香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LL3578
打印 上一主題 下一主題

2013.3.24 HKDRC–ASICS 第37屆畢拿山古蹟越野賽

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

官方網頁寫所有參賽者都會收到信
    不過收唔倒信, 但係 check倒自己的報名, 應該都ok
    隱陣d就 send email 問下喇

(1) Applicants who submitted entries by post or email, please access to our online web-site www.hkdrc-race.com à “REVIEW APPLICATION FOMR” to check your assigned race number and print out the confirmation letter to pick up the number bibs on the race day.

(2) All registered runners will receive by post a runner’s guide and an ASICS products promotion coupon with 30% off original price by end of February and/or early March. Runners may also receive on the race day if you provided invalid address or overseas address. Please kindly note that this is NOT the confirmation letter.

好彩有辦法 confirm 到,咁都放心d~ 多謝晒你既資訊  詳情 回覆 發表於 2013-3-15 19:18

升級   67.37%

該用戶從未簽到

我都收唔到信...
    前兩日SD左E MAIL去問但冇回音...

升級   28.85%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

Let me send the mail to them for checking sin~

升級   100%

擦汗

不過信收唔倒都唔緊要既, 佢話比賽果日可以攞番
    反而最緊要係第1點, check下係咪真係報倒

升級   28.85%

奮鬥

長跑會回復話會陸續寄出,
    應該下周初會收到信。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 9 天

好彩有辦法 confirm 到,咁都放心d~

多謝晒你既資訊

升級   18.8%

奮鬥
  • 簽到天數: 68 天

上官網(www.hkdrc-race.com)查自己張報名表
    打完個人資料就彈番去首頁
    試過幾次都係咁

有冇ching有同樣既遭遇?

利申: 我係用郵寄報名,
    有收到conform email 同 race number (but個number打錯左我做女子組)
    也有收到郵寄既通知書

我都係咁, 早兩日 check 到的, 可能佢今日截 online 報名搞到連 check 報名果 part 都壞左...  詳情 回覆 發表於 2013-3-15 23:50

升級   88.6%

該用戶從未簽到

croco399 發表於 2013-3-15 22:14
    上官網(www.hkdrc-race.com)查自己張報名表
    打完個人資料就彈番去首頁
    試過幾次都係咁

我都係咁, 早兩日 check 到的, 可能佢今日截 online 報名搞到連 check 報名果 part 都壞左...

我又係咁, 彈番去首頁咩都CHECK唔到,我係ONLINE報名. 無論EMAIL,RUNNER GUIDE咩都冇收過,手上只有當然報名時嘅print out, 剛剛先睇到佢要ONLINE報名嘅參賽者EMAIL PAYMENT RECEIPT俾佢double confirm 否則佢當我放棄  詳情 回覆 發表於 2013-3-17 17:47

升級   50.53%

無聊
  • 簽到天數: 4 天

我都收唔倒確認信send咗email又唔覆

升級   22.63%

該用戶從未簽到

sk2k 發表於 2013-3-15 23:50
    我都係咁, 早兩日 check 到的, 可能佢今日截 online 報名搞到連 check 報名果 part 都壞左...
    ...

我又係咁, 彈番去首頁咩都CHECK唔到,我係ONLINE報名. 無論EMAIL,RUNNER GUIDE咩都冇收過,手上只有當然報名時嘅print out, 剛剛先睇到佢要ONLINE報名嘅參賽者EMAIL PAYMENT RECEIPT俾佢double confirm 否則佢當我放棄比賽,會Re-assign number俾其他人,我係寄cheque 俾錢嘅邊度會有receipt架.. 真係好混亂....到依家我都未知當日夠竟有冇水站之類, shuttle bus係邊度出發呢咁...

下....ONLINE報名要E MAIL埋個PAYMENT RECEIPT比佢..? 唔係寄個正本RECEIPT比佢就得啦咩..?  詳情 回覆 發表於 2013-3-17 20:06

升級   3.15%

慵懶

才加入香港长跑网。半个月前想报名参赛,因无银行户头,无法填表和网上报名。请长跑网代为报名,我们24号再现场交上报名费。(另有两个深圳跑友同去参赛,我让他们今天注册先),版主费心了,续后事项请说明。

升級   73.4%

難過
  • 簽到天數: 2 天

我都收唔到信...
    Send左2 E MAIL去問但冇回音...

升級   67.37%

該用戶從未簽到

kklyvonne 發表於 2013-3-17 17:47
    我又係咁, 彈番去首頁咩都CHECK唔到,我係ONLINE報名. 無論EMAIL,RUNNER GUIDE咩都冇收過,手上只有當然報 ...

下....ONLINE報名要E MAIL埋個PAYMENT RECEIPT比佢..?
    唔係寄個正本RECEIPT比佢就得啦咩..?

應該寄張入數紙 ok... 暫時都係乜都未收到.. btw .. 其實佢應該將個 runner's guide 放上網丫....  詳情 回覆 發表於 2013-3-18 00:47

升級   88.6%

該用戶從未簽到

EILL 發表於 2013-3-17 20:06
    下....ONLINE報名要E MAIL埋個PAYMENT RECEIPT比佢..?
    唔係寄個正本RECEIPT比佢就得啦咩..? ...

應該寄張入數紙 ok...
    暫時都係乜都未收到..

btw .. 其實佢應該將個 runner's guide 放上網丫....

尋日下午sent email 問,佢晚上已經覆左我啦,話我如果有 race number,就當係confirm 左比賽資格,當日直接就可以, 但係其實好其怪,因為當日我Online register完就即時有 race number, 我當時都未俾錢嘅. 我仲問佢email  詳情 回覆 發表於 2013-3-18 09:44
    r32
    完全同意.  發表於 2013-3-18 00:56

升級   22.63%

該用戶從未簽到

sk2k 發表於 2013-3-18 00:47
    應該寄張入數紙 ok...
    暫時都係乜都未收到..

尋日下午sent email 問,佢晚上已經覆左我啦,話我如果有 race number,就當係confirm 左比賽資格,當日直接就可以, 但係其實好其怪,因為當日我Online register完就即時有 race number, 我當時都未俾錢嘅. 我仲問佢email 左個runner guide 俾我. 佢話呢兩日都會以郵寄寄出.

升級   2.2%

難過
  • 簽到天數: 6 天

我review 唔到申諘表..搞乜
    但我明明已經收到信

升級   73.4%

難過
  • 簽到天數: 2 天

HKDRC 搞乜????

升級   40.5%

該用戶從未簽到

呢個賽事之前幾年我參加過3次,賽道認真惡啃,沿途上下斜,跑到你氣來氣喘.尤其當進入樹林越野路段,我便經常提醒自己唔好俾前面跑手離開自己视線,否則去到分叉路時就要等後來跑手帶路,但亦有其他跑手同我一樣唔熟路.之前2次跑在分叉路係會有指示牌擺放,但最後1次跑可能賽前一天落雨關係,大會無揾人放指示牌或者被雨水沖走咗,咁就出事了,之後呢幾年我都無再參加了.

今年大有可能落左雨比賽, 更金更精彩啦. ,到時見啦各位  詳情 回覆 發表於 2013-3-21 10:38

升級   68%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

我收唔到信, 又Review 唔到張Form,  真係"R" 晒頭.......其實佢簡單d, upload 幾張有名, 有Race no. 的master entry list 晌佢website 到俾大家check 米得lor, 呢個會的行政安排真係唔多得...

升級   28.85%

奮鬥

Me too~
    收唔到信同Review 唔到張Form~~