香港長跑網  - 長跑長友

樓主: di692
打印 上一主題 下一主題

馬鞍山盃8k長跑賽

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-2 23:39 發表
馬王ching, 唔該哂.  但點解我睇唔到webhome果d呢?hgjD088" />" />hj  

SUE CTSE 我睇到WOO..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-2 23:49 發表

SUE CTSE 我睇到WOO..

速行兄&SUE師姐:

你地睇唔到邊一段片?定還是所有的webhome都睇唔到?

升級   59.05%

該用戶從未簽到

真係唔該晒所有戰地記者現場直擊
你們ge拍攝靚相
睇到而家都未睇晒
真係辛苦晒大家
由頭到尾都咁精彩ar

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 上水馬王 於 2009-2-2 23:56 發表

速行兄&SUE師姐:

你地睇唔到邊一段片?定還是所有的webhome都睇唔到?

我就所有webhome都睇唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

馬王 c hing

小弟所有的webhome都睇唔到!!

可能 mac 問題!!

小弟 double check 下

thank

升級   0%

該用戶從未簽到

ching & ctse

如需原相

請 pm 小弟 email 和你所需的照片

原相 size 比較大... 可能要D時間才 send 出

http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk1/200902018kBy#

http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk1/200902018kBy02#
     長跑長友

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-3 00:01 發表

我就所有webhome都睇唔到 hgjD092" />" />hj

我用real player 睇到喎, ctse 用咩software d file?

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟同小弟既哥哥都影左唔少各位ching ctse 比賽既英姿,呢幾日唔得閒搞,大家介唔介意過多幾日至搞呢?同埋係咪可以貼晌網既相簿呢??因為我自己無開相簿...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-3 11:18 發表
    小弟同小弟既哥哥都影左唔少各位ching ctse 比賽既英姿,呢幾日唔得閒搞,大家介唔介意過多幾日至搞呢?同埋係咪可以貼晌網既相簿呢??因為我自己無開相簿...

Dee兄,我有地方放相,駛唔駛幫忙?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-3 12:27 發表

Dee兄,我有地方放相,駛唔駛幫忙?

好呀好呀,不過而家公司埋緊數忙緊,呢兩日再聯絡你丫平兄~~

唔該晒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

果日Allan 師兄俾左張好英偉既"記者證"我,掛左記者證無番少少貨交出黎對唔住各位,不過都未係唔係好多張咋...

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2009-2-3 00:16 發表

我用real player 睇到喎, ctse 用咩software 開d file?

噢, 我屋企冇real player, 家陣響公司就睇到喇 唔該哂

升級   5.05%

該用戶從未簽到

各位ching ctse 今次比賽食咗物嘢大力菜?勁!勁!介紹吓喎?
    多謝各位攝影大師,影出超水準的每位ching ctse 競賽時的艱苦面容.
    並恭喜每位ching ctse 在今次比賽中付出不少心血努力,而得到合理的回報.

升級   25.8%

該用戶從未簽到

遲左出相,sorry
    http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk1/200902018kByD#
    本來影左好多,不過upload先知原來係用呀公地方,所以無謂upload晒所有相喇,唯有簡d有著網衫ga ching ctse啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 D文 於 2009-2-3 20:08 發表
    遲左出相,sorry
    http://picasaweb.google.com.hk/longrun.hk1/200902018kByD#
    本來影左好多,不過upload先知原來係用呀公地方,所以無謂upload晒所有相喇,唯有簡d有著網衫ga ching ctse啦

d文ching, 辛苦哂你呀

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

遲左出相,sorry

張張相都影得好正,唔該晒,多謝分享

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

遲左出相,sorry

多謝D文ching,人人都有個人跑照,很正!以後怎可以不著網T出賽呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

遲左出相,sorry

Thanks !! 專業之作 ! I like  E-3 !!

升級   97.33%

該用戶從未簽到

thanks so much for the pictures...  

really really nice and professional..

thanks again for all the photographer.