香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

各團友,

我個friend 已經打左電話俾我,
佢有一箱變身物資俾我!

升級   100%

該用戶從未簽到

傻啦~~唔使sorry~~華華都係自己人....
因為....我真係好認真希望自己可以跟到joejoe 既步伐,完成個山霸比賽~

其實,joejoe以前曾經參加過2次山霸,2次都係因為同隊既partner行唔到(受傷了)而被迫退出比賽.....
我知佢對今次既比賽好有期望既.....at least都要完成~~
但係上次既pre-trip,我係第4個check point已經衰左(時間fail左),唔單止對我好大打擊,我相信joejoe同fung sir都好失望~~~~

所以,對我黎講....今次係最後一次且要加倍努力既training....

謝謝大家~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-20 15:28 發表

傻啦~~唔使sorry~~華華都係自己人....
因為....我真係好認真希望自己可以跟到joejoe 既步伐,完成個山霸比賽~

其實,joejoe以前曾經參加過2次山霸,2次都係因為同隊既partner行唔到(受傷了)而被 ...

我地ssp + tko友一定支持你的
你一定掂.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-20 15:13 發表

icic....
我建議華華下次先join行山啦~因為時間夾唔到....

最重要係因為今次我真係想train下我個山霸....
你地都知我上次跟joejoe去過一次pre-trip衰左,今次係我3月7日比賽前既最後一次training....
所以我 ...

我諗首先睇睇1. 華華係咪好有興趣嚟222行山, 其次就係2. 華華有冇信心走山徑會合我哋, 我可以Scan地圖指位置同儘量選大路俾華華Join我哋, 但係我唔知星期日山上嘅情況, 隨時會大霧, 用電話來指路就會好麻煩, 仲有, 我會帶Check points嚟比大家玩同帶路(我唔帶路ga la, 靠你哋咯~~), 實際速度有幾快真係要到時先知, 所以我都係儘量推算華華可以join我哋嘅位置~~
嗱, 鍾意玩定向嘅迪迪, 活活, 豹豹你哋應該好開心, 因為星期日如無意外都幾大霧~~

Catcat, your last chance la, 我都知你今次好認真比心機去train嘞, 不過點都要小心身體, 就住嚟train呀, 唔好搏到未比賽就"冧"咗~~

升級   0%

該用戶從未簽到

joejoe . .希望我地玩時吾好影響你地training 為大前提 ...........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-20 15:58 發表
joejoe . .希望我地玩時吾好影響你地training 為大前提 ...........

唉.....不過講就話係快步行唧....
到時可能行得最慢,拖慢行程果個又係我~~~

嗚嗚~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-20 15:23 發表
各團友,

我個friend 已經打左電話俾我,
佢有一箱變身物資俾我!" />" />

法法 .會吾會好多架.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-20 16:03 發表

嗚嗚~~~~

你未鬼甘LA...... 玩任何活動都要識得享受過程 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-20 16:03 發表

嗚嗚~~~~

唏, come on! 唔好攪埋晒D賽前憂慮症至得ga, 星期日就一於hap hap py py, 儘量train, 儘情玩, enjoy過程就得嘞~~
你攪到心情咁沉重, 唔洗咩嘢你心頭個擔都壓扁你~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-20 15:58 發表

得ga嘞活活! 信得過你哋啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

嗚嗚~~~~

Catcat,

儘左力,最後唔得都無憾啦!
你未做重咩話自己唔得!
比d 信心自己,你得既!

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-20 15:49 發表

我諗首先睇睇1. 華華係咪好有興趣嚟222行山, 其次就係2. 華華有冇信心走山徑會合我哋, 我可以Scan地圖指位置同儘量選大路俾華華Join我哋, 但係我唔知星期日山上嘅情況, 隨時會大霧, 用電 ...

華華佢確定左係9點正開跑呀 ,佢同我講過話想黎架,我同活活and波仔對行山睇地圖都有認識,
等埋佢再追你地應該無問題,最緊要有路線,
若果真係夾得到,我唔想留低緊個

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-20 16:05 發表

法法 .會吾會好多架......." />" />

活活,
佢話有一箱橙箱咁多!
我都唔知有幾多!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 美洲豹 於 2009-2-20 16:19 發表

華華佢9點開跑呀 ,佢同我講過話想黎架,我同活活and波仔對行山睇地圖都有認識,
等埋佢再追你地應該無問題,最緊要有路線,
若果真係夾得到,我唔想留低緊個

豹豹, 係咁我就pm個check point你哋到時會合我哋啦~~好易ga, 包你搵到~~

我返到屋企連座標pm俾你啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-20 16:19 發表

活活,
佢話有一箱橙箱咁多!" />" />
我都唔知有幾多!" />" />

.... 甘甘甘 ..... 到時未可玩盡D ..KAKAKA

升級   0%

該用戶從未簽到

222 行山JOIN 食早餐隊友
8:00正 係西貢MIN BUS總站-格離的 7-11 等.買完水果先去食早餐 .
請報一報名會邊位到
活活
CHING
豹豹
圍圍
迪迪
比比

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-20 16:41 發表
222 行山JOIN 食早餐隊友
8:00正 係西貢MIN BUS總站-格離的 7-11 等.買完水果先去食早餐 .
請報一報名會邊位到
活活
CHING
豹豹
圍圍
迪迪

活活
Any more vacancy? Please add me on!

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-20 16:28 發表

豹豹, 係咁我就pm個check point你哋到時會合我哋啦~~好易ga, 包你搵到~~

我返到屋企連座標pm俾你啦~~

好呀~^^~yeah~~~~~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 美洲豹 於 2009-2-20 16:47 發表

好呀~^^~yeah~~~~~~~~

甘你地到時小心d啦~~~~
山上見啦~~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

小華好嘢
    跑完10k又去操山

小華10k 唔好留力,你要爭獎的!!!

好彩我跑15.5k 來不到了.

Kin in Running