香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-5 19:12 發表
各ctses, 表格收妥, 星期日交表.
長跑網女子A組 : running-sue + runrunrun + 雪花 +  Mill
長跑網女子B組 : ee_tpk + witchycatcat + vhtober (vv) + bonnie (bonbon)
長跑網女子C組 : emi + ANSO ...

Yeah~~~   

thx ~ Running -sue ctse

快d齊齊夾日去操下law~   

升級   83%

該用戶從未簽到

thx~running sue
快活人 、 ~~菲菲~~、 美洲豹 ,我地D組啊~~~多多指教!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-5 21:13 發表
thx~running sue
快活人 、 ~~菲菲~~、 美洲豹 ,我地D組啊~~~多多指教!!!" />" />  

CTSE 搵日出來一齊練跑。O吾OK 呀。。。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

ok喎, 大家好乜好地點 及 時間, 不妨建議一下.  大家再商討一下吧.
    可先選地點:1.九龍 / 2.新界
    及時間:1.平日晚上 / 2.星期六
    邊位ctse熟架部呢?

升級   26.32%

該用戶從未簽到

提議:
    可先選地點:1.九龍
    及時間:1.平日晚上 (唔揀星期六,因為好多比賽都按排在星期日) 

請問是跑街or運動場?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-6 00:10 發表
    ok喎, 大家好乜好地點 及 時間, 不妨建議一下.  大家再商討一下吧.
    可先選地點:1.九龍 / 2.新界
    及時間:1.平日晚上 / 2.星期六
    邊位ctse熟架部呢?  

謝謝running-sue ctse 細心的安排,有勞了
    各位ctse,我跑得好慢,請多多包涵,不過我會全力以赴架
    由於返shifts,時間會比較唔定...
    九龍會方便d,因為只會係運動場跑圈,諗不到場地提議...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-5 23:36 發表

CTSE 搵日出來一齊練跑。O吾OK 呀。。。hgj091" />" />hj

hihi, 各隊員好呀, 多多指教...
    一齊練下跑好呀~~~不過要夾下時間

升級   0%

該用戶從未簽到

如果閒日放工一齊跑的話, 我星期一, 二, 三都得 (除非要OT), 星期六日就要睇下咩嘢時間...
    我都跑得好慢, 希望可train up 下跑快啲

升級   100%

奮鬥

睇睇"煎釀三寶"有乜好建議先?

升級   44.2%

該用戶從未簽到

唔好意思呀 !! 各 ctse 我係屯門友... 返工係天水圍..平日晚出來有d困難 war...
    九龍邊區 sin ?

星期六返長短周 ~ 長 - 返半日..短周..不用返

升級   0%

該用戶從未簽到

我 prefer 星期六既下午..呢排星期日都有比賽...
    平日收工時間不定... 放大家飛機唔好意思...

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ctse會唔會考慮下星期三(10/12)晚入來沙田跑呀?
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2271&goto=lastpost#lastpost

升級   4.74%

該用戶從未簽到

1/ thx. Sue ctse all the things.
    2/ 我是女子E组,schnix+yungung+cc ,多多指教
    3/ 我工作是輪班的.通常星期一至五早上or晚上都OK.而六、日就沒有假放(但請預早通知給本人安排時間再作答覆)thx.
    4/ 我住在九龍的,我有時會在九龍灣運動場練跑,E组ctse請提出地点及時間,大家再夾一夾吧。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

全組20人一齊係最好, 因為可以吹吹水見見面,
    但係因各人的可行時間有差異, 唯有先決定時間及地點,
    睇睇邊個CTSE可行就參加, OK?

其實我地又可以跟大圍師兄提議入沙田 或者 跟 SSP小隊 又得.
    因為佢都有練開, 熟架步呀麻, 大家點睇?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-8 09:37 發表
    全組20人一齊係最好, 因為可以吹吹水見見面,
    但係因各人的可行時間有差異, 唯有先決定時間及地點,
    睇睇邊個CTSE可行就參加, OK?

其實我地又可以跟大圍師兄提議入沙田 或者 跟 SSP小隊 又得.

因為佢都有練開, ...

係囉係囉....
    想跑步?黎ssp街坊小隊啦....包你賓至如歸
    我地小隊每次跑步都好開心架,路線就會等即場集齊人後才會再修改,會就番各人能力,唔會扔棄任何一個隊員既..
    大家嘻嘻哈哈甘,跑完又會宵夜聯絡感染,唔覺唔覺就會跑完2個小時架啦~~

借少少位,等小妹賣下廣告先:
    SSP街坊小隊下次練習日期:
    9/12(星期二)
    時間:8pm在SSP泳池門外等
    路線:可能由SSP跑去尖沙咀,大家有咩suggestion??
    里數:大約10k,總之唔會over 15k

出席者:
    1.  vv
    2. bonbon
    3. 00
    4. yungyung
    5. catcat
    6. 龍龍(睇下幾點收工)
    7. kinkin
    8. joejoe(星期二confirm)
    9. monkmonk(睇情況)

歡迎所有新舊朋友仔加入,豐富SSP街坊小隊既跑步宵夜團!!
    對新參與活動的朋友仔,本人會pm取一些簡單資料以方便約時間及統籌.
    請有興趣參與的ching/ ctse在以下留言啦:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2406&extra=&page=43

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-6 17:26 發表
    如果閒日放工一齊跑的話, 我星期一, 二, 三都得 (除非要OT), 星期六日就要睇下咩嘢時間...
    我都跑得好慢, 希望可train up 下跑快啲

菲菲...
    甘岩啦,明天星期二(9/12)一於join ssp街坊小隊啦!!!