香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

哎呀.....vv你又唔到.....
甘我地得番4個人咋.....

升級   0%

該用戶從未簽到

<正字時間>bonbon~你咁唔得ka~4個字..錯左3個~
家法侍候 ar~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-3 13:21 發表
哎呀.....vv你又唔到.....
甘我地得番4個人咋.....

我好想來ar~不過是大件事 (but我都唔記得)∼所以唔來得la..sosososorry ar

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-3 13:27 發表

bonbon~你咁唔得ka~4個字..錯左3個~
家法侍候 ar~~~~

bonbon:你要俾心機d讀書啦.....知無..?

升級   100%

該用戶從未簽到

VV:
收pm呀..

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-3 13:59 發表

bonbon:你要俾心機d讀書啦.....知無..?" />" />

解作使達到某種效果,例如俾有所悟。解作給與,例如畀以重任。應寫作畀心機讀書。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-3 16:57 發表

俾解作使達到某種效果,例如俾有所悟。畀解作給與,例如畀以重任。應寫作畀心機讀書。

WOO.......2008ching好既學養果然利害.......
    我一直都用"俾"字,原來是用錯左都唔知......
    thanks!!!

升級   52%

該用戶從未簽到

vv cat cat
    忙到個腦都實晒, 我會畀心機d讀書啦.......
    THANKS

升級   0%

該用戶從未簽到

VV:
    橫掂妳星期五有野做跑唔到,不如聽晚同埋bonbon一齊入來沙田跑順便同d隊友聯誼下啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-3 21:43 發表
    VV:
    橫掂妳星期五有野做跑唔到,不如聽晚同埋bonbon一齊入來沙田跑順便同d隊友聯誼下啦。

圍圍..你唔係去左training ma?~腳仔仍在重組中?
    唔得ar~我原先諗住friday 跑完..晚上可以溫夜d ma~下星期la...其實我真係好想去你地個梅子林ka...好似神神秘秘~又想去下大埔道條忘命斜la~~~仲有..好好笑好好玩既60度菠蘿山~下星期la..你等我ar~唔好話我聽下星期又要重組ar 下~

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 577# 的帖子

hehe~nice to meet you all too~
    but now only left 4 jar wor~how~

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 586# 的帖子

wai~ah cat~ y you say I will join "Fast" group ga?
    I am going to "take boat" on that day jar wor, haha~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-3 22:06 發表

圍圍..你唔係去左training ma?~腳仔仍在重組中?
    唔得ar~我原先諗住friday 跑完..晚上可以溫夜d ma~下星期la...其實我真係好想去你地個梅子林ka...好似神神秘秘~又想去下大埔道條忘命斜la~~~仲有..好好笑好好玩既 ...

重組咗兩日,今朝對腳開始有返少少力啦,所以頭先放工去咗jog完6K返來,但係我feel到對腳仲係度重組緊。
    下次夜探梅子林會係星期三(10/12),到時妳來到就來啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-3 22:14 發表
    wai~ah cat~ y you say I will join "Fast" group ga?
    I am going to "take boat" on that day jar wor, haha~

monkey~what"s "TKO Big Round"?  i haven't hear b4 wor~ wei wei, 你可以plan 下行程wor, 下次可以去AR,  將軍O 就將軍O LA. CATCAT 公司都近, 我又好早放工~其實問題都不大...最緊要有 5 星級既 行程LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-3 22:24 發表

重組咗兩日,今朝對腳開始有返少少力啦,所以頭先放工去咗jog完6K返來,但係我feel到對腳仲係度重組緊。
    下次夜探梅子林會係星期三(10/12),到時妳來到就來啦....

係唔係你地PLAN 左個個星期3去梅子林KA??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-3 22:37 發表

係唔係你地PLAN 左個個星期3去梅子林KA??

正常每星期二至四是但一晚啦。

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-3 03:18 發表
    今日下午成個office上唔到網, 夜晚去咗跑步, 跟著攪吓攪吓, 攪到依家先上嚟望望~~

係囉係囉, 唔知隻貓腳重組完會係點呢, 下次出嚟個個Ching/Ctse望實對貓腳, 一於當正科學實驗品咁 ...

石門10K希望56'
    Ching/ctse多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 22:53 發表

石門10K希望56' ghu" />" />jg
    Ching/ctse多多指教

yungyung ctse, 來緊仲有咩賽事ar?

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-3 22:56 發表

yungyung ctse, 來緊仲有咩賽事ar?

好多,真係長跑長有........
    14/12 Tai PO
    21/12 15KM

1/1 元旦10K
    4/1 味精濃 HM
    11/1 教協 4.9K

1/2 Ma On Shan 8KM
    8/2 渣打 HM

你呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-3 23:04 發表

好多,真係長跑長有........" />" />
    14/12 Tai PO
    21/12 15KM

1/1 元旦10K
    4/1 味精濃 HM
    11/1 教協 4.9K

1/2 Ma On Shan 8KM
    8/2 渣打 HM

你呢?

YUNG YUNG~~~好強ar...個個月都2-3 單~