香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2010 已報全馬召集處(大合照留意post2)

關閉 [複製鏈接]

升級   21.4%

該用戶從未簽到

應該無問題!我昨晚聽渣兜員工跑友話經公司報,到現在都味確實

升級   73.7%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WalkBreaks 於 2009-11-4 16:10 發表
i ve just made a phone call to the hotline. They told me that those forms applying for full marathon submitted to branch before end of Oct should be accepted. They are still working on the forms colle ...

本身我已經打定輸數,諗住係會退番d錢俾我,但經ching講一講又突然有dd希望 ~~~ 因為我10月30日先俾 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 4-11-2009 21:16 發表

" />" />" />" />" />jhk 本身我已經打定輸數,諗住係會退番d錢俾我,但經ching講一講又突然有dd希望 ~~~ 因為我10月30日先俾 ~ " />" />

唔知幾時先可以CONFIRM 到....... 好彩我都係30號前俾左

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 WalkBreaks 於 2009-11-4 16:10 發表
    i ve just made a phone call to the hotline. They told me that those forms applying for full marathon submitted to branch before end of Oct should be accepted. They are still working on the forms colle ...

原來如此.....

另外, 估唔到今年咁快就全滿~

升級   13.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 13 天

full

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我早幾個星期網上報左, 有email confirmation, 但到依家check status都係無料.  我有confirmation所以我唔驚, 但係佢地點做野架????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-11-5 10:55 發表
    我早幾個星期網上報左, 有email confirmation, 但到依家check status都係無料.  我有confirmation所以我唔驚, 但係佢地點做野架????

wongc師姐~可能係個IE setting問題所以睇唔到status呀!你試下跟以下連結post#135個方法去改setting, 我改完之後都睇到嚕~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6492&extra=page%3D1&page=7

升級   0%

該用戶從未簽到

點算, 我2X號交FORM .... 但上網CHECK, 竟然係NO MATCH RESULT .... 係咪冇得玩??

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-11-5 11:09 發表

wongc師姐~可能係個IE setting問題所以睇唔到status呀!你試下跟以下連結post#135個方法去改setting, 我改完之後都睇到嚕~

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6492&extra=page%3D1 ...

唔該哂ctse, 原來係自己蠢, 仲話人添.........

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 5-11-2009 11:24 發表

ching 過咗數未?可能要用人手入資料,所須時間較長掛。

我唔係入數紙呀, 我係俾CREDIT CARD 過數個隻....

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2009-11-4 18:55 發表

究竟你講嗰個人,係唔係我諗嗰個人呢?

呢位糸女跑手泥加!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-11-5 17:35 發表

呢位糸女跑手泥加!

Sorry! 認錯人!

升級   39.47%

該用戶從未簽到

mail 左張 form 一星期後至打黎唔接受申請

有冇人去抗議,預埋我
    跑左成 7 年,突然冇得跑,好 down

升級   0%

該用戶從未簽到

MILKSON CHING 佢有人打俾你話唔得 ?? 好慘.... 宜家完全唔知得唔得.....

升級   39.47%

該用戶從未簽到

係,大會有人打黎.....講左一大堆官腔說話
    仲串鬼我做咩唔快 d 上報名,激死我

我 28定29/ OCT mail 去
    尋日 6/Nov 至收電話
    我 mail 去時佢都冇宣佈話爆.....

升級   5.05%

該用戶從未簽到

我都未check.....如果報唔到...唔緊要...腳在人在....嘩知佢...到時照去跑個痛快.....又可以在開跑日...一星期前再確定跑邊個路程...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-11-7 15:07 發表
    我都未check.....如果報唔到...唔緊要...腳在人在....嘩知佢...到時照去跑個痛快.....又可以在開跑日...一星期前再確定跑邊個路程...hgj" />" />jufgu

咁都得??  咁大家洗咩報名啫, 個個就咁去跑咪得囉.  唔比錢有公路跑, 有水飲, 有野食, 仲有巴士坐添.    呢度有百幾人報左名架, 你係度講埋D咁野..........

升級   7.89%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-11-5 11:18 發表
    點算, 我2X號交FORM .... 但上網CHECK, 竟然係NO MATCH RESULT .... 係咪冇得玩??

Haha, 我19號為左個袋交表, 冇貨, 第二日交留電話, 27號取袋, 跟住上網, 電話查唔到, e-mail 只回覆處理中, 用熱線真人聽回覆要14個工作天處理, 都過左14天, 咁即係點