香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

星期一行山

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 obaanc 於 2008-12-1 23:44 發表

車亞文, 找個星期六預埋閣下吧...

等主席考完試,才約他玩啦!

主席,

暫時忍耐吓,考完試預你一份 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-1 23:12 發表

多謝ching的關心, 我和叮叮噹已平安回來

cookie ctse, 今天我們去了南丫島, 榕樹灣 - 索古灣 - 東澳 - 石排灣 - 榕樹下 - 索古灣

正.正.正 " />" />

南丫島...正..
    我之前都試過行這條路線呀..
    仲去埋菱角山添...: )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2008-12-2 00:51 發表

南丫島...正..
    我之前都試過行這條路線呀..
    仲去埋菱角山添...: )

我們都有考慮上菱角山, 還是落東澳, 經d村, 後來選擇後者, 那兒很美, 很寧靜

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-2 01:04 發表

我們都有考慮上菱角山, 還是落東澳, 經d村, 後來選擇後者, 那兒很美, 很寧靜

以前唔識行山, 只係戇居居由榕樹灣一條山路行去索古灣, 中途上埋大風車咁大把。
    不過閒日去南丫島食海鮮好抵, 百幾蚊一個頭。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stan521 於 2008-12-2 01:15 發表

以前唔識行山, 只係戇居居由榕樹灣一條山路行去索古灣, 中途上埋大風車咁大把。
    不過閒日去南丫島食海鮮好抵, 百幾蚊一個頭。

哎呀 ~ 我一開始見到個頭像,以為係 Ken 兄添 ~   哈哈 ~ 原來係 Stan ching ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-1 23:49 發表

" />" /> 等主席考完試,才約他玩啦!

主席,

暫時忍耐下,考完試預你一份hgj091" />" />hj .

好 ~ 萬事以考試為重,點都要忍忍忍忍忍 ....... !
    不過如果溫書溫得太耐想休息下,哈哈 ~ 我可能會偷偷地行山 XD

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-2 01:04 發表

其實你可以經番菱角山落去模達灣架,然後再行去榕樹灣...
    東澳當然係靚啦..
    咁你地有冇去埋睇風車呀?...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-2 14:36 發表

我右手背骨骨折過, 好番都有後遺症, 扣殺球時無力兼會痛
    所以澈底放棄了~   

好可惜丫..放棄自己喜歡既運動....

咁 ctse 你練跑之餘要好好保護身體..

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

所以澈底放棄了~   

要在一個鍾意o既運動退落o黎, 真係有點可惜+唔捨得 但ctse一定搵到另一個運動o既

升級   0%

該用戶從未簽到

所以澈底放棄了~   

雖然係可惜,不過我相信ctse仲可以係其他多方面發揮所長.....例如:搵好野食。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-2 15:32 發表

雖然係可惜,不過我相信ctse仲可以係其他多方面發揮所長.....例如:搵好野食。

x2, 一個興趣的... (frozen), 等於另一個興趣的新開始

唔知貓ctse幾時可以亮相吓

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-2 23:48 發表
    舊的不去新的不來嘛, 我依家埋轉玩長跑囉
    我應該無咩机會會見到你地了, 我都無參加任何賽事又不用練跑
    平日跑步只是日常運動而己

貓仔欣ctse只係暫時唔參加任何比賽,但係佢對長跑既熱情有增冇減,如果各位ctse繼續努力使比賽創出更多好成績,有朝一日ctse話唔定會忍唔住復出架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-3 12:07 發表

貓仔欣ctse只係暫時唔參加任何比賽,但係佢對長跑既熱情有增冇減,如果各位ctse繼續努力使比賽創出更多好成績,有朝一日ctse話唔定會忍唔住復出架。

唔參加比賽都可以參與約跑活動tse, 況且現在長跑網又有打badminton, 又有行山...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-2 23:48 發表
    舊的不去新的不來嘛, 我依家埋轉玩長跑囉
    我應該無咩机會會見到你地了, 我都無參加任何賽事又不用練跑
    平日跑步只是日常運動而己

如果 ctse 有興趣..不如0黎做長跑網既戰地攝記丫... 感受下比賽氣氛都好丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2008-12-4 00:04 發表
    大圍兄, 我對長跑是比較專一及長情的, 己經跑了5年零4個月了,

其實我經常在沙田跑的, 只是大家無緣碰面而已
    李_菲我都撞見九萬次, 就係無撞過你, 風兄及慢子兄~
    我北較好靜的, 跑步時喜歡靜靜地及專心地跑 ...

支持貓仔欣 , 原來閣下與"他"已認識了5年零4個月, 大家共渡了不少晴朗, 風雨的日子, 唔怪得...

養命跑 , 可以長跑長有