香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

2.15 網友約跑 > 試跑畢拉山15km路線

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   25.8%

該用戶從未簽到

sorry alex ching
本以為小弟脛骨痛問題響比賽完結後休一星期會好返,點知到依家好似冇乜改善
為左我唔想le個痛症拖長復原,所以決定缺席le次ching所搞ga操練
實在萬二分抱歉

下次小弟好返一定再參加,因為我都想向各位ching ctse偷下師

升級   0%

該用戶從未簽到

ALEX兄.  明早有點事.不能到.SORRY.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 162# 的帖子

唔緊要! 有傷要休息多D。

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 163# 的帖子

無問題, 下次再約。

升級   83%

該用戶從未簽到

alex ching, 唔好意思呀~~有點累及感冒, 明天都係唔黎喇~~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-14 23:51 發表
alex ching, 唔好意思呀~~有點累及感冒, 明天都係唔黎喇~~~

你條友仔!
你吾舒服???
那今天怎麽???
快點好起來哦!
下次見面時要再看到你可愛的笑容哦·

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CRE 於 2009-2-14 19:38 發表
Sorry Alex師兄
今日行完街隻左腳又痛返
明日無法幫手帶路了

十萬個不好意思

CRE兄:
保重保重....多多休息。

升級   0%

該用戶從未簽到

D文 c hing

kandis

CRE兄

保重保重!!!休息下!!!! 長跑長友 !!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

THANKS
    華dee's 攝影隊
    ALEX 圖片

第一次跑off road好玩
    練跑好正
    不過不參加比賽了

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

今天帶隊帶得唔好, 要ching/ctse在前面停低等, 多多包函!

多謝wadee 及 KC 師兄在前面幫手帶隊!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

Alex, KC, Wadee 及 Wadee 攝影隊,辛苦晒咁多位帶隊同攝影。

我都係第一次跑off road,路線亦係第一次行。
    雖然中間要停低休息同兩段大長今要行,但就係一好好嘅體驗。

經過今次試跑,知道自己能力未足夠跑off road,要練多幾次先得。
    22/3 個15k同26/4個越野跑都唔報住,等下年再考慮。

再一次多謝Alex安排今次試跑。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

好甘, 但甘得好開心, 辛苦哂Alex ching / KC ching / Wadee ching 及 攝影 cmui

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩............................果個畢拉山.....簡直攞我條貓命...
    雖然話係15k....但好多斜,係好斜既斜....中後有跑山路,係行山時個d路...有沙石....
    到最後個程上山,我又肚餓又無力,已經要行上山啦.....好彩,在痛苦中有華Dee ching送上一條能量脆條,在無晒水既情況下都夾硬食左一條,頂住先...(多謝華Dee ching!!).....
    15k我用了2:50才跑完,需時仲多過我渣打半馬2:10既記錄.....
    個日我仲白白痴甘著左對美記spacer跑....後來回程時在車上同梁兄傾開,先知佢好"錫"佢d跑鞋,平時行街一定唔會著,因唔想d跑鞋快玩完.......
    總之,多謝alex搞左條"甘好玩"既跑步.....及華Dee既太太及囡囡做攝記..謝謝kinkin跑慢d等埋我....多謝大家^^

升級   0%

該用戶從未簽到

講多次對唔住...尋日已經0745出門,諗字個半鐘夠,去到質魚春轉車已經差不多0915,心急如焚,一開門即係走過對面轉車,等成5min 有車,好在聽到...部車原來番九龍,幾乎番番九龍呀,再上番去轉車,跑去集合點已經093x,等小弟一個,真係好唔好意思...
    尋日好好玩,多謝Alex/Wadee 等師兄安排儲物沖涼,試路,帶路,影相...尋朝上左快樂一課,謝謝!!!

升級   30%

該用戶從未簽到

.去到初中段已經比放飛機. .......今次好彩師兄們等埋我......

升級   64.74%

該用戶從未簽到

今次好玩喎,我也是第1次跑offroad,感謝大家等埋

升級   0%

該用戶從未簽到

好多謝alex ching既安排..
    個日玩得開心...
    希望下次再同大家玩過~

升級   0%

該用戶從未簽到

昨日太大霧, 各位未能欣賞到維港美景, 有機会再約過。