香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 迪迪仔
打印 上一主題 下一主題

2009.04.05 元朗長跑賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

努力! 加油!

祝各位有好成績!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ching/ctse 聽日加油, 跑出最好成績
B

升級   0%

該用戶從未簽到

聽日大家齊齊加油呀~ pb 而回~

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

高手ge野, 唔關我事喎!!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位等陣加油!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

我第一個返嚟......     

我意思係, 第一個返嚟本網, 唔係第一個過終點.   

今日有約二百二十人參加, 起跑前有少少陽光, 都有啲熱熱哋 !
    longrun.hk 都係有好多人.

(我冇 longrun.hk 衫, 我著咗橙色背心咋.)

我自己報自己成績: 約 28:31 (跑 124名)     

好多 longrun.hk 師兄師姐都應該快過我.     

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-5 11:56 發表
    我第一個返嚟......     

我意思係, 第一個返嚟本網, 唔係第一個過終點.   

今日有約二百二十人參加, 起跑前有少少陽光, 都有啲熱熱哋 !
    longrun.hk 都係有好多人.

(我 ...

ching 好快!原本想第一個報告,打咗成篇文最後襟錯制,又要打過。

今日綠衣大軍氣勢唔在講,又見到吹水會幾位成員,仲有平時係元朗場跑開熟口熟面既ching/ctse ,感覺好似一個大型約跑咁
    遺憾既係今日同朋友一齊,冇同各位ching/ctse 影相吹水。

要多謝parco爸同瘋兄影相、wayne兄咁早起身陪跑支持、同kenneth 兄為各領先網友嗌破喉嚨咁嗌"加油!"

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 kenleung 於 2009-4-5 12:10 發表
    ching 好快!原本想第一個報告,打咗成篇文最後襟錯制,又要打過。

要多謝parco爸影相、wayne兄咁早起身陪跑支持、同kenneth 兄為各領先網友嗌破喉嚨咁嗌"加油!"

其實我見到 longrun.hk 啲人都好似好熟好 friend,
    係一齊有練習玩開, 定係純粹喺哩度傾架 ?

點樣先可以有 [網衫] ?
    幾時會有 [迎新], 可以一齊見識吓各位 師兄師姐.     
    (賽事前臨場迎新, 打個招呼......)   (我怕醜)   

係呀 ! 我見到好似有成兩三個攝影師, 都好似係幫 longrun.hk 影相,
    有一兩次, 我跑喺著咗網衫嘅 師兄 附近, 都可能黐到影到半個身影 ?!     

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-5 12:23 發表

其實我見到 longrun.hk 啲人都好似好熟好 friend,
    係一齊有練習玩開, 定係純粹喺哩度傾架 ?

點樣先可以有 [網衫] ?
    幾時會有 [迎新], 可以一齊見識吓各位 師兄師姐.      ...

網友約跑召集區 得閒出嚟約跑,一次生、兩次熟。
    所有ching/ctse 都好nice ga。 我都係浦過幾次頭,佢地就認得我(我都係怕羞小生嚟 )。

至於網衫,由於返應熱烈,已經沽清。我都買唔到

升級   66.4%

該用戶從未簽到

有無CHING,CTZE攞獎?

升級   68.6%

該用戶從未簽到

13 個獎,多到唔之邊個組。

恭喜恭喜

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜恭喜
    小弟朋友要返工...急急腳一齊走咗去食嘢﹐冇睇到成績公佈。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-4-5 13:30 發表

恭喜恭喜

好犀利呀!!!!

恭喜所有得獎chingctse

還有有份參與的跑友

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

好犀利呀!!!!

恭喜所有得獎chingctse

還有有份參與的跑友

X 2  - Congratulations!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

我都報下數先

29'34" 叫做達標啦, 不過大會公報左全程只有5.8km,偷雞達標

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-4-5 14:04 發表
    我都報下數先

29'34" 叫做達標啦, 不過大會公報左全程只有5.8km,偷雞達標

你地都好很返晒屋企喎....小弟都返左啦,整緊相..
    新鞋落地,果然好腳頭...25分左右(忘了按錶),比自己預計時間29分快左好多)...好滿意啦

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-4-5 13:30 發表

恭喜恭喜

恭喜恭喜

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

我睇條路都唔夠5.8km~~~~都係5.6-5.7km~~有冇跑友有用gps計??

升級   68.6%

該用戶從未簽到

鬼影報到

多謝 Wong sir 及各位 ching ctze 操練,
    時間 21:12,有攞獎、F組第四

也多謝神童威威借網衣給我影相,真係威威

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-5 14:19 發表

你地都好很返晒屋企喎....小弟都返左啦,整緊相..
    新鞋落地,果然好腳頭...25分左右(忘了按錶),比自己預計時間29分快左好多)...好滿意啦

我以為平兄今日食咗咩,,跑得咁快。
    我個人計26'43,你應該快我200米左右。