香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

死LA...自從上次在熱情如火見面後..都無見過BONBON 同堅堅LA~有無成個月AR?

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 13:19 發表

bonbon~~~成日幾無見你出現LA...好忙呢?!

vv
呢幾日我都响到ar.......明天你來la......好鬼掛住你ar

升級   52%

該用戶從未簽到

vv cat cat

今晚 我同terry 到 "圍圍 ching" 跑"梅林子" , d人吾係太熟

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-4 13:41 發表
vv cat cat

今晚 我同terry 到 "圍圍 ching" 跑"梅林子" , d人吾係太熟

我都好掛住你KA~SO..明天儘量會到KA LA∼
唔打緊LA∼1次生2次熟LA MA∼而且仲有圍圍同堅堅MA∼你好有使命KA, 你要幫我同CACAT∼去識埋我地D TEAM MEMBER MA

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-4 13:41 發表
vv cat cat

勁呀....bonbon跑梅子林跑上癮呀....
你跑完上黎report呀....
d人唔熟唔打緊啦,傾幾句就熟架啦....

to 圍圍:
今晚將ssp三寶之一既bonbon交過你,你好好照顧佢至好呀...知無?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 13:32 發表
死LA...自從上次在熱情如火見面後..都無見過BONBON 同堅堅LA~有無成個月AR?

堅堅好似失蹤左甘...................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-4 13:45 發表

我都好掛住你KA~SO..明天儘量會到KA LA∼
唔打緊LA∼1次生2次熟LA MA∼而且仲有圍圍同堅堅MA∼你好有使命KA, 你要幫我同CACAT∼去識埋我地D TEAM MEMBER MA

bonbon:
你今晚記得同d ctse宣傳下我地SSP街坊小隊,要踢多d人入會呀.....

升級   52%

該用戶從未簽到

cat cat

kin kin 好在 新界東  那邊post 出現

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 11:56 發表

係喎................唔記得我既肌肉纖維重組左添.....
    呵呵...

以前好似有套卡通片叫"超音鼠",我好似變左"超音貓"...

"超音鼠"?邊個年代架?未聽過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-4 13:11 發表

joejoe & 圍圍,到時見啦!

巴兄都好快手下wor....有冇過果邊加名呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-4 14:04 發表

巴兄都好快手下wor....有冇過果邊加名呀?

個邊即係邊呀? 我一早睇住個綱站架....驚住好似Nike 咁....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 13:48 發表

堅堅好似失蹤左甘..................." />" />nm

係度
    今星期沒空來ssp跑
    便沒來post

To : VV
    幾時考完試
    有太多活動等妳呀

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

我都報緊美記個比賽呀...
    不過credit有d問題,要遲1x min才可報到....
    我同vv都會玩啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

我剛剛報左啦....美記....
    呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-4 14:16 發表

個邊即係邊呀?" />" />nm 我一早睇住個綱站架....驚住好似Nike 咁...." />" />

冇野啦...已經見到你個名~

升級   100%

該用戶從未簽到

各位ctse(mainly for vv + bonbon):

2009年2月1日馬鞍山個隊際賽名單更新:

長跑網女子A組 : running-sue + runrunrun + 雪花 +  Mill
    長跑網女子B組 : ee_tpk + witchycatcat + vhtober (vv) + bonnie (bonbon)
    長跑網女子C組 : emi + ANSON + 艾莉絲•韋 + Qoo
    長跑網女子D組 : 快活人 + ~~菲菲~~ + 美洲豹 + kandis
    長跑網女子E組 : carcar + schnix + yungyung (欠資料) + 欠一人

我已經代vv + bonbon回答左suesue: no problem啦...

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 695# 的帖子

我都報咗啦...btw,SSP Swimming pool 係唔係李鄭屋Swimming pool ar?
    yungX2, 我係科學園返工架

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-4 17:06 發表
    我都報咗啦...btw,SSP Swimming pool 係唔係李鄭屋Swimming pool ar?
    yungX2, 我係科學園返工架

唔同.....
    為免會錯意,大家都係係番ssp swimming pool門口等啦...ok??
    各隊員有咩意見....

to yungyung + monkmonk:
    你地如果要放行李係我home就早d通知我呀..

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-4 16:14 發表
    各位ctse(mainly for vv + bonbon):

2009年2月1日馬鞍山個隊際賽名單更新:

長跑網女子A組 : running-sue + runrunrun + 雪花 +  Mill
    長跑網女子B組 : ee_tpk + witchycatcat + vhtober (vv) + bonnie (bonb ...

好厲害~~