香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

9.16衝斜/運動場操練

今期由將軍澳之花---活活師姐暫代女校長一職,請大家多多支持

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

約跑詳情請留意page 1#1 , #2

16/9 參加名單:

1.
    活活
    2. R
    3. bolo (唔駛OT會過嚟)
    4. uncle + auntie (唔駛OT都會黎),下星期開始要返教會課程,要告一陣假了。
    5.
    6.
    7.
    8.

飛機王:
    1. Wing (夜間身份: 學生 )

O King衝斜record

升級   100%

該用戶從未簽到

9.16衝斜/運動場操練

今期由將軍澳之花---活活師姐暫代女校長一職,請大家多多支持

報名詳情:使用人工智能報名 [ reply 時先 copy 名單,再加上自己名字 ]

約跑詳情請留意page 1#1 , #2

16/9 參加名單:

1.
    活活
    2. R
    3. bolo (唔駛OT會過嚟)
    4. uncle + auntie (唔駛OT都會黎),下星期開始要返教會課程,要告一陣假了。
    5. wayne
    6.
    7.
    8.

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

升級   78.3%

該用戶從未簽到

將軍澳運動場主場要維修,  直至另行通告, 副場又租咗比田總   
    今日活動改為自修

升級   29%

開心
  • 簽到天數: 3 天

因腳傷,不能出席!!大家加油啦!!

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

因為報了工聯會的跑步訓練班  因逢星期三晚七時半至九時要上課  所以未能出席活動  十個星期後再見吧

升級   0%

該用戶從未簽到

Good morning Everybody

No.1 is here.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

早晨2號, 咁多位

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

#3 早晨

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

早呀 ~~各位
    琴晚真是不好意思 . 因 主場館要維修 , 副場田總租左 . 而我依個暫代校長不知道此事  . 令到壞人ching 去到場館後才知道 再通知我地班原居民 . 真失禮......

故琴晚 臨時 叫 R ching 代為出POST 取消 此約跑. 如對己入來TKO  的 CHING/CTSE . 再此說聲 不好意思.
    另 TKO 運動場 主場 要維修至9月底 .而副場 星期 一至五 的晚上租了給田總. 所以 9月份星期三的 約跑要取消 或改往寶翠公圜等.

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我都唔記得昨日無得借locker tim...

不過昨日我去左巴富街跑...近屋企d

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 paulsiu 於 16-9-2009 23:24 發表
    因為報了工聯會的跑步訓練班  因逢星期三晚七時半至九時要上課  所以未能出席活動  十個星期後再見吧hgjD121" />" />hj hgjD121" />" />hj
    paulsiu ching 加油阿,睇吓你學既同我學既野係咪一樣gai,玩吓手係同一個阿 sir 教都未定喎。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 paulsiu 於 2009-9-16 23:24 發表
    因為報了工聯會的跑步訓練班  因逢星期三晚七時半至九時要上課  所以未能出席活動  十個星期後再見吧hgjD121" />" />hj hgjD121" />" />hj

我見到尋日九龍仔有好多人上堂呢

升級   94.3%

該用戶從未簽到

校長失職,下次特訓張單你走唔甩

原帖由 快活人 於 2009-9-17 11:00 發表
    早呀 ~~各位
    琴晚真是不好意思 . 因 主場館要維修 , 副場田總租左 . 而我依個暫代校長不知道此事  . 令到壞人ching 去到場館後才知道 再通知我地班原居民 . 真失禮......

故琴晚 臨時 叫 R ching 代 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

早呀 ~~各位

不打緊, 頂多係HK政府無能, 失禮港人喳!
    我琴晚斧山 2隻 5K 成績不俗啊!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

早呀 ~~各位

係秘書失職, 無打去問場館開唔開放! 有勞R師兄+活活幫忙出post通知大家 + 帶隊, 辛苦各跨區參加星期三約跑o既師兄師姐!

10月份復課前會打去場館確定有locker租用再出post邀請大家來參與約跑!

升級   100%

該用戶從未簽到

其實我唔係好明,乜唔係主場跑道有事咩?咁點解關D locker事呀?其實都可以會比人用/沖涼。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-9-17 16:05 發表
    其實我唔係好明,乜唔係主場跑道有事咩?咁點解關D locker事呀?其實都可以會比人用/沖涼。hgjD088" />" />hj

locker key要去G24填form先可以借到, 如果主場關閉而副場已租出俾田總, office唔會借locker key俾公眾使用o架, 有地方沖涼,但無地方借存行李

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-9-17 16:05 發表
    其實我唔係好明,乜唔係主場跑道有事咩?咁點解關D locker事呀?其實都可以會比人用/沖涼。hgjD088" />" />hj

我地入去問左 職員. 佢只係話 打完風 .個場未攪好要封場 . 而 副場租左比田總 .而LOCKER 是借給 用場地人事的 . 所以我地 依D 平民  借吾到 LOCKER.  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-9-17 15:15 發表

不打緊, 頂多係HK政府無能, 失禮港人喳!
    我琴晚斧山 2隻 5K 成績不俗啊!

登錄/註冊後可看大圖

聽聞 壞人CHING 琴晚 衝2隻5K 好勁 WOR 20:XX