香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Bmtc
打印 上一主題 下一主題

有無跑步臂套(要大過手機臂套, 不要腰包/MP3套)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jasonhk0 於 2009-11-18 15:28 發表

A2轉左, 你一路行一路留意下 "左手邊" 的 "街鋪",  應該會有幾間賣袋的, 我一路行一路問, 都問左大約2-3 間賣袋的鋪頭先有臂袋賣 (問到有就應該係我買果間 la~)

實際地點真係唔多知, 附圖一張, 希望可以幫到你 ...

明晚得閒少少去先. 我想問大約幾點關架間野你覺得? 同埋間野係咩色架個舖,頭, 點都好, 唔該晒你

升級   50%

該用戶從未簽到

問問各位師兄,
上水,粉嶺有冇邊間有臂套賣(唔太貴)?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 2004215 於 2009-11-18 22:36 發表
問問各位師兄,
上水,粉嶺有冇邊間有臂套賣(唔太貴)?

如果係tick , 好多地方有售, 但實在太細個啦.. 唔岩小弟用. 價錢79都唔係平

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jasonhk0 於 2009-11-18 15:28 發表

A2轉左, 你一路行一路留意下 "左手邊" 的 "街鋪",  應該會有幾間賣袋的, 我一路行一路問, 都問左大約2-3 間賣袋的鋪頭先有臂袋賣 (問到有就應該係我買果間 la~)

今晚一於跟住你張圖去睇睇(希望唔會再白行)  紅色部份? Thanks!

話時話 SSP有冇咩跑步正野賣?

升級   0%

該用戶從未簽到

去左. 今晚早d去. 終於買到. thanks so mcuh

去feel下先陣間