渣馬10km,來年可以完成半馬...你有時間跟我們一起約跑呀!!好好玩!
    昨天我們「癲友啦啦隊」在中環海旁打氣,好開心!好震撼!
    大家努力呀!!

小二班長

升級   61%

開心

多謝你地呀~
    其實係果七十二小時內, 我睇晒坦克師兄既 blog, 同埋睇左好多 小二班長既 post 呀~

我之前都有跑開既, 只係近年要湊BB 就無跑了.

我唔鐘意跑機同跑track, 最鐘意跑街~有變化又有晒野睇,
    平時怕跑唔完, 都係青衣海旁來回跑唔敢過橋.
    好想有能力好似你地咁跑青公. 一定好好玩

我一定會跟你地跑, 因為我想學好d 跑姿同技巧~
    三人行必有我師, 請各位多多指教~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kogun 於 2012-2-6 11:52 發表
    多謝你地呀~
    其實係果七十二小時內, 我睇晒坦克師兄既 blog, 同埋睇左好多 小二班長既 post 呀~

我之前都有跑開既, 只係近年要湊BB 就無跑了.

我唔鐘意跑機同跑track, 最鐘意跑街~有變化又有晒野睇,
    平時 ...

原來你係...師姐...唔巧意思呀....

除了大師兄坦克外,我們仲有kenny師兄帶我地四圍跑
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16578&extra=page%3D1

如果你喜歡跑街,咁你一定要搵日跟我地跑一次...哈哈哈!

小二要出門「自己漫步青...山...公路」

升級   61%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 12:09 發表 原來你係...師姐...唔巧意思呀....除了大師兄坦克外,我們仲有kenny師兄帶我地四圍跑https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16578&amp;extra=page%3D1如果你喜歡跑街,咁你一定要搵日跟我地跑一 ...

唔係唔係~ 我係師弟~ XDDDDD

湊BB 要兩公婆一齊湊架嘛~ 得老婆一個搞唔掂啊~ XDDDD

升級   76.25%

該用戶從未簽到

你好啊,我o係你對面荃灣西跑,又係新手,舊年6月先開始跑(成38歲先開始運動),又係尋日跑完10km~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-6 16:49 發表
    你好啊,我o係你對面荃灣西跑,又係新手,舊年6月先開始跑(成38歲先開始運動),又係尋日跑完10km~

歡迎你呀!Rhys師兄!

我是荃新癲地既班長「小二」  
    我地有部份師兄都住係荃葵青區,我地除了星期五,7pm,青公「定時定點約跑」

平時也會按大家需要自行約出來跑

我都係新手,只係跑了兩個月,是超級慢慢慢腳,

歡迎你多些來長跑網,與我們一起吹水,交流跑步心得!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16385&extra=page%3D1&page=177  (荃新癲地)

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16045&goto=lastpost#lastpost (青公約跑)
    ps:昨天你也跑了渣馬10km,..你有時間跟我們一起約跑呀!!好好玩!
    昨天我們「癲友啦啦隊」在中環海旁打氣,好開心!好震撼!
    大家努力呀!!

小二班長

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

歡迎歡迎!在下海黑,也是常常在荃新癲地出現的,希望有機會可以一起跑!

升級   61%

開心

海黑兄你好~ Ryhs 兄好~

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-6 23:12 發表 歡迎你呀!Rhys師兄!我是荃新癲地既班長「小二」  我地有部份師兄都住係荃葵青區,我地除了星期五,7pm,青公「定時定點約跑」平時也會按大家需要自行約出來跑我都係新手,只係跑了兩個 ...

好啊,有機會一定要同你地跑下,學下野
    不過我番shift,唔能夠個個星期定日子

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kogun 於 2012-2-7 09:07 發表 海黑兄你好~ Ryhs 兄好~

Kogun你好,你唔過橋,我地應該無相遇過

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-7 10:13 發表

好啊,有機會一定要同你地跑下,學下野
    不過我番shift,唔能夠個個星期定日子

Rhys師兄:我地有些跑友都係番shift...就到時間就來跑
    有些佢地自己一丁跑...好似我昨天星期一中午,都係自己跑...
    最緊要跑得開心,人多有人多既開心,人少也有好處...(可以全程跑慢D...自己大晒!呵)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

歡迎 kogun 兄加入

升級   100%

奮鬥

歡迎kogun ching

有時間黎青公一齊玩啦 , 條路環境好靚好舒服架

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 kf 於 2012-2-7 21:51 發表
    歡迎kogun ching

有時間黎青公一齊玩啦 , 條路環境好靚好舒服架

x2

升級   61%

開心

多謝各位師兄,家下安排緊,希望明天可以加入跟跑∼
    跑得慢希望唔好介意。

Rhys 兄,黎緊日子都會過橋了∼ 一路向前既感覺比來回好。

升級   37.6%

該用戶從未簽到

歡迎師兄~~~\ ^.^ /