香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   97.33%

該用戶從未簽到

睇妳腳型同埋著開咩牌子舒服,我買左nike著左幾次就覺得都係美記o岩我多d,仲有啊。。。你地係咪星期六去出血呀?可吾可以幫我問問有無22.5號鞋,我好難買鞋呀

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 00:33 發表 唉~~其實我地ssp twin 已經對佢好好ka la..成日都提佢食藥~佢又........好la 好la...我地幫佢transfer 去你到la..希望幫到佢la..

提佢唔夠架,要對佢好d,餵埋比佢家嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:33 發表

睇妳腳型同埋著開咩牌子舒服,我買左nike著左幾次就覺得都係美記o岩我多d,仲有啊。。。你地係咪星期六去出血呀?可吾可以幫我問問有無22.5號鞋,我好難買鞋呀" />" />hjkhbnmj

wow...22.5號..你隻腳仔好細ar ~正ar~好ar 同你問下la..不過好似kenneth ching 可以幫我地叫老細訂鞋ka...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:36 發表

提佢唔夠架,要對佢好d,餵埋比佢家嘛" />" />

我地就交佢比你la~

wei wei..早d sleep la...明天我地都要打怪獸ar~要提起精神~

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 00:36 發表 wow...22.5號..你隻腳仔好細ar ~正ar~好ar 同你問下la..不過好似kenneth ching 可以幫我地叫老細訂鞋ka...

唔該vv ZZZzzZZz  希望瞓得著又唔會發惡夢啦 
你都早d瞓,明天靚靚咁做新job

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我明晚會去ssp運動場~~~大約7點半左右到~~~熱住等啦~~~

我都想買跑鞋,,,唔知買咩好.

全世界都撐你呀 YUNGYUNG.....

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 yungyung 於 2008-12-11 00:33 發表

睇妳腳型同埋著開咩牌子舒服,我買左nike著左幾次就覺得都係美記o岩我多d,仲有啊。。。你地係咪星期六去出血呀?可吾可以幫我問問有無22.5號鞋,我好難買鞋呀"

同我一樣細細粒啊!
    細腳之人, 買唔到咪買23號.
    由細到大,經常買到特價斷碼鞋,跑鞋就難買少少,比較少選擇.

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 215# 的帖子

Yes ar~ will you join too?

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 241# 的帖子

sigh~me too...I ask ah Cat to ask for me if there have my size...I am wearing size 47 (US13)..I can't get such size at normal downtown sport shops...anyone have idea on where can get bigger shoes except at TST or Central>??

升級   100%

該用戶從未簽到

又一次回覆啦~

bonbon:我,of course都有掛住你啦~~ 錫啖先~~

00:""如果Catcat鍚完都未夠的話、我再鍚過Law""~~嘩.....我睇到,手都震埋.......bonbon....真..係...好.....艷...福................啦.............陰公....bonbon俾00"睇中左"

龍龍:人地都係跑過幾次甘多咋,你.....唔記得人地d名唔好搵藉口喎....

batbat:""上唔到網未好law,可以專心做野 ,唔好學d ctse 甘...""~~你唔係講我呀嘛... 小心d講野呀你,咪食左串魚旦就"咀gel-gel"至得架....

vv:下次你再請batbat食魚旦時,幫我"加d料"落去,ok?

monkmonk:""阿猫,個电话唔係你嘅咩??"".....你仲發緊夢喎,定係思覺失調? ......我等陣再pm過你啦...唉......vv,我地都要幫佢執濟藥至得啦......  樂善盃個度,我知joejoe名迪迪都會參加呀......講開買鞋....你對腳就太大(47),yungyung就太細(22.5).....我地今個sat去睇鞋時會幫你地問問啦~~

yungyung:做咩樹返工俾人蝦呀~不如甘啦....為左減輕你係工作上受既苦,我地小隊批准00做你出氣袋啦,要斬要殺就隨你啦~~你同vv講開00既病況,vv仲話transfer 00去你到.....亞yungyung個邊好似係for"末期"架喎.....甘即係亞00已經......................怪唔得佢想錫下亞bonbon啦,原來佢想了左件心事....

vv+龍龍+yungyung:今晚跑得開心d啦,我今晚放工後要去"大酒店"呀,想join都唔得.....不過,yungyung如你帶埋ipod同sensor黎比vv玩要小心d啦,從lee個大嬸用""SKIII""既情況黎睇,佢好明顯係國內剛剛下放落黎既,我驚佢拿住部ipod當call機甘用,or當左係"so刨"...

升級   100%

該用戶從未簽到

哈哈,剛在生日區個邊睇到,佢地都叫快活人師姐做""活活""呀.....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 00:22 發表

batbat , bonbon~有無上facebook~我 mark 左你地ar~快d上去睇la~~hgjD115" />" />hj

睇左啦!!  唔該晒,遲d如果有多d相可以放上去呀!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

S  S  P 小隊
    有機會我會黎的^^
    好搞笑的隊伍

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 09:13 發表

S  S  P 小隊
    有機會我會黎的^^
    好搞笑的隊伍

早晨啦ching,如有興趣join小隊活動,介唔介意pm我少少info?
    pls check pm...
    我地16同20號都會跑呀,你黎唔黎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由  於 2008-12-11 09:13 發表

S  S  P 小隊
    有機會我會黎的^^
    好搞笑的隊伍

hello"新來跑手小華是也!"ching/ctse~~
    你個名相當長ar

機會往往要人為既~下星期2有無機ar~~係ar~我地ssp小隊既搞笑..又有認真一面~你要來見識下la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-11 09:26 發表

早晨啦ching,如有興趣join小隊活動,介唔介意pm我少少info?
    pls check pm...
    我地16同20號都會跑呀,你黎唔黎?
    " />" />

CATCAT...E 位ching/ctse 個名是有個感嘆號ka...唔好漏~一陣會比人<正字>ka

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 09:26 發表

hello"新來跑手小華是也!"ching/ctse~~
    你個名相當長ar

機會往往要人為既~下星期2有無機ar~~係ar~我地ssp小隊既搞笑..又有認真一面~你要來見識下la

當然,當然!但我工作地點成日吾同,好難答到大家嘰時有空黎喇!

男人一名(運動型愛號者)

升級   52%

該用戶從未簽到

vv
    睇左拉, 吾該晒! 好鬼開心AR......SSP隧    甘 "人強馬壯"......HAHAHA....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-11 08:44 發表
    哈哈,剛在生日區個邊睇到,佢地都叫快活人師姐做""活活""呀....." />" />

係囉, 大家應該都好留意呢度啲post呢~~~hehe

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-11 08:25 發表
    又一次回覆啦~

00:""如果Catcat鍚完都未夠的話、我再鍚過Law""~~嘩.....我睇到,手都震埋.......bonbon....真..係...好.....艷...福................啦. ...

e, 我花咗啲時間追返啲post, 被00錫果個應該係yungyung 喎~~~