香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Mike_Li
打印 上一主題 下一主題

Hong Kong Royal Regiment

升級   80.53%

該用戶從未簽到

點解唔見左後面果段字???

升級   80.53%

該用戶從未簽到

Siufau ching 老防都唔萛辛苦,但是,個個NCO都好似有舖"

升級   100%

該用戶從未簽到

meimei姐:

都係不要一次過打晒咁多字,只打後面個幾個字算了

我估吓係咩字!!
罰人癮?
虐待癒?
粗口癒?

其實我做完 J 之後都入過大兵,不過沒有passing out
個時做sales,自己生意唔好,又要返老防,所以quit左,比心機搵數

升級   80.53%

該用戶從未簽到

是:鬧人癮,
ANYWAY, 做義勇軍的經歷,實在令我開闊眼界,畢生難忘

升級   100%

該用戶從未簽到

>鬧人癮
睇戲dNCO都係咁
可能係傳統掛!

你92年join,記唔記得有女兵係邊年開始?
記得當年有個港台節目(星期X檔案),有介紹過你地;
最記得節目內訪問位女新兵,佢話training時有次夜晚叫fall-in,佢就乜都唔識就咁著住睡衣走出黎!!
點都好,都是一種經歷.

係呢,你有冇守過邊界?

升級   7.45%

該用戶從未簽到

回復 25# 的帖子

那年?忘記了。但是由40期開始。

升級   7.45%

該用戶從未簽到

今天跑步給我遇上一位23期的師兄,他穿上Regiment Tee。World is too small。

升級   7.45%

該用戶從未簽到

除了meimei & Wong. siufu還有 Regiment 兄弟姊妹嗎?快快現身。

升級   7.45%

該用戶從未簽到

渣打快到了,祝各位 regular & regiment old boys and girls 順利,加油呀。

升級   13.68%

該用戶從未簽到

升級   13.68%

該用戶從未簽到

原帖由 SimonFai 於 2009-7-22 14:28 發表
Hi, I'm regular
Nice to meet you

水雷炮?!

升級   7.45%

該用戶從未簽到

Hi Kolo, nice to know you. So far there are only five runners who willing to show theirs military background.

升級   13.68%

該用戶從未簽到

原帖由 Mike_Li 於 2010-3-25 20:37 發表
Hi Kolo, nice to know you. So far there are only five runners who willing to show theirs military background.

我諗應該唔止呢個數,可能有D留意唔到呢個Post啫!

升級   7.45%

該用戶從未簽到

Dear Sisters and Brothers,

have you join the group of "Royal Hong Kong Regiment RHKR(V)" in facebook? Please visit following site:
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=8355427651
See you guys there.