香港長跑網  - 長跑長友

樓主: raymondkwok78
打印 上一主題 下一主題

Garmin FR70 邊度買最平?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gisp 於 2012-12-1 13:32 發表
我撘單想問Garmin Forerunner 10團購價是多少?幾時先有黑色?
同埋最平有得用心跳帶既形號團購要幾錢?
而家做會員只去到3月,心大心細,唔好意思咁多問題

用到心跳帶的最平要garmin 210了。Garmin Forerunner 10已經可以訂購黑色。
請收PM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mayc242826 於 2012-12-12 18:30 發表
請問亮哥, 我用405 GPS 手錶, 今年會跑渣打半碼, 我想問, 如果用GPS 計路線, 但去到西隊收不到 GPS, 應怎樣處理? 息機再開嗎?

針對隧道內收不到GPS的問題,可以加一個Footpod,在沒GPS訊號時,給你pace,到有番GPS訊號時會快些搵番個位置的。但係,Footpod相對來講很貴,不值得浪費這麼多金錢啊! 換著是我,寧願出隧道後停下來休息一分鐘,熄機再開,浪費一分鐘而矣,當休息或食gel吧!

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 6 天

請問Garmin Forerunner 10團購幾錢? 我今日會去中銀攪過數~~

升級   10%

該用戶從未簽到

亮哥,請問410幾多錢(包心跳)?如果現在入會趕得到嗎?

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 6 天

剛sent email 入會, 希望可以趕得切團購吧~~