香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

關閉 [複製鏈接]

升級   13.2%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-1-5 16:38 發表
他真的是用了2:29:50跑完全程 ?

咁利害...!? 好想睇下呢位高手高速奔馳係點樣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2010-1-5 00:39 發表
啱啱返到屋企,
今次沖4又一次失敗,
個人時間4'03"58
大會時間4'07"59
0-10km   54"45
10-20km 52"44
20-30km 60"54
30-40km 61"59
40-42.1   13"36

聽聞皇上你渣灘先sub唔到4 同唔好意思呀...2/1晚係酒店累得濟睇睇下電視訓著左...放左你宵夜飛機

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-5 12:06 發表
番左黎lu !勁好玩,擊掌起碼三百幾次,d妹妹仔、哥哥仔、連公安哥哥都玩埋一份,廈門人好熱情友善啊! 氣氛一流!跑完後有專人幫手除號碼布同晶片去拿証書及取回晶片按金(小弟跟旅行團,長鴻旅遊細心安排,值得一讚), ...

個氣氛真係好好好好好正~真係每年都想去感受一次~

另唔該晒亮哥你幫我代付左100人仔,下次見面俾返你(唔怪得係溫泉走時個職員唔收我錢)

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

各位"臀友"有相睇啦!
    按此去片 >> 夏馬遊 <<

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

狗哥, 恭喜你廈馬取得佳績, 恭喜~恭喜~ , 勁ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-1-5 19:30 發表
    狗哥, 恭喜你廈馬取得佳績, 恭喜~恭喜~ , 勁ar

謝謝Tarry師姐~ 都恭喜你、jogging_cat師姐、nc哥肩並肩齊齊完成廈馬
    果時見無啦啦落大雨都怕你地3個淋到濕晒咁跑,睇返相原來你地裝備齊全 好野

升級   38.45%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

回復 433# 的帖子

嘩,13k都咁塞,好似仲勁過渣馬喔……

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2010-1-5 19:26 發表
    各位"臀友"有相睇啦!
    按此去片 >> 夏馬遊  

我唔夠時間去土樓,睇返你地d相真係幾正喎~ 下次要去走轉~

我3/1下午都去左轉鼓浪土與打個白鴿轉,係日光巖望返廈門島都幾靚

係鼓浪土與走時原先打算搭轉大飛...點鬼知鬼咁多人...等等下見時間緊迫都係搭返大船閃人...

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒咁多位跑出理想成績的ching/ctse!!
    好開心以今次廈馬為自己第一個全馬賽事, 並且成功sub4!
    在此要多謝亮哥提供賽事資訊, cu sir代訂酒店及wadee一家support!
    可惜同大家分開唔同酒店, 未能同大家一齊出發兼影相, 有d遺憾!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

大圍,我影左張:

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-5 13:59 發表
    ...
    仲要講講廈門既夜景都好靚,今次唔記得影相有少少可惜,出年希望有機會可以再來
    ...

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

我地返咗黎喇。多謝各位師兄師姐既鼓勵同打氣,今次能夠完成人生中的第一個馬拉松,實在好開心好感恩,時間雖然慢d,大會時間5小時54分30秒,不過減番d飲水,祈禱同拉筋既時間,我隻錶既時間係5小時15分30秒。因為我地跑得太慢,跑到30幾k既時候好多市都返咗屋企食飯,所後段氣氛就無咁好喇,同埋都無野食lu,好在我地都做足準備,有足夠食物先跑得完咋。至長鴻既安排都算唔錯,雖然我地跑得咁慢,佢地既工作人員都等足6個鐘,又預備食物比我地食,雖然去唔到浸温泉,都唔會餓親我地。另外兩日既行程都算唔錯,一切都排好晒唔洗煩。

升級   100%

擦汗

原帖由 Power42195 於 2010-1-5 14:19 發表 我的大会时间是4‘08“00,比皇上慢了1秒。但个人时间比你慢2分多钟啦

竟然在42公里長的賽道上,
    最後的1秒鐘跟兩大南北高手&quot;power師兄及北京老莊&quot;遇上,
    肯定係兩位一早返到等我啦!

升級   100%

擦汗

跑吧開始有相出啦!
    http://www.running8.com/photo/search.php

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-5 13:59 發表

亮哥:
    我都估唔到第一次出外跑比賽會咁開心,長鴻既安排真係好好,咩都唔使我搞啱使我呢D超級懶人,我地有D人第二晚仲去埋按摩,本來跑完右腳小腿條筋仲痛,而家都好返使今晚可以開操啦~
    仲要講講廈門既夜景都好靚,今次唔記得影相有少少可惜,出年希望有機會可以再來~

小弟都覺得長鴻既安排好細心,值得一讚! 大家如果覺得長鴻邊方面唔好既或者有不滿既都可以講架,小弟會如實同佢老板講,佢話過歡迎批評的,做得唔好佢地會改進。
    下次一定要去中山路行夜街映相,好靚架,小弟後悔無帶靚機去,出年要再去,映個飽既。仲有帶定個大o急,買鞋同手信都易拎d。
    浸溫泉好正喎! 浸完第二日對腳已經唔酸痛,按摩都唔洗,全部復原晒,如果出年長鴻再搞團,小弟一定跟團,唔洗煩!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-1-5 16:38 發表
    他真的是用了2:29:50跑完全程 ?

嘩! 行李都無寄存,拿著來跑,勁!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-1-5 19:16 發表

聽聞皇上你渣灘先sub唔到4" />" /> 同唔好意思呀...2/1晚係酒店累得濟睇睇下電視訓著左...左你宵夜飛機" />" />

俾皇上估中晒啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-1-5 19:17 發表

個氣氛真係好好好好好正~" />" />真係每年都想去感受一次~

另唔該晒亮哥你幫我代付左100人仔,下次見面俾返你(唔怪得係溫泉走時個職員唔收我錢)

原來你無食野!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2010-1-5 20:25 發表
    恭喜晒咁多位跑出理想成績的ching/ctse!!
    好開心以今次廈馬為自己第一個全馬賽事, 並且成功sub4!
    在此要多謝亮哥提供賽事資訊, cu sir代訂酒店及wadee一家support!
    可惜同大家分開唔同酒 ...

唔洗客氣,這個是開始,以後仲有好多機會出外玩架!
    真係唔好意思,小弟兼顧唔到你們拿號碼布等等,希望大家見諒就真!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-5 22:39 發表

俾皇上估中晒啦!  

知我者皇上也