香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: alauded
打印 上一主題 下一主題

馬鞍山新手

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

alauded c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man
長跑長友 ar

升級   13.16%

該用戶從未簽到

回復 17# 的帖子

我笫一次跑500M都跑唔到. 我現在以DISTANCE為目標. 由於龜速關係3-5K都要45-60MINS.

我是以增強身子和減肥為MOTIVATIONS!!

希望能Keep improving.

升級   13.16%

該用戶從未簽到

回復 21# 的帖子

一起加油吧!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   13.16%

該用戶從未簽到

回復 24# 的帖子

Orz!!!

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

歡迎 alauded 加入長跑網 !!
    小弟天水圍跑友, 請多多指教.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alauded 於 2009-1-23 12:23 發表
    Re: allanccl

"Please excuse I type English"

Sounds like you are a very dedicated runner, Ching, come all the way to Ma On Shan to enjoy the  run.

Yes, the trials in Ma On Shan here is awesome ...

其實我學跑左年半咋,我家在柴灣,坐682號巴士來馬鞍山要個幾鐘,所以只是偶爾去馬鞍山享受超正既跑道。在馬鞍山跑,除非無行人路,我會盡量跑行人路,以免同騎單車者衝突。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alauded 於 2009-1-23 16:44 發表
    我笫一次跑500M都跑唔到. 我現在以DISTANCE為目標. 由於龜速關係3-5K都要45-60MINS.

我是以增強身子和減肥為MOTIVATIONS!!

希望能Keep improving.

師兄現在幾重?想減到幾多磅?有空可去跑步減肥討論區睇睇,大家分享心得。

升級   13.16%

該用戶從未簽到

回復 27# 的帖子

我通常貼住成門河跑,由於我晚跑居多單車較少.但我會小心incoming D 單車

升級   13.16%

該用戶從未簽到

回復 28# 的帖子

Last time i check.

I was 240lbs
    6'1 height.

i will discuss my progress with the ching/ctse in 減肥討論區.

Thanks for the heads up

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alauded 於 2009-1-22 23:50 發表
    大家好,小弟從國外回港.因不習慣氣候導至時常生病,決定練跑增強體格.
    現在通常在晚間龜速來回錦泰至海鮮舫.

各位師兄師姐多多指教!!

Ching 你好。

我都在馬鞍山留下很多腳毛的!

升級   13.16%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

好阿坦克兄∼∼一起跑吧但我現只能應付8K左右的慢跑