香港長跑網  - 長跑長友

樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

跑步跑到雙腳大脾內側損晒...

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 econecon 於 2009-7-29 15:31 發表

好貴呀 或者去出口店買算啦

睇Ching logo, 似乎唔係著果種緊身跑褲喎

小弟都有2長, 1短"美"記tight.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-30 00:03 發表

Ctse真係好pro 我完全唔識分

女人天生購物狂...

其實只係我響長跑網見到 d 野想試就買..買下買下就咁 lor~

升級   0%

難過

原帖由 econecon 於 2009-7-29 16:04 發表

每次跑都要查? 係喎, 咁Ctse係著緊身果種定平常見到d人著果種?

如果次次跑都要擦嘢, 幾唔方便.
    小妹多數著short tight幾舒服, 大腿內側唔會磨損, 練踢腿拉筋, 唔快走光.
    3/4或者長tight, 怕熱就冬天先著.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-7-30 00:10 發表

小弟都有2長, 1短"美"記tight.....

正呀, 我窮, 要省下錢先啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-30 00:11 發表

女人天生購物狂... hgjD115" />" />hj

其實只係我響長跑網見到 d 野想試就買..買下買下就咁 lor~

所以跑到而家咁勁 因為咁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:12 發表

如果次次跑都要擦嘢, 幾唔方便.
    小妹多數著short tight幾舒服, 大腿內側唔會磨損, 練踢腿拉筋, 唔快走光.
    3/4或者長tight, 怕熱就冬天先著.

即係有分三種? short , 3/4 同 長tight三種? 只係tight都分3種? 平時d人着果種叫咩呀咁?

我乜都唔知架  唔該Ctse

升級   0%

難過

原帖由 econecon 於 2009-7-30 00:36 發表

即係有分三種? short , 3/4 同 長tight三種? 只係tight都分3種? 平時d人着果種叫咩呀咁?

我乜都唔知架  唔該Ctse

還有三個骨(單車褲長度), 款款都有人賣, 有人著.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:39 發表

還有三個骨(單車褲長度), 款款都有人賣, 有人著.

三個骨係咪最長? 長TIGHT係咪短過三個骨? 短TIGHT就係類似一般人著果種長度但貼身? THANKS

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-29 00:51 發表

緊身成點? 有冇介紹? 我而家係着普通冇牌子既短褲(有內膽)或者足球褲跑

有邊條介紹? Nike?

睇人著就睇過, 自己就未買過
    睇落似泳褲, Nike好似無喎(或者我唔知有)
    通常見人都係Mizuno同Adidas
    我睇下幾時見到特價就買返條, 之後就試下跑去清水灣游下水再跑返屋企

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-29 23:47 發表

我全部長度都有...

但最常穿短 tight...
    3/4  or 長 tight 可能要凍 d 先至有機會著啦

如果要游埋水, 係咪應該短tight比較適合?
    因為我諗住跑去清水灣游水......搞到好似水陸兩項
    冬天跑跑下都應該會暖呱....3/4tight冬天先再算

另外請問點樣分游褲同短tight?定係一樣?
    我打算買Adidas(因為屋企附近好似得呢個牌子,我又無時間出出面買)
    一條短tight大約幾多錢左右?
    唔該晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-7-30 23:16 發表

我睇下幾時見到特價就買返條, 之後就試下跑去清水灣游下水再跑返屋企

特價係幾多折呀多數, 六/七折? 有既就通知聲啦ching.

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-30 23:19 發表

特價係幾多折呀多數, 六/七折? 有既就通知聲啦ching.

好難講架, 我都唔係咁清楚
    我今日終於搵到我要搵個件Nike白色背心,  日頭跑就唔洗著黑衫咁熱啦
    不過好似無折

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-7-31 19:52 發表

好難講架, 我都唔係咁清楚
    我今日終於搵到我要搵個件Nike白色背心,  日頭跑就唔洗著黑衫咁熱啦
    不過好似無折

白色背心真係好易黃, 我發現我著開果件背心已經開始黃

當然仲有一浸味啦, 用手洗兼唔用柔順劑真係點都有浸味. 唉

幾錢呀Ching, 160元? 快d買左佢啦, 唔買冇架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-7-30 23:16 發表

乜可以游埋水架咩? 短tight???

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-31 21:07 發表

白色背心真係好易黃, 我發現我著開果件背心已經開始黃

當然仲有一浸味啦, 用手洗兼唔用柔順劑真係點都有浸味. 唉

幾錢呀Ching, 160元? 快d買左佢啦, 唔買冇架啦

原來有9折, $143.1 照殺
    一陣去買左佢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-8-1 13:07 發表

原來有9折, $143.1 照殺
    一陣去買左佢

係咪白色背心, 兩邊格勒底係黑色, tick係黑色果件? 幾靚架 不過我唔買啦 窮 度度都九折?

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-1 15:19 發表

係咪白色背心, 兩邊格勒底係黑色, tick係黑色果件? 幾靚架 不過我唔買啦 窮 度度都九折?

係呀
    無出出面睇過, 唔清楚, 不過無折既鋪頭唔會多得去邊呱

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-8-1 19:50 發表

係呀
    無出出面睇過, 唔清楚, 不過無折既鋪頭唔會多得去邊呱

反而想知出面多唔多黑色短袖腋下白色, 或者白色短袖腋下黑色, 可以當埋去街衫用, 始終著背心去街好似好怪 買左背心只可以用黎跑步 (我唔大隻)

岩岩去左跑, 一返黎飲左好多水(其實係咪唔好飲咁多)? 飲完磅重發現真係輕左少少. 似乎跑步真係減到肥

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-1 20:04 發表

反而想知出面多唔多黑色短袖腋下白色, 或者白色短袖腋下黑色, 可以當埋去街衫用, 始終著背心去街好似好怪 買左背心只可以用黎跑步 (我唔大隻)

岩岩去左跑, 一返黎飲左好多水(其實係咪唔好飲咁多)? 飲完磅重發 ...

觀塘間Nike Outlet我見過有
    通常價錢比一般出面低(車費貴就另計)