香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

1111青公賀跑-長跑網2週年

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

好多謝各攪手, 義工安排.
多謝平兄發起這次約跑.  仲用佢極速飄移走前走後同我地影相.  
  多謝曲奇姐, runrun ctse專誠嚟影相.
多謝比利哥唔跑嚟做流動行李寄存.  (仲有另外兩架車不過唔地隨係邊位ching)
街坊鄭陪我慢跑.  到終點係咁叫我爆埋佢......

總之就多謝哂喇.   昨晚好多ching, ctse都未見過, 又或者見過唔記得咩名.  咁多人一齊跑, 沿途say左好多hi, 好開心.  希望下次可以攞多兩個鐘假同大家吃飯喇.

P.S.  昨晚受了傷........手臂內側磨損左, 今日仲係好痛.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-12 11:25 發表

果度是很出名的食野地方,當然是人山人海.先前我地曾經專程前往試菜.荃灣區附近是好難搵到咁夜仲開而又可以容納咁多人進食的地方.我地訂枱時間是21:30.你地21:00已經去到,無理由要老闆趕晒食緊的人走吧.你地到場時,nancy都在現場,正與負責留枱給我們的老闆聯絡中,謝謝nancy等人沒有離開,最後都為我們攞左枱,令之後到既跑友可順利入坐.菜單前一晚已經落左,幸好最後還有30多位跑友出席晚餐.

膠層可能以為我上次post o個張食店相,d人係key上去架.....
所以見到o個到咁逼,嚇呆左,先拉隊走人啫...
平兄,唔好咁勞氣呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-11-12 11:09 發表

dee哥,索汗奀打up住唔舒服架!排汗質料好啲

Sue 哥同柏爸話網奀打係好似superman 咁著上面架,無所謂啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-11-12 11:33 發表

膠層可能以為我上次post o個張食店相,d人係key上去架.....

我擒晚第一次聽阿平爆粗呀..但佢好唔流利......唔似得我..吹水爆粗樣樣皆能...

升級   0%

該用戶從未簽到

陳晚我都少少唔高興...我d 老友俾人帶走左...不過算啦,大家出黎跑應該開開心心,希望呢d 事以後唔好再發生,你地幾位事前勞心勞力去搵可以容納幾十人食既地方,無份參與人未必明白~~

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-12 11:41 發表

我擒晚第一次聽阿平爆粗呀..但佢好唔流利......唔似得我..吹水爆粗樣樣皆能...

哎呀.......咁精彩........miss左添.

升級   0%

該用戶從未簽到

冇啦..冇勞氣,皇上打左電話來,當中有些誤會,佢都是跟其他人去左搵食....我只係諗,長跑網生日,大家高高興興一齊圍埋食餐,開心下啫..下次我都係唔好咁多事啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-12 11:51 發表

冇啦..冇勞氣,皇上打左電話來,當中有些誤會,佢都是跟其他人去左搵食....我只係諗,長跑網生日,大家高高興興一齊圍埋食餐,開心下啫..下次我都係唔好咁多事啦.

不過咁都好...佢有有扒房開餐...我有我啤酒到肚...
我地留三張檯....多左人跟隊開餐....要加多張都真係無...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-12 11:51 發表

下次要你繼續多事,繼續幫手攪約跑呀........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-12 11:41 發表

先前藍妹打電話話唔見左大隻兄,已經搞到我好緊張,比利及曲奇開車沿途去找他,我地幾個人就係碼頭打電話問其他人有冇人見大隻,後來kopo兄通知,見大隻正龜速行返來,我仲跑返去押左佢返來..放下心頭大石,待比利回來取回李沖涼,又整多單飯局驚魂...一波才平一波又起,突然識講粗口,真係好神奇...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-11-12 11:48 發表

哎呀.......咁精彩........miss左添.

下次多D來同我地跑下..就有機會聽到啦...嘻嘻...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

平哥不要勞氣,可能只是出了一些誤會
    雖然不能一齊食, 但大家一齊跑和影大合照都很難得.
    最後多謝各位出力人仕 , 你們做得好好, 不要唔開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 12-11-2009 11:58 發表
    先前藍妹打電話話唔見左大隻兄,已經搞到我好緊張,比利及曲奇開車沿途去找他,我地幾個人就係碼頭打電話問其他人有冇人見大隻,後來kopo兄通知,見大隻正龜速行返來,我仲跑返去押左佢返來..放下心頭大石,待比利回來取 ...

平兄,能者多勞,
    下次你繼續攪約跑,
    如果我就到時間一定去同你飲兩杯!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-12 11:54 發表

不過咁都好...佢有有扒房開餐...我有我啤酒到肚...
    我地留三張檯....多左人跟隊開餐....要加多張都真係無...

係呀..我都估唔到後來又來多咁多人..張張枱都逼到爆晒..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 12/11/2009 11:40 發表

Sue 哥同柏爸話網奀打係好似superman 咁著上面架,無所謂啦~~

咁我駛唔駛推吓,等你個超人樣同大家見面。係我就贊助吓你啲比賽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-11-12 12:26 發表

咁我駛唔駛推吓,等你個超人樣同大家見面。係我就贊助吓你啲比賽

都唔駛,睇黎Sue 哥已經著手人手做緊一條俾小妹~~
    希望SCM 之前趕得切著住跑啦,會好多人贊左我~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-11-12 12:09 發表
    平哥不要勞氣,可能只是出了一些誤會
    雖然不能一齊食, 但大家一齊跑和影大合照都很難得.
    最後多謝各位出力人仕 , 你們做得好好, 不要唔開心

成哥,唔緊要啦,下次再一齊食一齊玩..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-11-12 12:09 發表

平兄,能者多勞,
    下次你繼續攪約跑,
    如果我就到時間一定去同你飲兩杯!

講左好多次過你個邊踩場...都仲未實行..希望過左毅行後,去同你劈餐勁既...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-12 12:39 發表

都唔駛,睇黎Sue 哥已經著手人手做緊一條俾小妹~~
    希望SCM 之前趕得切著住跑啦,會好多人贊左我~~hgjD124" />" />hj

唔駛搞得咁復雜..將背心剪左下半截,上半截調轉著就已經得啦...

升級   68.6%

該用戶從未簽到

多謝各位大哥大、大姐大攪手!琴晚好開心,第一批開跑,第一段比非比帶得好快,我同 Daniel  ching 追到汀九才追到,佢男友都幾 ,之後我同 Daniel 拍跳,不知不覺便到青龍頭,但係慍唔到外星人標誌?回頭拾到隻香蕉,吹水幾句後就比佢飛咗,為有同 Daniel 一齊番公園沖涼。
    食飯時又識咗幾位 ching ctse

如果年年都有約跑飯局就好啦!

祝長跑網生日快樂,年年有今日!