香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

升級   94.3%

該用戶從未簽到

真係撞到正,不過我地今日好少人跑10K。

原帖由 EDK06 於 2009-7-4 01:39 發表
    我睇左明日大家的路線, 其實我同個friend只是遲大家半粒鐘出發, 或者真係會join到wow!
    我會跟"10k"的路線跑, 明天見!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

今日跑短腳組,同駿駿駿、paulsiu ching 跑錯路,跑長咗大約500m,共跑咗約6.7k,時間41'29",無落雨又唔晒,去特訓既時候先有小小雨,今日特訓好開心,大家分享咗好多消遙團既歷史,遲d 一週年既時候要慶祝 lu。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

講埋short cut 啦,跑跑下突然比人暗中扒頭都幾得意。

原帖由 囧山比 於 2009-7-4 13:07 發表
    見頭先大家分享得咁開心,不如一人寫少少,夾埋咪夠稿交俾車主lor。如果jc 或車主方便搵多幾張相出來,勾起相中人的回憶,相中人按圖作文,可能會寫得容易d。

小妹綜合各人剛才的分享,稍為整理如下:

TKO 逍遙團成立:
    (相)影「後」 、「高空監察」、特訓相等等

TKO 逍遙團另一個特色,就係路線夠多,「招牌」路線怕且都要數令人又愛又恨的澳景路和輕輕鬆鬆大草原。

小小整理,希望arm 用~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今朝起步分組時, 問有冇人跑10k時, 得boloup一個舉手, 點知最後原本咁多人唔聲唔聲過左10k組,
    如無記錯的話, 一共19跑人分組如下:

10K組:
    迪迪仔
    Terence
    駛乜理
    wty16
    Harry
    boloup

6k組:
    JC
    活活
    山比
    jogging_cat
    火仔
    駿駿駿
    paulsiu
    tinson
    aprilia
    chris

終點唔見人, 自守報數啦, 唔該~
    sealion
    runner_256
    apple(256嫂)

專程出席特訓:
    車亞文
    finewong

升級   0%

該用戶從未簽到

今朝早同Terence徒步去寶翠, 臨到之前一場大雨, 結果未跑已經濕晒~
    幸好起步時間停左雨, 除左避吓水氹之外, 都算幾好跑, 雖然10k組報訊有"短暫陽光", 但全程都唔算太熱,
    6k組約42分鐘全部歸隊, 10k組有冇ching報吓時間啦唔該~

今日最精彩既當然就係特訓時段啦, 車校長同finewong仲專程趕黎, 大家一路傾返逍遙團既歷史,
    以前既趣事, 唔經唔覺都傾到成12點 (希望山比返工冇遲到啦), 話時話今日個特訓都幾"heavy"........
    無黎特訓既ching/ctse走寶喇~  下次記得特訓埋喇 ^^

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

引用:
    原帖由 WPHo 於 4-7-2009 14:44 發表

嘩!火兄你都好食得吓喎,搶完包山而家又黎個豬扒飯。

x3

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 jc8866 於 2009-7-4 18:16 發表
    今朝早同Terence徒步去寶翠, 臨到之前一場大雨, 結果未跑已經濕晒~
    幸好起步時間停左雨, 除左避吓水氹之外, 都算幾好跑, 雖然10k組報訊有"短暫陽光", 但全程都唔算太熱,
    6k組約42分鐘全部歸隊, 10k組有 ...

因為今日無帶衫黎換,下次先參加特訓啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-4 16:41 發表

迪迪仔, 下星期五你係咪離晒草呀?hgj091" />" />hj

等我問一問班朋友仔先,星期一晚覆你啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-4 16:43 發表

有咩玩呀" />" />

跑下圈,然後齊齊去特訓囉.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-4 18:02 發表
    今朝起步分組時, 問有冇人跑10k時, 得boloup一個舉手, 點知最後原本咁多人唔聲唔聲過左10k組,
    ....

終點唔見人, 自報數啦, 唔該~
    sealion
    runner_256
    apple(256嫂)

我有出聲,話如果有人帶路我就跑10公里架,hehe.

另外,係自首啊......

升級   68.33%

該用戶從未簽到

致 JC 團長,
    本人因無在網上觀察地形,所以衝鋒車聯同主管都去錯地方~
    但上網查看都巡視咗5.5公里,用了35分鐘~
    報告完畢

希望主管日後會多加參與巡邏任務啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 paulsiu 於 2009-7-4 18:41 發表
    引用:
    原帖由 WPHo 於 4-7-2009 14:44 發表
    嘩!火兄你都好食得吓喎,搶完包山而家又黎個豬扒飯。
    x3

我1:00都食左個肉醬意粉  
    同呀仔share~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 paulsiu 於 2009-7-4 18:51 發表
    因為今日無帶衫黎換,下次先參加特訓啦!   

係呀, 跑步係熱身, 特訓先至係戲肉黎架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-4 20:12 發表
    我有出聲,話如果有人帶路我就跑10公里架,hehe.
    ......

係?? 我重唸住冇人跑10k, 下次plan條6k算

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-7-4 20:19 發表
    致 JC 團長,
    本人因無在網上觀察地形,所以衝鋒車聯同主管都去錯地方~
    但上網查看都巡視咗5.5公里,用了35分鐘~
    報告完畢

希望主管日後會多加參與巡邏任務啦~

哈哈...... 下次記得睇圖喇  

呀256主管, 今日幸會~幸會~ 多D黎監場, 睇實256 ching 喇   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-7-4 13:07 發表
    見頭先大家分享得咁開心,不如一人寫少少,夾埋咪夠稿交俾車主lor。如果jc 或車主方便搵多幾張相出來,勾起相中人的回憶,相中人按圖作文,可能會寫得容易d。

小妹綜合各人剛才的分享,稍為整理如下:

TKO 逍遙 ...

Welldone! 大家要學山比每人寫d野出黎呀 ~~~~

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-4 22:48 發表

Welldone!" />" /> 大家要學山比每人寫d野出黎呀 ~~~~

我表達能力好差~
    打得多,錯得多~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-4 22:48 發表
    Welldone! 大家要學山比每人寫d野出黎呀 ~~~~

度緊~度緊~度緊~  

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-4 18:02 發表
    如無記錯的話, 一共19跑人分組如下:

終點唔見人, 自守報數啦, 唔該~
    sealion
    runner_256
    apple(256嫂)

報告jc團長,我糸蔣軍澳運動同活活ctse講 ,佢都有叫我跑理去,不過因為我怕返唔到屋企,同當其時自己都有d 所以就走先,點知上澳景時真糸要行呀! 下次再試過 ,我唔知有幾多