香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 10:56 發表

NONONONONONONO~~~~咸濕茶餐廳~~~是近長沙灣運動場的~
近虫虫的是虫虫茶餐廳, 即是我地上次breakfast 果間, 唔同ka~ e + 係咪去虫虫茶餐廳ar

我唔識去咸濕茶餐廳架喎................要kin or 大圍帶路至得...

升級   0%

該用戶從未簽到

等kin ching confirm la.睇下佢地在邊到store 的行李~如果係去swimming pool 果邊..去虫虫食, 如果是去長沙灣果邊(即係近荔枝角果個場) 至去咸濕la~ 2 間佢離好遠架..有成1.5個 mtr station ka

升級   0%

該用戶從未簽到

有無搞錯..咸院(stand for 咸濕戲院) 都唔識..係咪ssp 之友來架…ssp landmark 來架wor

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 11:10 發表
有無搞錯..咸院(stand for 咸濕戲院) 都唔識..係咪ssp 之友來架…ssp landmark 來架wor

咩呀....人地冰清玉潔,行過街睇到d核突野都會掩埋眼架...
咸濕戲院我又點會識喎........................

升級   0%

該用戶從未簽到

O NO…..你以為…在咸院門口…會見到d咩ar?????? ClosED ka la wor~~~冰清玉潔!

升級   100%

該用戶從未簽到

報告:
昨晚終於見到傳說中既kk ching啦....好感動.....我個d山頭霸王報名費終於有頭有主啦....
kk 同fung sir都算係一見如故,惺惺相惜既....
佢地為左隊長一位你推我讓,又為左隊名大費思良...
我同joe ching見狀,當然俾了唔少意見啦,如下:
1. 無汁力量隊 (vs to JC Power Infinity)
2. "羅"米池小隊
3. 奸爸嗲隊
4. 獨木舟保安隊

大家有咩建議俾佢地....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-20 11:41 發表
報告:
昨晚終於見到傳說中既kk ching啦....好感動.....我個d山頭霸王報名費終於有頭有主啦....
我同joe ching見狀 ...

冇見到當時人好難比意見wor,如果用名來改既,可以考慮:
"K" 馮配 or
馮"K"配
"K"要用中文果個字,我唔記得個字點寫。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-20 12:03 發表

冇見到當時人好難比意見wor,如果用名來改既,可以考慮:
"K" 馮配 or
馮"K"配
"K"要用中文果個字,我唔記得個字點寫。

是否應該"豐畸配"
豐 stand for fung sir
畸 stand for 畸形既kk ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-20 12:06 發表

是否應該"豐畸配"
豐 stand for fung sir
畸 stand for 畸形既kk ching
" />" />hiuijhkj " />" />hiuijhkj " />" />hiuijhkj

調轉好似順口d...不如叫kk ching做隊長啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ming2884 於 2008-11-19 19:59 發表
大圍,kin兄
請問那裡可以放物品及沖涼?

大圍 or kin ching,
2884 ching係之前個頁問你地野呀....
你地reply佢呀...
tks!

升級   0%

該用戶從未簽到

Wow~改名我強項…形容下佢地先LA (名AR, OUTLOOK AR, 特徵之類LA)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 11:08 發表
等kin ching confirm la.睇下佢地在邊到store 的行李~如果係去swimming pool 果邊..去虫虫食, 如果是去長沙灣果邊(即係近荔枝角果個場) 至去咸濕la~ 2 間佢離好遠架..有成1.5個 mtr station ka

我地會係保安道體育館存物,約咗7:00pm長沙灣MTR等,ming2008 Ching係咪一齊?
想問吓....咸濕茶餐廳有咩招牌咸濕野好食?

升級   0%

該用戶從未簽到

招牌菜: 咸咸濕濕~冷飯菜汁 LAW

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

大圍兄,

ssp運動場都近. 但10:30close

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 12:24 發表

招牌菜: 咸咸濕濕~冷飯菜汁 LAW" />" />  

我麻麻wor,一來唔鐘意食咁咸,二來濕淋淋好多汁d果d又唔啱,不過我估果度都有d正常野食呱?

升級   0%

該用戶從未簽到

保安道體育館??近邊架????係咪街市樓上AR?

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-20 11:41 發表
    報告:
    我同joe ching見狀 ...

登登登~~
    正字時間......................應該係大費思量

我個隊名就係

就係

就係

就係

買完個午餐再公佈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-11-20 12:30 發表
    大圍兄,

ssp運動場都近. 但10:30close

Kin in Running

我之前check過果晚有田徑訓練~

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-20 12:18 發表

我地會係保安道體育館存物,約咗7:00pm長沙灣MTR等,ming2008 Ching係咪一齊?" />" />
    想問吓....咸濕茶餐廳有咩招牌咸濕野好食? " />" />
    收到!唔該哂!我自己到啊!泳池見...

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-20 12:18 發表

我地會係保安道體育館存物,約咗7:00pm長沙灣MTR等,ming2008 Ching係咪一齊?
    想問吓....咸濕茶餐廳有咩招牌咸濕野好食? quote]

應該係ming 2884 ching至真呀...