香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: raymond417
打印 上一主題 下一主題

屋企有幾多對跑鞋? (投票已完結,歡迎繼續討論)

升級   5.05%

該用戶從未簽到

好少渣15對

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Not much for me, only 13 pairs.  I have 11 pairs (8 Asics, 1 NB, 1 Mizuno and 1 Reebok) in my shoes shelf.  Two more pairs of brand new Asics 2130 in boxes not used yet.

登錄/註冊後可看大圖

升級   81%

該用戶從未簽到

adidas 3對
mizuno 7對﹙1對wave wing;1對spacer日本版;1對wave curise日本版;兩對rider;1對spacer;1對釘﹚
asics 4對﹙2對未開﹚﹙1對比賽用﹚

好在屋企人睇唔到!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

真估不到
    原來應該有選項到
    20對或以上
    才停

Kin in Running

升級   81%

該用戶從未簽到

哈哈,堅兄,都唔使o既,我地呢d超過10對o既人一定會寫自己有幾多對,平時無得﹙唔夠膽﹚同屋企人晒o既而家仲唔晒都夠?

不過好多時夏天同秋天加量o個陣就真係要用幾多替換架,落雨濕左唔會連續著,冬天跑完長課又唔會連續著…比賽鞋又唔會平時著…你話幾煩呢

升級   6.33%

該用戶從未簽到

我都有7對,Mizuno wave rider 9(已退役)wave creation(行街用),wave rider 12,wave precision 9,wave idaten,wave spacer,wave revolver各1

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

兩對練習一對比賽

升級   6.33%

該用戶從未簽到

今日剛新增一對Nike Air Zoom Speed Spider LT+

升級   68.33%

該用戶從未簽到

由開始跑步起(2005年)到今天,買咗15對鞋.....當中9對已經退役.
    現段6對分區如下...
    1,平時健身用........Mizuno wave creation 9 VS-1(可受重力及可跑5-10用)
    2,跑一般路程用.....Mizuno wave spacer wide(已跑了9個月.....快將退役)
    3,跑一般路程用.....Mizuno wave spacer wide(已跑了4個月)
    4,跑山用..............Mizuno wave elixir 3 wide(用嚟跑水塘及山路)
    5,後備跑鞋...........Mizuno wave wave fortis 2(當1至4號不能跑時可使用,如:-汗太大,落雨及洗咗未干)
    6,一早買定...........Mizuno wave spacer wide(等2號鞋退役時,頂上)

小弟因前掌肥大,所以要著M記闊頭鞋,但spacer wide 時時無貨....攪到一有貨便要買兩對.

請問大家有無好介紹.....

升級   40.53%

該用戶從未簽到

屋企有5對 有2對囉黎比賽 有1對囉黎練習 有兩對好耐冇著過

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-5-2 22:50 發表
    好少渣15對

我喜歡有些貨在家裏.每次大減價,我都會買很多.可以省很多錢的.

升級   50%

該用戶從未簽到

i have two . one for race.  one for exercise.

升級   61.58%

該用戶從未簽到

屋企放兩對,仲有幾對放係公司

升級   61.1%

該用戶從未簽到

一對Pagora走天涯!

升級   68%

該用戶從未簽到

大人知道的有3對
    1對行街
    1對長課
    一對用黎短課+田徑場

穩藏備用有......8對...