香港長跑網  - 長跑長友

樓主: leefs
打印 上一主題 下一主題

11.30.2008 聯合國兒童基金...相片

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Thank you Kan0902 & shogikin 特約紀者辛苦影出黎既靚相,

哈哈! 好專業啊, 有埋長跑網特約紀者証!  

升級   0%

該用戶從未簽到

堅堅:
可唔可以e-mail呢兩張相個原始檔案比我,我諗住send返比個fd,你應該有我e-mail。
Thanks!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   31.58%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-1 15:55 發表
玩咩呢?

螳螂捕蟬 , 瘋狂在後 ~~~

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-12-1 05:26 發表
Thanks posting all the pictures!  So many runners with our green forum shirts/singlets.

I particular like this one with whoever this c hing is on the right with the green shirt AND 楊千樺 in it!   

Hi  Lvrunner !

Nice to meet you !      

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-1 16:53 發表

屈教練, 你地好型呀!

X2

To : 屈教練
    收email

To : 大圍
    問皇上取.

你們的沒執過的.download了自己執便可.
    只有相薄最後幾張較光了才放出來

Kin in Running

評分

查看全部評分

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   74.21%

該用戶從未簽到

回復 20# 的帖子

綠軍軍容整齊,難怪越戰越勇。
    我能攞獎,有點幸運。但都非常多謝各位支持。

升級   74.21%

該用戶從未簽到

回復 28# 的帖子

多謝多謝!你在傷患困擾下做出PB亦非常可喜!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Some nice pictures taken by Allen of hkrunners.com :

http://www.hkrunners.com/?q=node/2171#comment-14520

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

有勞攝記ching(s)
    由於趕唔切影賽前大合照, 所以唔知邊位係攝記ching

一邊一跑, 一邊望, 哈哈, 俾我望到其中一位綠色攝記ching, 死唔怕醜咁大叫"ching",
    又哈哈, ching影到我個大頭喎, 仲有個背影添, 好過癮呀.....

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Some nice pictures taken by Marathon.hk

http://www.photos.marathon.hk/MarathonPhoto.htm

升級   0.05%

開心
  • 簽到天數: 4 天

我影咗頒獎禮啲相, 可到這裡看看:

http://www.box.net/shared/6dzo29t3mr

升級   0%

該用戶從未簽到

Thx 咁多位 ching ctse ~ 有排睇相 ~ 正 ~ d 大合照好值得留念 ~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 running-sue 於 2008-12-1 20:16 發表
    有勞攝記ching(s)
    由於趕唔切影賽前大合照, 所以唔知邊位係攝記ching
    一邊一跑, 一邊望, 哈哈, 俾我望到其中一位綠色攝記ching, 死唔怕醜咁大叫"ching",
    又哈哈, ching影到我個大頭喎, 仲有個背影添, 好 ...

當時賽道
    人山人海
    條人龍長過行年宵

好彩聽到ctse妳大叫
    長跑網暗號"CHING"才知是自己友

好榮幸著皇上的綠衣戰衣來影相

拍攝後檢討4:  如果情況許可,背影都影

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   76.8%

該用戶從未簽到

多謝師兄提供相片。 我會看看有沒有我自己的照片。