香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-18 14:28 發表

ummmm.." />" /> 你地沖圈..我唔來la~~太快.....追唔到!!!

好可以唔衝圈ka ma....

升級   100%

該用戶從未簽到

係囉...vv
我上次都無跟魔鬼教練沖圈,自己同tartar跑下就算~~

vv.....去啦~~
幫我睇住個場嘛~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-18 14:28 發表

ummmm.." />" /> 你地沖圈..我唔來la~~太快.....追唔到!!!

過來LA ~???
是否沖圈是睇BATBAT.......
你過來要同你再相宜牆油細節.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 14:44 發表

過來LA ~???
是否沖圈是睇BATBAT.......
你過來要同你再相宜牆油細節.....

AHHAHHAHAHAHH. ..CATCAT 唔來..我地傾野方便d wor...好la~~我來ar..不過魔鬼教練真係唔好逼我沖圈wor <---好大壓力wor~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-18 14:55 發表

AHHAHHAHAHAHH." />" />hk ..CATCAT 唔來..我地傾野方便d wor...好la~~我來ar..不過魔鬼教練真係唔好逼我沖圈wor" />" />" />" />h  

係喇係喇 ~~ 果日得佢SAY 無我地SAY .........
今次我地可以從長計議喇 .... !!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 15:02 發表

係喇係喇 ~~ 果日得佢SAY 無我地SAY .........
今次我地可以從長計議喇 .... !!!

人地都係關心廁紙既配給問題咋喎...
你知啦.....廁紙喎.....可大可小架
如果每人分得3格,我唔夠用架...到時唔通問vv借1格,再問活活借1.5格咩~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-18 13:00 發表

食物建議: ~catcat負責買
1. 公仔麵
2. 快熟通心粉
3. 辛辣面,壽桃牌担担面
4. 烏冬
5. 彩色雜豆及一些蔬菜
6. 菇類(仲會有一些送,不盡錄了~~)
7. 柚子茶
8. 紅"祖"杞子茶

咦, 點解個list一D肉都冇嘅? 可唔可以加些少罐頭腸, 午餐肉之類嚟餸吓D麵呀~~

快熟通心粉我係屋企煮成三四個字先熟喎, 到時會唔會要煮好耐同sign gas架?

仲有咁即係最後買乜嘢麵嘖~~好想知哦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-18 15:08 發表

人地都係關心廁紙既配給問題咋喎...
你知啦.....廁紙喎.....可大可小架
如果每人分得3格,我唔夠用架...到時唔通問vv借1格,再問活活借1.5格咩~~

" />" />

ooo~~當日廁紙要配給.... 原身每人有10格 .依架每人要比1格出來給CATCAT .開大實夠你用.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-18 15:17 發表

咦, 點解個list一D肉都冇嘅? 可唔可以加些少罐頭腸, 午餐肉之類嚟餸吓D麵呀~~" />" />

快熟通心粉我係屋企煮成三四個字先熟喎, 到時會唔會要煮好耐同sign gas架? " />" />
...

午餐肉要金龍牌火腿午餐肉....勁好食 !!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 15:19 發表

ooo~~當日廁紙要配給.... 原身每人有10格 .依架每人要比1格出來給CATCAT .開大實夠你用.....

~~~~WOW..有10格...catcat 真係可以"可大可小"la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 15:22 發表

午餐肉要金龍牌火腿午餐肉....勁好食 !!!!

不過佢d5香肉丁...好辣ka~~

升級   100%

該用戶從未簽到

你班食肉獸~~~
又唔係唔知而家個大廚係食素架嘛~~

好啦....金龍牌火腿午餐肉+罐頭腸嘛.....我搵下有無得賣啦~~
咩快熟通心粉煮甘耐先熟架,甘唔買lee隻啦....你知啦,我唔煮野既,所以唔知..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-18 15:46 發表

不過佢d5香肉丁...好辣ka~~

你又唔黎,咪甘多咀.......
係度扇動d人食肉喎!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-18 15:44 發表

~~~~WOW..有10格...catcat 真係可以"可大可小"la~~~

笑呀你....到時...你排毒時唔夠用咪問我借~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-18 15:47 發表
你班食肉獸~~~
又唔係唔知而家個大廚係食素架嘛~~" />" />

好啦....金龍牌火腿午餐肉+罐頭腸嘛.....我搵下有無得賣啦~~
咩快熟通心粉煮甘耐先熟架,甘唔買lee隻啦....你知啦,我唔煮野既,所以唔知..

C 吾C 幫你買呀. 話曬你食素 .買肉不是太好.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 16:01 發表

C 吾C 幫你買呀. 話曬你食素 .買肉不是太好.

唔使啦....罐頭肉ok既...我搞掂得啦~~
只要唔係一塊塊生/血林林既肉就得....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-18 16:13 發表

唔使啦....罐頭肉ok既...我搞掂得啦~~
只要唔係一塊塊生/血林林既肉就得....

小姐 ....105頁喇. 快D 開新去片 ....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-18 16:01 發表

贊成五香肉丁~~
活活....我買提子,你地買其它啦~

Wow, 金龍牌火腿午餐肉, 好呀~~
仲有五香肉丁, 哇正啊~~

咁多人嚟, 唔掙在加多罐三花腸仔~~

行完之後肯定肥咗~~