香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 (駱克道SOGO位)--- by TERRY SZE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-9 10:17 發表
我都唔好意思Terry 師兄...小弟太新,因為一下子記太多ching ctse 唔記得師兄個名...
唔緊要,大家開心就得啦,辛苦晒呀Terry 師兄!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-9 12:00 發表

Terry兄....
晒苦晒...影得正..

Parco Hing...我參考唔少你的mizuno 半馬o的相偷師..

升級   49.45%

該用戶從未簽到

TERRY CHING, 你D相映得好PRO好靚呀!! 真係多謝晒!!

升級   90.53%

該用戶從未簽到

嘩啲相好正, 可惜我[跑不全程], 上唔到鏡.
Terry 兄跑得又影得, 好!好!好!

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝Terry師兄,你的拍攝很有水準!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

謝謝terry ching, 幫我地影d 靚相
    見到你即刻使我好有力o甘轉個靚灣入sogo, 無失禮我地見長跑網  T

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

Terry 師兄
    嘩!  相片好專業好有水準。非常感激。
    謝謝!

pirkle

升級   98.95%

該用戶從未簽到

thanks ching

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

thx ching 靚相

升級   92.05%

開心
  • 簽到天數: 12 天

Terry 兄, 非常感謝你的辛勞!
    照片拍得很好, 我一定會好好保存, 日後肯定會為我帶來美好的回憶.
    謝謝!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

多謝 Terry 師兄, 影得好靚呀
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒Terry兄,跑完10K仲黎幫我地映相,而且仲係黎尖沙咀映完起點又趕去洛克道映,辛苦晒,d相勁靚呀,引到我都想買番部靚相機添。

升級   0%

該用戶從未簽到

亮兄 "買番部靚相機"後

下次會不會好似鄭永忠 c hing

拿住大機跑全馬 !!!!

題外話 昨天見到鄭永忠 c hing 拿住大機入維園

wa wa  "強" ar 

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

多謝晒Terry ching,D相影得好正呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-2-9 15:13 發表
    亮兄 "買番部靚相機"後

下次會不會好似鄭永忠 c hing

拿住大機跑全馬 !!!!

題外話 昨天見到鄭永忠 c hing 拿住大機入維園

wa wa  "強" ar " />" />" />" />" />" />" />" />

係呀,佢真係全程渣係手黎跑,真厲害!
    我渣住部機仔,加左個魚眼鏡,都已經覺得好重啦,我朋友說我讓賽呀,不過這次已經完成心願,
    响青馬橋同汀九橋用魚眼鏡映左好多相,個效果好正好滿意,但係d人就映得差d,所以,如果有靚相機,都係會學Terry兄咁,企定定嚟映架啦。

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-9 14:53 發表
    多謝 terry 師兄....我都有相啦.

711 Ching, I mixed up you with Ar Ping ching

Your look is really like "wear glasses" version of Ar Ping ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-2-9 15:37 發表

係呀,佢真係全程渣係手黎跑,真厲害!
    我渣住部機仔,加左個魚眼鏡,都已經覺得好重啦,我朋友說我讓賽呀,不過這次已經完成心願,响青馬橋同汀九橋用魚眼鏡映左好多相,個效果好正好滿意,但係d人就映得差 ...

帶魚眼鏡 ? 你帶幾支鏡去跑 ?
    有heart !!!
    魚眼鏡映青馬橋同汀九橋  <------正 !!! ... upload 上o黎 share la

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝大家欣賞..先前俾各位ching/ctse係比賽/訓練同我影了很多相.
    而家係時侯回饋大家

我記得2007件第一次跑全馬...花了600~~蚊,係marathon-photo買了10張全輯相留紀念(幾貴). 正所謂此刻無價. 所以我希望可以留住大家的美好時刻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-9 16:42 發表

帶魚眼鏡 ? 你帶幾支鏡去跑 ?
    有heart !!!
    魚眼鏡映青馬橋同汀九橋   

小弟upload左上google了,可以去以下結連看看:
    http://picasaweb.google.com.hk/allanccl/20090208#