香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2010 已報全馬召集處(大合照留意post2)

關閉 [複製鏈接]

升級   44.6%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

我19日交表,都未有

升級   17.67%

該用戶從未簽到

電話都唔通...
    我o岩o岩send左email去問~
    叫人分行交form, 冇禮物都算, 仲要搞到咁. 係最差既宣傳

升級   59.05%

該用戶從未簽到

我都去過我交野個間分行問過
    個職員完全解答唔倒我問題
    佢話最快1月15日應該會有接納通知書(佢係指住張表比我睇)
    咁姐係點

• 我 怎 樣 才 知 道 報 名 是 否 成 功 ?
      接 納 通 知 書 將 於 2010 年 1 月 15 日 或 之 前 以 郵 寄 方 式 寄 給 所 有 成 功 參 賽 者。
      同 時 , 您 亦 可 於 渣 打 馬 拉 松 的 網 頁 透 過 " 查 詢 報 名 狀 況 " 功 能 得 悉 您 的 報 名 是 否 成 功 。
    • 如 果 我 收 不 到 「 接 納 通 知 書 」 , 可 以 怎 樣 領 取 跑 手 包 ? 若 您 於 2010 1 18 日 前 尚 未 收 到「 接 納 通 知 書 」, 請 於 2010 年 1 月 25 日 前 致 電 2577 0800 或 透 過 [email=mailto:[email protected]]電 郵[/email] 與 渣 打 馬 拉 松 秘 書 處 聯 絡 查 詢。

升級   0%

擦汗

原帖由 kan0902 於 2009-11-3 19:51 發表
    我都去過我交野個間分行問過
    個職員完全解答唔倒我問題
    佢話最快1月15日應該會有接納通知書(佢係指住張表比我睇)
    咁姐係點

我 怎 樣 才 知 道 報 名 是 否 成 功 ?
    接 納 通 知 書 將 於 2010 年 1 月 1 ...
    連報名狀況都無....何來接納?
    不肯定將被接納, 這樣的答法有何用?

升級   0%

該用戶從未簽到

今次如果冇得跑馬,小弟就去渣兜總行馬拉松式靜坐及絕食(POWER GEL例外,因入左好多用來跑馬)

升級   0%

擦汗

原帖由 亞平 於 2009-11-3 22:11 發表
    今次如果冇得跑馬,小弟就去渣兜總行馬拉松式靜坐及絕食(POWER GEL例外,因入左好多用來跑馬)

乜平兄你都未得咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-11-3 22:13 發表

乜平兄你都未得咩?

未呀...20日交表...唉...為了個爛袋...擔心了幾日...真係唔值得..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 3/11/2009 22:16 發表

未呀...20日交表...唉...為了個爛袋...擔心了幾日...真係唔值得..

我都係

升級   0%

擦汗

原帖由 亞平 於 2009-11-3 22:16 發表

我遲仲遲多你一星期....27 日先交表@@
    p.s. 唔好咁話個袋啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

好~~到時一齊去馬拉松式靜坐及絕食 ^oo^

升級   17.67%

該用戶從未簽到

我send左email去問. 如果都冇reply, 我真係會再寫d野去投訴~
    如果同日上網報到,交form去分行報唔到,係好唔fair

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 WalkBreaks 於 3-11-2009 23:21 發表
    我send左email去問. 如果都冇reply, 我真係會再寫d野去投訴~
    如果同日上網報到,交form去分行報唔到,係好唔fair

同意.....我19交Form至今仍未有reply...or email....致電留電話又無reply...點算

升級   50%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-3 22:16 發表

下次有咩禮物都好
    都唔鬼去分行報呀……

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 3-11-2009 22:16 發表

AGREED !!!!

升級   0%

擦汗

原帖由 OCM 於 2009-11-4 00:24 發表

下次有咩禮物都好
    都唔鬼去分行報呀……

仲諗住去分行交表可減少寄失的風險....(起碼整唔見都應該係人地負責)
    點知搞成咁...

升級   73.7%

該用戶從未簽到

關於交左Form、俾左錢,但係報唔到名的情況,寫信去是但一間報館,主辦單位就會好快將問題解決。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

ha~~~~~~ha 平兄, 你好鬼搞笑, 咁跨張

升級   44.6%

鬱悶

原帖由 天鬼 於 2009-11-3 23:05 發表

好~~到時一齊去馬拉松式靜坐及絕食 ^oo^

預我一個位

升級   17.67%

該用戶從未簽到

i ve just made a phone call to the hotline. They told me that those forms applying for full marathon submitted to branch before end of Oct should be accepted. They are still working on the forms collected in Mid Oct. I should check the website again 2 weeks later.

I m very happy to hear that!