香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

8/11及15/11荃灣區慢跑練習

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

轉貼
8/11及15/11荃灣區慢跑練習:" />" />

謝謝ming sir抽空與小妹在荃灣區慢跑練習, leisure running會在荃灣區起跑(集合地點待定),開跑時間均為10am.....
路段由ming sir決定,around 20k左右.....

請有興趣join的ching/ctse請在以下版留言:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1950&pid=49089&page=16&extra=page%3D1

網友約跑會員須注意事項。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1644&extra=page%3D1
+1 0
上一篇︰深圳假的士換鈔過程下一篇︰路線紀錄網

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

可惜!!
    9/11要參加15km挑戰賽,8/11要休息備戰,
    下次有機會一起練跑啦!!

升級   59.47%

該用戶從未簽到

8/11 慢跑

9.30am 麗城西約體育館集合及換衫, 西約體育館可換衫&shower, 行李我會安排暫存屋企, 路線. 麗城->汀九->青龍頭->汀九->麗城->(15k)->海濱->麗城(5k)

登錄/註冊後可看大圖
    微雨
    21-24 C
    80-95 %

多雲,有幾陣雨。 北風4至5級。

ching/ctse 小心天氣轉涼(8/11) & 戴帽

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

可惜要返工......

不然一定會出席兼見呀會長一面..........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2008-11-6 12:12 發表
    可惜要返工......

不然一定會出席兼見呀會長一面..........

ching:
    我會幫你同亞會長講架啦....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

c tse 唔好玩我啦...............

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT....MUD 你來左e道架.....仲升左做會長ar~~ ~~proud of u wor

wei......如果..即係如果姐...我明天唔來..你話會唔會好過分呢?.....有人約我去take photo ar..去到濕地公園, 我未去過麻...仲可以用佢支鏡試反wor...機會難得ma~~~

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-7 13:26 發表
    CATCAT....MUD 你來左e道架.....仲升左做會長ar~~ ~~proud of u wor" />" />

wei......如果..即係如果姐...我明天唔來..你話會唔會好過分呢?.....有人約我去take photo ar..去到濕地公園, 我未去過麻...仲可以用 ...

vhtober ctse, 你也有興趣影相? 用邊個system? C,N,P,S?我也喜愛影相

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-8 20:24 發表

vhtober ctse, 你也有興趣影相? 用邊個system? C,N,P,S?我也喜愛影相

有ar 有ar? 莫非ming sir 又是拍友? 你咩都惦架?! 我只係有興趣~而加學下人去影之嘛...d 水準都相當fluctuate 架...又成日唔記得d teams~

用p mode ka...我自己用 om 機..4/3.都無咩lens 簡..又你用咩機架.?

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-8 22:57 發表

有ar 有ar? 莫非ming sir 又是拍友? 你咩都惦架?! 我只係有興趣~而加學下人去影之嘛...d 水準都相當fluctuate 架...又成日唔記得d teams~

用p mode ka...我自己用 om 機..4/3.都無咩lens 簡..又你用咩機架.?

我也喜歡影下相, 不過只是初哥一個,我用canon機

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-9 00:26 發表

我也喜歡影下相, 不過只是初哥一個,我用canon機

其實我初時都想買canon..我plan 左買果部..個sales 哥哥又話唔好...叫我買另一部...另一部又好鬼貴...超晒我budget....去第2間..個sales 又叫我唔好買canon...比om 我睇...又幾好咁..又平wor..我諗初時影..都ok la...咪入om law...點知..佢d len 至係main course..又無咩得簡wor....好鬼煩..

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-9 00:33 發表

其實我初時都想買canon..我plan 左買果部..個sales 哥哥又話唔好...叫我買另一部...另一部又好鬼貴...超晒我budget....去第2間..個sales 又叫我唔好買canon...比om 我睇...又幾好咁..又平wor..我諗初時影..都ok  ...

多數人用c&n都係因佢地D镜頭多Iaw, 不過,無所謂la,一樣可以 影多d靚相就得啦, & good night

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-9 00:50 發表

多數人用c&n都係因佢地D镜頭多Iaw, 不過,無所謂la,一樣可能 影多d靚相就得啦

but e + 個問題係......我想買個超廣角...但只有2-3 個選擇~~om 係ok ka..canon 果部係好..但上左lens..真係超重....因為佢個body 有番咁上下la 已經~

升級   59.47%

該用戶從未簽到

所以,各自有優點. 又或者如果沒有太多鏡頭,有無想過trade in手中om system, 換另一個system. btw, ctse喜歡影乜呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2008 於 2008-11-9 17:58 發表
    所以,各自有優點. 又或者如果沒有太多鏡頭,有無想過trade in手中om system, 換另一個system. btw, ctse喜歡影乜呢?

又無諗wor...trade-in 都唔trade 得多la...係咁跌價.....

我主要都係打下雀仔..捉下虫仔la....好少影人...試過去d show到影..好多人ar~又試過有人請個model 影果d~~~怪怪咁...我唔係話model 怪...唔知點講~~~至於風景呢..我好似未識構圖..我c父叫我一步步來...風景拍攝變化比較多ma..